Stirile din ziua: 14 mai 2015

Cupa familiei la inot, eveniment pentru copii, parinti si bunici

Cupa familiei la inot, eveniment pentru copii, parinti si bunici

Copii, părinți sau bunici sunt invitați cu toții la „Cupa familiei la înot”. Evenimentul va avea loc finalul săptămânii și-și propune să întărească legăturile dintre generații. De asemenea, pentru a oferi un program cât mai divers, organizatorii au pregătit și mai multe surprize.

Centru unicat de diagnostic pentru viitoarele mamici, la Maternitatea Odobescu

Centrul de excelență specializat în diagnosticul antenatal al malformațiilor fetale, cu aparatură de 700.000 de euro, este gata. Acesta a fost realizat cu fonduri europene, funcționează în fosta spălătorie a Clinicii de Obstetrică-Ginecologie „Odobescu” și este unicat în zona de vest a României.

Basescu: Ilie Sarbu, „mortul” defrisarilor ilegale din familia lui Ponta

Fostul președinte Traian Băsescu susține că Victor Ponta încearcă să deturneze scandalul degfrișărilor ilegale spre Palatul Cotroceni, deși problema se află chiar în familia sa. El îl nominalizează pe senatorul de Timiș Ilie Sârbu, „celebru samsar al codrilor și terenurilor agricole ale României”.

Chestie de nuanta: Piata Libertatii nu poate fi Piata Rosie! Robu explica de ce

Primarul Nicolae Robu îi ironizează pe timișorenii care au redenumit Piața Libertății după reabilitare. Adevărata Piață Roșie are pavajul de cu totul altă culoare, așa că, spune edilul, oamenii n-au prea nimerit-o. Cu excepția zonei vestigiilor, lucrările de aici vor fi finalizate, foarte probabil, în weekend.

Marian Vasile asteapta decizia Curtii de Apel, intre timp acuza CJ ca a pierdut zeci de milioane de euro

Consiliul Județean Timiș funcționează prost și a pierdut finanțare europeană de zeci de milioane de euro. Asta susține vicepreședintele Marian Constantin Vasile, revenit pe funcție în februarie, după jumătate de an de pauză. Chiar joi s-a judecat la Curtea de Apel acțiunea înaintată de CJ la decizia primei instanțe.

Primaria Jimbolia a scapat de Enel, la Timisoara pe cand?

Primăria Jimbolia scapă de „calvarul” Enel. De acum încolo, furnizorul de energie electrică al orașului timișean este RCS&RDS. Contractul a fost adjudecat la finele lunii aprilie. Primăria Timișoara, unde penele de curent sunt o obișnuință pe străzi, susține că încearcă de doi ani, fără succes, să scape de Enel.

Perchezitii la CJ Caras-Severin si acasa la Sorin Frunzaverde!

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au percheziționat, joi dimineaţă, la sediul Consiliului Judeţean Caraş-Severin, biroul preşedintelui Sorin Frunzăverde, dar și locuinţa acestuia din Reşiţa. Acțiunea are loc la două zile după ce vicepreședintele CJ, Ionesie Ghiorghioni, a fost prins în flagrant, în timp ce lua mită.

Intreruperi de curent

Enel nu a programat joi întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Moșnița Nouă (p), orele 9 – 12; Dudeștii Noi (p), orele 9 – 15; Lăpușnic, Petroman (p), Liebling (p), Deta (p), orele 9 – 18; Topolovățu Mic, Sanu SRL Topolovăț, Iosifalău, Ictar-Budinț, Parc Fotovoltaic Lucareț, orele 8 – 16;

aquatim

Apa rece oprita in zona Stefan cel Mare

Aquatim anunță că joi, între orele 9 și 15, va fi întreruptă furnizarea apei reci pe strada Ștefan cel Mare, între străzile Gloriei și 1 Decembrie. Se va lucra pentru conectarea unor conducte noi de apă la rețeaua existentă, la intersecția străzilor Ștefan cel Mare și Petru Cermen. „La reluarea alimentării cu apă rece este

Top