Stirile din ziua: 11 mai 2015

Marea impacare

După trei ani de vrajbă, frustrări, pereți vopsiți cu „AC Recaș nu e Poli”, „Poli joacă pe Știința” etc, o banală postare pe contul de Facebook al primarului Nicolae Robu ar putea porni drobul de sare. Patetic cum îl știm, primarul Robu a arătat că de vină pentru lipsa de dialog cu suporterii din Druckeria nu este orgoliul dumnealui, ci al altora, ghici ciupercă al cui.

Planuri sunt, dar nu si bani: cum ar putea deveni padurea de la Mosnita Noua atractie turistica

Lacuri cu nuferi, zone pentru picnic, piste de biciclete, trasee pentru plimbări pe cai și multe alte atracții ar putea fi găsite, în viitor, la Moșnița Nouă. În teorie, totul sună minunat, însă practic nu se știe când se vor putea bucura timișorenii de toate acestea. Ce lipsește? Evident, banii.

Primarul Robu nu intelege logica stalpilor de iluminat din Piata Libertatii

Noii stâlpi de iluminat din Piața Libertății i-au făcut pe unii timișoreni să spună, cu umor amar, că acolo va fi, de fapt, pistă de… aterizare pentru OZN-uri. Foarte înalți și cu aspect de nocturnă de stadion, aceștia dau ca nuca în perete cu zona. Primarul Nicolae Robu spune că ideea nu-i aparține și nici n-are ce face pentru a schimba situația.

Electric Castle cauta voluntari! Mai aveti cinci zile sa va inscrieti

Cinci zile! Atât mai aveți la dispoziție să vă înscrieți dacă vreți să fiți voluntari la Electric Castle, cel mai mare festival din România. Evenimentul are loc la finele lunii iunie, la Castelul Banffy, iar capetele de afiș sunt nume sonore, precum Prodigy, Rudimental, FatBoy Slim, Parov Stelar, Cat Empire sau The Glitch Mob.

Probleme cu minibuzele turistice! Nu stie de cand si daca vor circula

Avem două minibuze turistice, dar ce facem cu ele? E întrebarea la care, din august 2014, primăria caută un răspuns, însă fără prea mult succes până acum. Vehiculele care au costat 30.000 de euro nu pot fi încă înmatriculate, așa că va mai dura până vor putea ieși pe traseele pentru turiști.

Primavara, vremea perfecta pentru escapade prin Europa / FOTO

Bucuria anotimpului cald atrage după ea bucuria ieşitului din casă, a plimbărilor cât mai lungi în aer liber, a descoperirii frumuseţilor lumii. De fiecare dată când simți nevoia unei escapade care să-ţi umple sufletul de frumuseţe, cele mai potrivite alegeri sunt city-breakurile în care, în doar câteva zile, îţi încarci bateriile pentru câteva luni.

aquatim

Apa rece oprita in zona Telegrafului

Aquatim anunță că luni, între orele 12 și 17, va întrerupe funizarea apei reci pe străzile Mihail Kogălniceanu, între Simion Bărnuțiu și Telegrafului, Telegrafului, între M. Kogălniceanu și Samuil Micu și Intrarea Ioan Văsii, inclusiv punctul termic. Se va lucra la intersecția străzilor Telegrafului cu Ioan Văsii, pentru conectarea unor conducte noi de apă la

Intreruperi de curent

Enel nu a programat, luni, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Săcălaz nr. 960, orele 9 – 15; Jebel (p), orele 9 – 17; Buziaș – Crama Petrovaselo – Vigna, orele 8 – 20; Chizătău (p), Dragomirești, orele 9 – 19.

apa calda

Fara apa calda si rece

Colterm anunță că, din cauza unor lucrări ale Aquatim, va întrerupe luni, între orele 12 și 17, furnizarea apei calde și a celei reci la PT 72, 74 și 74A. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor Lugojului (parțial), S. Bărnuțiu, Telegrafului, Tibiscum, Bastilia, Geneva, Lorena, S. Micu, Zurich și M. Kogălniceanu. „Avertizăm consumatorii că, la

Top