Stirile din ziua: 17 mai 2015

De la Bucuresti la Timisoara! Graffiti-ul cu Sf. Gheorghe s-a mutat! / FOTO

De la Bucuresti la Timisoara! Graffiti-ul cu Sf. Gheorghe s-a mutat! / FOTO

Cea de-a 24-a ediție a StudentFest a lăsat în urmă un cadou în toată regula. Este vorba despre noul graffiti de pe unul dintre pereții Facultății de Arte și Design de la Timișoara. Acesta înfățișează într-o manieră foarte originală lupta dintre Sf. Gheorghe și balaur și a fost realizat de Irlo, unul dintre artiștii care a lucrat și la originalul șters în capitală.

In Piata Operei se va… zbura din nou! Teatru la inaltime, in luna iunie / PROGRAM

Festivalul European al Spectacolului Timișoara revine în forță, la început de iunie. Teatru hip-hop, Marcel Iureș, spectacole în aer liber cu „zburătorii” spanioli de la Grupo Puja! și nu numai – toate îi așteaptă pe timișorenii care iubesc teatrul, chiar și atunci când aceasta părăsește tiparele clasice.

Le-au cumparat, dar nu le pot folosi! Minibuzele primariei ar putea ajunge la… muzeu!

La Muzeul Satului, în Grădina Zoologică sau prin centrul istoric – pe acolo vrea să scoată primăria minibuzele neînmatriculate. Momentan nu există soluție pentru intrarea lor în legalitate și, deci, organizarea de tururi turistice prin oraș. Primarul Nicolae Robu nu crede că situația poate fi imputată cuiva.

Daca vreti la Electric Castle, grabiti-va! Nu mai sunt abonamente, iar biletele sunt putine

Românii iubesc din ce în ce mai mult festivalurile. Încă o dovadă: au cumpărat pe capete abonamente la Electric Castle. Toate cele 20.000 de bilete de acest gen scoase la vânzare au fost epuizate cu o lună și jumătate înainte de eveniment! Mai sunt disponibile doar tichet pe zile, și acestea în număr limitat.

Top