Stirile din ziua: 29 mai 2015

Pe ultima suta de metri! Revolution Festival sta sa inceapa / FOTO

Pe ultima suta de metri! Revolution Festival sta sa inceapa / FOTO

Revolution Festival este tot mai aproape de debut, iar pregătirile sunt în toi. Organizatorii promit o atmosferă de neuitat cu muzică pe săturate, spectacole de foc, instalații de lumini, petreceri și multe alte surprize.

Voluntarii au facut miracole! Sectia de pediatrie de la Babes a fost redeschisa / FOTO

Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” are, în sfârșit, o secție de pediatrie la standarde înalte. Totul se datorează muncii a peste 200 de voluntari, care și-au dedicat timpul acestei cauze. De acum, micuții internați vor avea parte de condiții bune, de curățenie și un spațiu decorat frumos care va încerca să-i mai înveselească.

Principesa Margareta, Doctor Honoris Causa al Universitatii de Stiinte Agricole a Banatului / FOTO

Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară a Banatului a împlinit, în aceste zile, 70 de ani de activitate și a sărbătorit evenimentul în mod… regal. Principesa moștenitoare Margareta a devenit, vineri, a Doctor Honoris Causa al prestigioasei instituții de învățământ timișorene.

La un pas sa candideze pentru PSD, rectorul UVT Marilen Pirtea e liberal cu acte in regula!

Ședința Consiliului de Coordonare Județean al PNL Timiș a scos la rampă un liberal păstrat în adormire până acum. Este vorba despre rectorul Universității de Vest, Marilen Pirtea, care a stat laolaltă cu aleșii PNL, pe podium, în fața câtorva sute de oameni. Anul trecut, acesta ar fi fost la un pas să candideze pentru PSD.

timisoara fara reestrictii

Un lant de magazine a acaparat ilegal o parte din Piata Operei!

Petrecerea anunțată, pentru acest weekend, în Piața Operei, de un lanț de magazine s-a lăsat deja cu… demolări. Cel puțin teoretic, pentru că oamenii se pregăteau să vândă mâncare în cortul care trebuia să dispară. Primarul Nicolae Robu spune că organizatorii nu au respectat autorizația primită.

Persoanele defavorizate, ajutate sa-si gaseasca de lucru printr-un proiect al CCIAT

Găsirea locurilor de muncă reprezintă o problemă pentru mulți timișeni, iar situația este și mai grea pentru cei care vin din medii defavorizate și care nu au pregătirea necesară pentru a-și găsi un job. CCIAT a decis să le vină în ajutor prin programul „CASA – Competențe Antreprenoriale Sociale”.

La Timisoara a inceput taierea cablurilor de pe stalpi! UVT, prima victima

Lupta primarului Nicolae Robu cu operatorii care nu-și îngroapă cablurile a făcut primele victime. Chiar în ziua în care a fost inaugurat pasajul Michelangelo, Universitatea de Vest și o parte din căminele din Complexul Studențesc au rămas fără Internet. Asta, după ce cablul unui operator care nu s-a conformat solicitării municipalității a fost tăiat.

Balint Petrescu sau Filip Stancu, in locul lui Sorin Cociobea la CJ? Bojin nu se grabeste

Locul lăsat liber în CJ Timiș de Sorin Cociobea este disputat acum între PSD și PNL. Deși ambele formațiuni au făcut cerere pentru acest post, situația rămâne în aer. Președintele Titu Bojin preferă să mai aștepte, ca să nu aibă parte de surprize neplăcute.

aquatim

Grafferii sa stea departe de pasajul Michelangelo! Cat dureaza interdictia

Nicio șansă ca grafferii din Timișoara să aibă voie să deseneze pe pereții proaspăt inauguratului pasaj subteran Michelangelo! Primarul Nicolae Robu spune că, timp de cinci ani, nici măcar nu se poate pune problema ca arta urbană să-și facă apariția, legal, în zonă.

Art Encounters: la toamna, Timisoara devine capitala culturala a Romaniei

În luna octombrie, Timișoara va găzdui prima ediție a bienalei Art Encounters. Este vorba despre un eveniment cultural de proporții, care-și propună să devină punctul de întâlnire al artiștilor români, al curatorilor și al publicului consumator de artă vizuală. Organizatorii spun că vom asista la cea mai amplă manifestare de artă contemporană din România.

Top