Stirile din ziua: 25 mai 2015

Daniel Stanciu este noul director sportiv de la Poli

Daniel Stanciu este noul director sportiv de la Poli

Coincidenţă sau nu, Daniel Stanciu a semnat cu Poli Timişoara la doar o zi după ce ASA Târgu Mureş şi-a rispit mare parte din speranţele pentru câştigarea titlului de campioană în faţa Stelei Bucureşti.

Nu mai vin Al Bano si Ricchi e Poveri! Concertul a fost anulat

Spectacolul „Una festa italiana”, cu Al Bano și Ricchi e Poveri, care ar fi trebuit să aibă loc pe 12 iunie, a fost anulat. El va fi reprogramat la toamnă, susțin organizatorii, care dau vina pe vreme. Concertul era anunțat pe stadion, dar va avea loc, dacă va avea loc, în sală. Cei care au cumpărat deja bilete își vor primi banii înapoi.

Simona Neumann si Nicolae Robu

De la 22 de euro la 95.000! Atat plateste, în 2015, primaria pentru Capitala Culturala

Primăria Timișoara va acorda, în acest an, Asociaţiei „Timişoara Capitală Culturală Europeană”, sub formă de cotizație, 420.000 de lei. Suma este necesară pentru funcționarea ATCCE, care trebuie să elaboreze și să depună dosarul de candidatură. Mai trebuie să fie de acord, marți, și consilierii locali.

Danut Groza, secretar PNL Timis: Orice liberal poate candida la sefia CJT

Candidatul PNL la președinția CJ nu e obligatoriu să vină din fostul PDL. O spune chiar un fost PDL-ist, primarul orașului Sânnicolau Mare, Dănuț Groza, secretar general al PNL Timiș. Acesta dezminte categoric zvonul conform căruia primarii PNL o vor pe Oana Gaita șefă la CJ Timiș.

Teo Milea deschide minti si suflete… pe 1 octombrie! Apoi pleaca in Canada

A umplut ochi sala Filarmonicii „Banatul” la concertul din primăvara lui 2014 și promite să „recidiveze”. Pianistul Teo Milea își va lansa noul album, „Open Minds”, pe 1 octombrie, dar va trebui să vă grăbiți să luați bilete! Este ultimul concert în România al artistului, cel puțin pentru o bună perioadă de timp.

Supernanny, sfaturi pentru parintii aflati in prag de divort: Un copil nu salveaza o relatie

Din păcate, din ce în ce mai multe cupluri ajung să-și încheie relația prin divorț, iar acest lucru poate schimba în întregime viața unui copil. Tocmai de aceea, Irina Petrea, cunoscută și ca Supernanny, s-a aflat la sfârșitul săptămânii la Timișoara. Expert în dezvoltarea copiilor, aceasta le-a explicat părinților cum pot face divorțul mai suportabil pentru copiii lor.

aquatim

Fara apa rece

Aquatim anunță că luni, între orele 9 și 15, va opri furnizarea apei pe străzile Arthur Rubinstein, Aurel Pop și Dr. Ernest Neumann. Întreruperea este necesară în vederea efectuării lucrărilor de extindere a rețelei de alimentare cu apă, care se desfășoară la intersecția străzilor Aurel Pop și Arthur Rubinstein. La reluarea alimentării cu apă rece

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru efectuarea unor lucrări de modernizare, va întrerupe luni, între orele 9 și 14, furnizarea apei calde la PT CFR și CT Dunărea. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe străzile Dunărea, Bogdăneștilor (parțial), Liceul C.F.R., Bârzava, Ciobanului, Cosmonauților, Lisabona și Măslinului.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat luni întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci dar în județ, astfel: Alioș nr. 426, Sânnicolau Mare – str. A. Popovici, C. Porumbescu, Timișorii, orele 9 – 16; Lugoj – str.Moara Spânească, orele 8 – 16.

Top