Stirile din ziua: 31 octombrie 2015

Cate cluburi din Timișoara vor fi inchise in perioada imediat urmatoare?

Cate cluburi din Timișoara vor fi inchise in perioada imediat urmatoare?

Tragedia de la clubul Colectiv de la București a produs multă durere, emoție, revoltă, dar și panică. Aceasta din urmă i-a lovit în general pe patronii de cluburi și stabilimente similare din întreaga țară, inclusiv din Timișoara. Și asta, fiindcă în perioada imediat următoare se vor declanșa mari controale în cluburi.

Mirari de toamna: Timisoara nu primeste nimic la rectificarea bugetara

Timișoara e „sărită” din schemă și la rectificarea bugetară din această toamnă. Asta susține primarul Nicolae Robu, nemulțumit că guvernul nu dă bani pentru șoseaua de centură, stadion sau sală polivalentă. Acestea, dar și altele, au fost promise în campania electorală din 2012.

Primar PNL: Deriva Timisului nu mai poate continua, e nevoie de un proiect de judet

Timișul are nevoie de un proiect făcut ca la carte, care să stopeze deriva în care se află cel mai vestic judeţ al ţării. Asta crede primarul liberal din Dudeștii Noi, care spune că numai astfel Timișul și-ar putea pune în valoare adevăratul potențial. Alin Nica acuză lipsa de viziune a șefilor consiliului județean.

Deputatii de Timis ai fostului PDL spun ca PSD a scapat-o pe Udrea de arest

Cine a scăpat-o pe Elena Udrea de arest? Aceasta este întrebarea la care încearcă să găsească răspunsul diferiți politicieni de pe scena națională. Printre ei se numără și Liviu Dragnea, liderul PSD, care spune că Udrea a fost salvată de foștii parlamentari PDL. Deputații de Timiș care au activat în PDL susțin însă că lucrurile stau exact pe dos.

Curatenia de toamna: unde intervin echipele Retim

Primăria Timișoara și RETIM Ecologic Service SA organizează, în perioada 19 octombrie – 3 noiembrie, campania de curățenie generală de toamnă. În cea de-a doua săptămână (26 octombrie-3 noiembrie) se acționează în zona situată la nord de Canalul Bega. Este interzisă scoaterea şi depozitarea pe domeniul public a obiectelor de uz casnic și gospodăresc și

Tragedie in Bucuresti: 27 de morti si aproape 200 de raniti dupa un incendiu intr-un club

Zeci de persoane au murit în urma unui incendiu produs într-un club din București, în timpul unui concert rock. Alte peste 180 de persoane au fost rănite, spitalele din capitală fiind efectiv sufocate de numărul pacienților. Pentru prima dată în România s-a emis cod roșu de intervenție.

Top