Stirile din ziua: 31 mai 2015

Alegeti-va armele cu atentie… incepe „razboiul” cu apa

Alegeti-va armele cu atentie… incepe „razboiul” cu apa

Găleți, pungi, pistoale cu apă sau sticle – acestea sunt doar câteva dintre „armele” pe care timișorenii și le pot alege pentru a participa la bătaia cu apă. Aceasta va avea loc în Parcul Botanic, iar toți doritorii sunt bineveniți indiferent de vârstă.

Sa jucam pe pedepse

Debanat.ro dădea zilele trecute șoferilor „o veste bună”. Că ridicarea mașinilor parcate ilegal a devenit ilegală, rămânând ca o astfel de indisciplină rutieră să fie sancționată doar prin amenzi. Meritul unei astfel de „vești bune” este al instanței de judecată sesizate de Avocatul Poporului, instituție condusă de Victor Ciorbea.

Jimbolia

Premierul Ponta, solicitat sa ajute navetistii din Jimbolia, ramasi fara tren spre Timisoara

De aproape o lună și jumătate, orașul Jimbolia nu mai are legătură directă cu trenul către Timișoara. Intervențiile primarului Darius Postelnicu, făcute la Ministerul Transporturilor, CFR, prefectură și CJ, au rămas fără răspuns. În aceste condiții, edilul liberal a cerut ajutor de la premierul Victor Ponta.

In sfarsit, Timisoara are cu ce: Revolutie la Muzeul Satului, cu Dubioza Kolektiv si Noisia / FOTO+VIDEO

Se poate! Câteva mii de timișoreni au ales, sâmbătă seară, Muzeul Satului, unde a început, cu dreptul, prima ediție a Revolution Festival. Aceasta a însemnat șase scene, pentru ca fiecare să poată găsi exact ce-i place, sonorizare excelentă, multă bună dispoziție și un aer foarte relaxat. Dubioza Kolektiv și Noisia au fost capetele de afiș ale primei zile.

Top