Stirile din ziua: 23 mai 2015

Tablourile din capace de plastic de pe Marasesti se muta la mall

Tablourile din capace de plastic de pe Marasesti se muta la mall

În ultimele două săptămâni, pietonala Mărășești s-a transformat și a devenit mai colorată. Totul s-a datorat celor opt tablouri gigant realizate din peste 120.000 de capace de plastic de voluntarii EcoStuff România. Mozaicurile vor fi mutate de pe Mărășești, dar, din fericire, și-au găsit o altă casă.

Tariceanu, atac la PNL: Face politica de mahala, tipica lui Basescu

PNL este un partid condus într-un mod infantil și s-a îndepărtat definitiv de valorile liberalismului. Asta susține Călin Popescu Tăriceanu, președintele PLR, care a venit la Timișoara pentru a marca 140 de ani de la înființarea PNL. Șeful Senatului spune că, de fapt, PNL înseamnă acum din „oamenii lui Băsescu”.

Pentru Marian Cisovsky! Poli a zdrobit Unirea Tarlungeni cu 5-0

Lipsiţi de orice emoţie în privinţa promovării în Liga I, jucătorii pregătiţi de Dan Alexa s-au descătuşat la Tărlungeni, reuşind o primă repriză de vis, dar şi un final de joc excelent. Înainte de începutul jocului, timişorenii au intrat pe teren îmbrăcaţi cu tricouri albe inscripţionate cu mesajul „Alături de Ciso!”.

Se lucreaza din greu la autostrada Timisoara – Lugoj, tronsonul Izvin-Sanovita / FOTO

Al doilea tronson al autostrăzii Timişoara-Lugoj, între localităţile Izvin şi Sanoviţa, este gata în proporție de 71%. Asta spun datele oficiale ale CNADNR, ai cărei reprezentanți spun că șoseaua ar putea fi gata chiar în acest an. Imaginile realizate de Pro Infrastructura arată cât de mult s-a progresat.

Teoretic, Timisul e pregatit de inundații! S-a inaltat digul de la Gataia

Precipitațiile abundente din toamna anului 2014 au afectat numeroase gospodării din Timiș. Probleme mari au fost în Gătaia, unde zeci de persoane au fost evacuate. În ultimele luni s-a lucrat la supraînălțarea digului din zonă, urmând să fie finalizate lucrări și în alte localități unde riscul de inundații este mai ridicat.

Top