Stirile din ziua: 12 mai 2015

La terasa D’arc sunt probleme cu… malul!

Una dintre cele mai iubite terase din Timișoara nu se va deschide prea curând, deși pe Facebook a fost creat deja un grup de susținere. Este vorba de D’arc pe Mal. Primarul Nicolae Robu susține că sunt probleme cu terenul. Acesta a fost atribuit „superficial” unui revoluționar, contractul a expirat și va fi prelungit, dar numai după corectarea erorilor.

Umbrelele colorate se intorc pe strada Alba Iulia!

În câteva zile, rețelele de socializare se vor umple, din nou, de fotografii ale „acoperișului” de umbrele care va instalat pe strada Alba Iulia. După succesul uriaș al evenimentului de anul trecut, Asociația Noi Re-Creăm a hotărât să repete experiența. Timișorenii sunt chemați să ajute la montarea umbrelelor.

Seful CNADR, ingrozit de o lucrare a firmei care face Pasajul Michelangelo

CNADR a reziliat luni un contract de modernizare a unui drum național din județul Bihor. Lucrarea era făcută de CCCF Drumuri și Poduri Timișoara și o societate din București. Prima firmă este lider al asocierii care trebuia în octombrie anul trecut să finalizeze Pasajul Michelangelo din Timișoara.

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara- str. Muzicescu (p), E. Quinet (p), P. A. Balas (p), E. Pamfil (p), J. Monnet, N. Ivan (p), Aida (p), P. Brânzeu (p), orele 9 – 16; Sânmihaiu German nr. 168A, orele 9 – 16; Visag, Pietroasa Mare, Deta (p), orele 9 – 18.

Top