Stirile din ziua: 20 mai 2015

Vacante in Grecia pentru 32 de elevi exceptionali de la liceele din Timisoara

Timișoara se poate lăuda cu peste 30 de elevi de excepție! Acesta este numărul elevilor de liceu care, anul acesta, se vor putea bucura de o vacanță în Grecia, drept răsplată pentru efortul depus. Tinerii se pot lăuda atât cu rezultate deosebite la învățătură, cât și cu diplome și premii de la numeroase concerte.

O actrita si fiul ei vor colecta… uleiul uzat de la timisoreni! Borcanul cu ulei pleaca la drum duminica / FOTO

Știați că un litru de ulei aruncat la chiuvetă poluează un milion de litri de apă? A aflat asta actrița Ana Munteanu și de aici a pornit o idee inedită și foarte utilă. Împreună cu fiul ei și o bicicletă specială, în fiecare sâmbătă, ea va colecta borcane cu ulei uzat de la timișoreni.

Inimi de petunii si cupola artificiala, la Timfloralis / FOTO

Au început pregătirile pentru Timfloralis. Primul festival al florilor de la Timișoara are loc în acest weekend, iar autoritățile promit o mulțime de suprize. Prima dintre ele – nu neapărat una plăcută – este o cupolă de flori artificiale deasupra platoului din fața Operei, a cărei montare e în plină desfășurare.

Vila de 850.000 de euro, de vanzare la Timisoara! E ieftina, fata de alte orase

Cea mai scumpă vilă scoasă la vânzare în Timișoara e la jumătate de preț față de un imobil din aceeași categorie situat în Cluj-Napoca. Totuși, în țară, prețurile sunt mult mai mici decât în București, unde recordul este deținut de o vilă din 1920, pentru care proprietarul vrea nu mai puțin de opt milioane de euro.

Apar zeci de copaci in Piata Libertatii! Trebuie sa asteptam sa vina toamna

Aliniament de copaci în fața Primăriei Vechi, grup de copaci în zona Casei Armatei și a garnizoanei, dar neapărat zonă liberă în mijloc. Asta promite primarul Nicolae Robu pentru Piața Libertății. Încă nu se știe exact cum vor fi amplasați copacii, dar, momentan, e sigur că vor fi câteva zeci și nu în ghivece.

Casuta Piticilor se deschide in weekend la Institutul Francez

Micii timișoreni se vor putea bucura de peste 100 de activități puse la cale special pentru ei. Totul, la Institutul Cultural Francez, care se va transforma, la sfârșitul săptămânii, în „Căsuța Piticilor”. Copiii se vor putea întâlni cu personajele lor preferate din desene animate, vor participa la o vânătoare de comori și se vor putea bucura de mai multe spectacole.

aquatim

Apa rece oprita în zona Telegrafului

Aquatim anunță că miercuri, între orele 9 și 16, va întrerupe funizarea apei reci pe străzile Mihail Kogălniceanu, între str. Simion Bărnuțiu și Telegrafului, Telegrafului, între str. M. Kogălniceanu și Samuil Micu și Ioan Văsii, inclusiv punctul termic. Se va lucra pentru conectarea unor conducte noi de apă la rețeaua existentă, la intersecția străzilor Telegrafului

apa calda

Fara apa calda

Colterm va întrerupe, miercuri, între orele 9 și 16, furnizarea apei calde și a celei reci la PT 72, 74, 74A. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Lugojului (parțial), S. Bărnuțiu, Telegrafului, Tibiscum, Bastilia, Geneva, Lorena, S. Micu, Zurich și M. Kogălniceanu. La finalizarea lucrărilor poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă, astfel că

Intreruperi de curent

Enel nu a programat miercuri întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Dumbrăvița – str. Constructorilor, Gibony, Delavrancea, Mara, Mesteacăn, Nera, Luceafărul, Someș, orele 8 – 18; Pietroasa Mare, orele 9 – 20; Chevereșu Mare (p), orele 8 – 16; Gladna Română, Gladna Tunel, Zolt, orele 8 – 20; Herneacova nr.

Top