Jorge Alvarez ar putea fi interimar la Poli, varianta Velcea este exclusa

Conducerea lui Poli Timişoara este în căutarea unui antrenor, după ce Dan Alexa și-a anunțat demisia. Chiar înainte de plecarea acestuia, unele voci îl dădeau ca înlocuitor pe Valentin Velcea. Cel mai probabil însă, pe banca tehnică a formaţiei timişorene, la jocul cu Concordia Chiajna, va sta spaniolul Jorge Alvarez, care are licenţa UEFA PRO.

alvarez

„Şansele ca Valentin Velcea să revină pe banca tehnică a echipei sunt egale cu zero. Toate i se trag de când şi-a fixat un salariu enorm, în urmă cu doi ani, când încasa de la club vreo 8.000 de euro, fiind unul dintre cei mai bine plătiţi antrenori din România. Mai e vorba şi despre atmosfera proastă pe care a făcut-o în jurul echipei, chiar şi după ce nu a mai fost antrenor principal”, ne-a declarat o sursă din clubul timişorean. În aceste condiţii, cea mai bună variantă, până la numirea unui antrenor nou, ar putea fi spaniolul Jorge Alvarez, în prezent preparatorul fizic al echipei. Acesta are avantajul că cunoaşte cel mai bine lotul lui Poli, de care se ocupă de mai bine de un an. O altă variantă din interiorul clubului este Aurel Şunda, şeful centrului de copii şi juniori. (sursa foto: www.opiniatimisoarei.ro)

Autor
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

11 comentarii pentru acest articol

uiuiuiiuiu a spus: (august 22nd, 2015 at 08:13 )

oooooo! numai Sunda nu. asa-i trebuie lui Robu, ca oricum ne calificam in primii 6 si oricum mai e timp. retrogradarea cu astfel de masuri e cam clara.

INO a spus: (august 22nd, 2015 at 08:26 )

BEY! IATĂ CE ZICEAM EU INO! DE CE NE-A FOST FFRICĂ NU SCĂPAM!ALȚI TÎMPIȚI PE BANCĂ!DE PARCĂ NU SE ȘTIA DINAINTE CĂ ALEXA TREBUIE SĂ PLECE!ALVAREZ DU TE BĂ ÎN SPANIA SAU DE UNDE EȘTI!?NU AI FĂCUT NIMIC LA ECHIPĂ ORICUM AI LUAT BANU JABA!ȘUNDA A FOST BEFORE, ZERO, VELCEAZERO, ADUCEȚI BĂ DANIELE IMEDIAT UN ANTRENOR, PUSTAI, GRIGORAȘ,MULȚESCU,CONTRA! ASTEA TREBUIA DEJA SĂ LE AVEȚI PREGĂTITE VARIANTE DE REZERVĂ!SAU VOI DORMIȚI PE BANCĂ ȘI JUCĂTORII PE TEREN!BEY! VOI ȘTIȚI CE ÎNSEAMNĂ O ÎNTÎRZIERE DE ANTRENOR ACUN!? ECHIPA MAI PLUTEȘTE ÎN DERIVĂ ÎNCĂ VREO CÎTEVA ETAPE PUNCTELE SE DUC ȘI UITE AȘA O RUPEȚI VOI CU REALITATEA! PRIORITATEA NR 1 ANTRENOR IMEDIAT! SUNAȚI DERANJAȚII NEGOCIAȚI!PRIORITATEA NR 2 NIMENI DIN STAFFUL VECHI SĂ NU MAI CONDUCĂ ÎN ANTRENAMENTE ECHIPA PENTRU CĂ ASTA ÎNSEAMNĂ, CĂCI NIMIC NU SE VA SCHIMBA!PRIORITATEA NR 3 !DUPĂ VENIREA NOULUI ANTRENOR ȘEDINȚÂ CU JUCĂTORII ÎMPREUNĂ CU ANTRENORUL! CINE RĂMÎNE TREBUIE SĂ JOACE FRATE SAU LA REVEDERE!SALARIILE TREBUIESC PLĂTITE ÎN FUNCȚIE DE PERFORMANȚĂ DACĂ JOCI IEI BANI DACĂ NU SCUZAȚI-MĂ PU LA! ATUNCI CINE DOARME PLEACĂ INDIFERENT DE NUME!CA ȘI LA MUNCĂ!NUMAI CĂ LA POLI SAU ADUS JUCĂTORII PE PRIETENII ȘI PROMISIUNI DEȘARTE!DAN ALEXA CHIAR ZICEA CĂ ASTA ESTE ECHIPA LUI! UNDE SA MAI VĂZUT AȘA CEVA!? ALVAREZ ĂSTA NU A FĂCUT NIMIC LA POLI! SE VĂD REZULTATELE! AFARĂÂÂ!IA BANU JABA CA ȘI ALEXA!CE PREGĂTIRE FACE EL!? CÎND TOȚI SÎNT RUPȚI!CE OMOGENITATE CÎND UNI NU ȘTIU SĂ STEA ÎN TEREN!DESPRE CE VORBIM!? ASTEA SÎNT LUCRURI PE CARE DANIEL AR TREBUI SĂ LE ȘTIE SAU SĂ PLECE ȘI EL! ÎN ADEVĂR! SINCER NICI EL NU ESTE BUN! SA URMĂRIT PĂCĂLIREA JUCĂTORILOR CU PROMISIUNILE LUI DANIEL! ȘI JUCĂTORI UNI AU PROFITAT DE OCAZIE ȘI AU PĂCĂLIT LA RÎNDUL LOR CLUBUL!ȘI ASTA ESTE FOARTE,FOARTE GRAV!JUCĂTORI ADUȘI TRĂGÎNDU-SE DE EI! ȘI ASTA NU ESTE BINE!ȘI REZULTATELE SE VĂD!DAR ASTA ESTE RAPID UN ANTRENOR BUN ȘI JUMĂTATE DIN PREJUDICIU ESTE RECUPERAT! DUPĂ ACEEA RĂMÎNE CINE JOACĂ!HAIDE POLI TIMIȘOARA!TE IUBIM ȘI SE POATE MULT MAI MULT DECÎT SE FACE!

INO THE PERFECT SPIRIT OF TRUTH AND LIFE!

Manea a spus: (august 22nd, 2015 at 10:28 )

O sa plangem dupa Alexa.

birlic a spus: (august 22nd, 2015 at 10:42 )

Si totusi ce e asa de greu sa aduci un antrenor bun din tara cand sunt atatia pe bara: Pustai, Grigoras,aradeanul acesta care a fost la Tg. mures ca-mi scapa ,… are agenda plina Stanciu ,ce mai asteptati ,lasati interimatul ,vreti sa patit ca Ponta cu Interesu national.cand a marit salariile demnitariilor si bugetarilor superiori in lipsa antrenorului principal?

@birlic a spus: (august 22nd, 2015 at 11:12 )

pai interimatul e pe gratis ca si asa il platesti, zice Robu/Bojin. de ce sa aduci unul nou care costa? ca din astia antrenori secunzi avem o gramada. asa s-a facut toata echipa, pe gratis si acum nici sa-i plateasca pe jucatori nu mai vor. ii platesc cu banii din TV si putinii bani din publicitate. cind se termina banii…asta e fotbal a la Robu/Bojin.

marius a spus: (august 22nd, 2015 at 12:14 )

Pentru etapa asta este interimatul,probabil după aceea când se întrerupe campionatul pentru jocurile Naționalei,se va instala alt antrenor.Sper să nu fie din ograda proprie!
Ps.- antrenorii secunzi nu au plecat cu Alexa?

timisorean a spus: (august 22nd, 2015 at 13:37 )

Deci sa intelegem ca Robu vrea sau mai bine zis tine cu tot dinadinsul ca Poli sa retrogradeze ? Cum sa-l pui antrenor interimar pe asta cand vezi ca jucatorii au picat ca lacustele rapusi de accidentari ? JENANT ! Daca nu erau banii din televizari cred ca se reteageau deja din Liga I ! Imi este rusine ca un oras de marimea Timisoarei nu este capabil sa sustina financiar o echipa BUNA in Liga I !

polist a spus: (august 22nd, 2015 at 14:35 )

Aduceti-l pe Liennen, ala care a fost la galati.

mihai constantin a spus: (august 22nd, 2015 at 16:06 )

De cind am tot afirmat,ca Alexa nu-i antrenor de Liga 1,ca de altfel,nici Stanciu manager!
F.bine ca si-a dat singur demisia Alexa,pt.ca altfel il tzinea primarul,cit putea1.In aceste conditii,Alexa poate juca linistit la Bazos,poate sa si antreneze acolo,deci va fi trai pe vatrai!!!
Astept si demisia sau debarcarea urgenta a lui Stanciu,si a aluia care l-a ales pe el,in locul unui Dorinel Munteanu.Pt binele lui Poli,solutia cea mai desteapta era ca sa procedeze precum C.F.R. Cluj sau Astra,care au adus 4-portughezi,din liga 1 de la ei,au fost mai ieftini decit cei spaniolii de la noi,si care au venit din ligile 2 si 3,si iata la ce performante au ajuns aceste echipe.
Timofte s-a plimabat de vreo 10 ori in Portugalia,si n-a reusit sa aduca niciun portughez-acestia sunt conducatorii nostri,iar acest Stanciu,e clar ca nu poate aduce jucatori din strainatate,iar de la noi,numai ciurucuri,pe bani destui…!
Deci e clar ca nu numai Alexa e de vina,conducerea noastra trebuia sa actioneze pt.a alcatuii lotul,inca de la sfirsitul lui aprilie,cind eram deja promovati.Ce-au asteptat 2 luni?De ce ne plingem calotul nu-i omogen?Specatorii,suporterii,sunt de vina,ca platesc biletele de intrare?
Nu suntem nici macar in stare sa copiem ce-au facut altii f.bine,noi suntem originali,nu?
Iata rezultatele! Suntem aproape retrogradati,si noul antrenor care vine,care un trebuie sa fie din gradina proprie,trebuie sa faca minuni!Pustai e in stare de asa ceva!

++ a spus: (august 22nd, 2015 at 16:12 )

Lienen e antrenor la St. Puli in 2. Bundesliga si nu cred ca ar veni.

florin a spus: (august 22nd, 2015 at 17:02 )

Alexa va distruge și Bazosul! El toată cariera lui de fotbalist, a fost distrugător și nu creator cum se lauda ,,această echipă este creația mea”! Acum si ca antrenor,aceeași cariera-distrugator. Atenție Fc Bazos, că aveți o echipă frumoasă si un joc plăcut, cel puțin pana vine Alexa.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Flavius Biea

Biea îşi pune centura în joc sâmbătă. Vineri are loc cântarul oficial

Gala Boxing Fighting Championship 4 „Biea luptă pentru România”, va avea loc sâmbătă, începând cu ora 20 la Sala Constantin Jude. Cântarul oficial se va desfăşura, vineri, 26 aprilie, de la ora 18.00, la Iulius Town. După o carieră impresionantă la amatori, unde a câștigat 9 titluri de campion național, 3 titluri de campion european,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Biea îşi pune centura în joc sâmbătă. Vineri are loc cântarul oficial
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Grupul de companii PPC din România a demarat recent prima sa campanie de imagine, marcând astfel trecerea la noua identitate de brand. Noua marcă reflectă responsabilitatea în fața comunității, angajamentul de a crea valoare pentru toți, de a fi o organizație axată pe sustenabilitate și economia circulară. ” Energia electrică ne însoțește constant în rutina...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Companiile PPC din România își dezvăluie noua identitate de brand

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Elevii interesați să vadă cum e viața de studenți pot participa și în acest an la proiectul West Summer University (WSU), universitatea de vară destinată elevilor începând cu vârsta de minimum 16 ani, organizat la Universitatea de Vest din Timișoara (UVT), care simulează toate aspectele vieții de student. În acest an, acesta va avea loc...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Universitatea de Vară revine cu o nouă ediție a Școlii de Vară. Elevii vor afla cum e să fii student
Sediul Prefecturii Timiș găzduiește de la această oră ședința Guvernului României. În frunte cu primul ministru, Marcel Ciolacu, miniștrii dezbat  în sedință  mai multe proiecte.  Lista include și trei asemenea proiecte extrem de importante pentru județ. Vorbim despre cele referitoare la Institutul Oncologic, cel de aprobare a indicatorilor pentru noul stadion care va fi ridicat...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Proiectele noului stadion, al Institutului Oncologic și cel al PTF Beba Veche au fost aprobate in ședința de guvern de la Timișoara
O stradă ocupată timp de mai mulţi ani de samsarii imobiliari din Dumbrăviţa urmează să fie asfaltată. Strada a fost cedată primăriei abia anul trecut, după ce Primăria Dumbrăviţa şi locuitorii comunei au făcut front comun. Printre imobiliarii care au stăpânit strada se numără şi candidata PSD-PNL la primărie, Alina Sperlea.  Este un lucru arhicunoscut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Stradă din Dumbrăviţa recuperată de la samsarii imobiliari urmează să fie asfaltată de primărie
Universitatea de Vest din Timișoara a obținut certificatului de acreditare pentru „Centrul de Inovare și Transfer Tehnologic” constituit în cadrul instituției. Acestă acreditare marchează un pas semnificativ în consolidarea rolului UVT ca pol de inovație în regiune și întărește capacitatea centrului de a oferi servicii de top în domeniile Digital (Economie digitală și tehnologii spațiale), Green (Mediu și eco-tehnologii),...
Citeşte tot articolul Citeste articolul UVT a obținut acreditarea Centrului de Inovare și Transfer Tehnologic
Circul sălii de desfășurare a ședinței de guvern de la Timișoara s-a încheiat, miniștrii care vor participa vor fi înghesuiți în cea mai mare sală care e la sediul Prefecturii Timiș, una de 28 de locuri, Sala Video. Importante pentru regiune sunt două dintre proiectele care vor fi votate, anume cel pentru deschiderea punctului de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul E oficial, miniștrii sosiți la Timișoara vor fi înghesuiți în Sala Video. Două proiecte pentru Timiș, votate la ședința de guvern
Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor a respins cererea depusă de cei de la ARL Cluj, societate deținută de cei de la Strabag, care contestau licitația pentru atribuirea contractului de proiectare și execuție a Centurii Vest Timișoara. Data la care se închidea, inițial, procedura era 29 martie. ARL a depus contestația în ultimul moment, ceea ce...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Proiectul Centurii Vest merge înainte, contestația depusă a fost respinsă
Banatul multietnic şi istoria sa seculară, sau o nouă incursiune în trecut cu un profesor la catedră. Acesta a fost subiectul unei adevărate lecţii deschise la UPT, unde s-a vorbit despre germanii din această parte de ţară. Centrul de Conferințe al Universității Politehnica Timișoara a găzduit miercuri, 24 aprilie 2024, conferința „Auf den Spuren der...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Incursiune în trecut, pe urmele germanilor în Banat! O interesantă lecţie deschisă la UPT, cu profesorul Anton Sterbling
Top