Stirile din ziua: 26 mai 2015

La Timisoara e plin de raufacatori, asa ca Sala Polivalenta va fi pazita, desi nu e gata!

La Timisoara e plin de raufacatori, asa ca Sala Polivalenta va fi pazita, desi nu e gata!

Sala de sport a Politehnicii nu se știe când va fi gata, dar un lucru e cert: ea va fi păzită de guarzi de la Poliția Locală, angajați pe bază de contract, ca să nu fie vandalizată înainte de inaugurare. Consilierii locali s-au certat mai bine de o oră pe acest subiect, aparent fără miză.

Ehegartner ii cere lui Iohannis s-o demita pe Kovesi!

Pentru că ar ocupa funcțiile în „mod nedemn”, senatorul Petru Ehegartner i-a cerut președintelui Klaus Iohannis să le demită pe Livia Stanciu și Laura Kovesi. De asemenea, el îi solicită președintelui să fie de acord cu modificarea Codului de Procedură Penală, astfel încât corupții să nu mai fie arestați preventiv.

Poltergeist (cronică de film)

Poltergeist 1982 este o capodoperă a genului, chiar și prin comparație cu mai celebrele E.T, The Thing, Blade Runner, The Evil Dead, filme de un leat. Se poate spune, fără a greși, că anul 1982 a fost un an bun pentru filme. Nici 2015 nu pare a fi un an rău, Mad Max: Fury Road,

RETIM

Program de lucru special de Rusalii, la Retim

În perioada 30 mai – 1 iunie, angajații SC RETIM Ecologic Service SA lucrează după un program special. Astfel, colectarea deșeurilor se va efectua conform graficelor normale de colectare atât sâmbătă, 30 mai, cât și luni, 1 iunie, la fel ca și salubrizarea stradală. Casieria centrală: va fi închisă în ziua de luni, 1 iunie,

Finantarea lui ACS Poli, dar si a altor echipe a fost suspendata!

În numai o săptămână, primarul Nicolae Robu a trecut de la „nu sunt probleme” la „e posibil să fim obligați să schimbăm sistemul de finanțare” pentru cele patru cluburi sportive la care dă bani municipalitatea. Totul, din cauza Ordonanței 2/2015. Acum se așteaptă clarificări de la guvern și, până atunci, la echipe nu se mai dau bani!

IT-ul, constructiile si… carnea de porc, la baza colaborarii dintre China si Timis

Timișul poate deveni cel mai bun prieten european al Chinei! Cel puțin asta cred oficialii locali, dar și ambasadorul Chinei în România, Excelența Sa Xu Feihong. Reprezentantul Republicii Populare Chineze în România a venit pentru prima oară la Timișoara, ocazie cu care a fost lansată și Casa Româno-Chineză.

De la 1 iunie ies pe traseu bicicletele primariei! Pot fi luate gratis, dar numai cate o ora!

Timișorenii vor putea folosi de la 1 iunie cele 300 de biciclete cumpărate pentru stațiile intermodale. Totul, gratuit și pe baza unui card special. O bicicletă poate fi folosită timp de o oră, dar nu e clar cum vor fi sancționați cei care „uită” să le returneze. În plus, bicicletele trebuie folosite doar ca… mijloc de transport!

Top