Stirile din ziua: 27 mai 2015

Branza de pestera si prajituri cu lavanda, la un concurs intre studenti / FOTO

Branza de pestera si prajituri cu lavanda, la un concurs intre studenti / FOTO

Delicii cu lavandă, brânzeturi făcute cu bacterii recoltate din peșteră, bere ecologică sau dulceață din prune murate! Sunt doar câteva dintre bunătățile pe care tinerii din mai multe universități din România le-au prezentat la concursul Ecotrophelia din acest an.

ruga

Consilier local din Belint, acuzat de santaj pentru… o ruga! / AUDIO

Un consilier local din Belinț este acuzat de o familie din satul Babșa că îi amenință și îi șantajează pentru a obține bani. Sătenilor li s-a spus că banii sunt pentru rugă, iar contribuția ar fi obligatorie. Alesul local susține că acuzațiile care i se aduc sunt aberante, iar primarul a decis… să nu se bage.

Parcul Copiilor, luat cu asalt de… IPJ si Druckeria! De 1 Iunie / PROGRAM

Primăria Timişoara organizează, pe 1 iunie, o mega-petrecere pentru copii, în parcul „Ion Creangă”. De dimineață până seara, aici vor avea loc jocuri, concursuri şi multe spectacole, toate sub genericul „Zâmbește de ziua ta!”. Printre cei care se vor ocupa de buna dispoziție a celor mici se numără… Druckeria, dar și IPJ Timiș.

Pasajul Michelangelo se deschide pana duminica! Ar mai fi un obstacol

La pasajul subteran Michelangelo s-a terminat asfaltarea și mai sunt de făcut câteva „mici operațiuni”. Și acestea depind însă tot de… vreme! Primarul Nicolae Robu susține că muncitorii trag tare și că se face tot posibilul ca traficul să fie deschis complet în această lună. Adică, până duminică.

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Bd. Dâmbovița (p), orele 9 – 16; Giarmata Vii – str. Înfrățirii, Bisericii, Intrarea Rozelor, Viorelelor, Icoanei Parcului (p), Izlaz (p), orele 9 – 16; Herneacova nr. 48, Iecea Mare, orele 9 – 16; Lugoj – str. Herendeștiului, Bocșei (p), orele 8 – 20.

Top