Stirile din ziua: 3 octombrie 2015

Sfat de la Munchen catre primarie: Daca faceti cu cap pistele de biciclete, tot mai multa lume va pedala!

Sfat de la Munchen catre primarie: Daca faceti cu cap pistele de biciclete, tot mai multa lume va pedala!

Cam 20% din cei aproape 1,5 milioane de locuitori din München merg în mod regulat cu bicicleta. Spune asta fostul primar Josef „Hep” Monatzeder, recunoscut pentru grija arătată, în timpul mandatelor sale, deopotrivă pietonilor și bicicliștilor. Filosofia e simplă și ar trebui înțeleasă corect și la Timișoara: fiecare participant la trafic trebuie să aibă locul lui.

De Ziua Serviciilor Publice, primaria a promis ca vom avea apa calda la iarna! / FOTO

Motociclete, ambulanțe, grenade, contoare, calorifere, bărci, flori – acesta a fost „arsenalul” zilei de sâmbătă în Piața Traian. Primăria a organizat a doua ediție a Zilei Serviciilor Publice, la care timișorenii au fost invitați să vină să vadă ce le pot oferi diverse instituții. Viceprimarul Dan Diaconu a spus, cu această ocazie, că nu vor mai fi probleme cu apa caldă. Asta, după ce orașul a stat aproape 24 ore fără.

Poli, aproape de transferul mult doritului decar

Chiar dacă evoluţiile lui Poli Timişoara sunt mult mai bune în ultimul timp, lucru reflectat și în rezultatele echipei pregătite de Florin Marin, jocul timişorenilor tânjeşte după un veritabil număr 10, responsabil cu spectacolul şi pasele decisive. Zilele acestea ar putea fi decisive în ceea ce priveşte transferul unui fotbalist care se potriveşte acestui profil.

La PNL, lupta interna pentru presedintia CJ Timis se da in trei

PNL Timiș își va anunța, la finele lunii octombrie, candidații pentru alegerile locale din 2016. Mai sunt de de stabilit detalii și de făcut sondaje, dar unele lucruri sunt clare de pe acum. Lupta internă pentru funcția de președinte al CJ se dă între un fost prefect și doi actuali consilieri județeni.

Zona Cetate ar putea avea efecte penale la primarie! Asta crede Sorin Grindeanu

Cu tot centrul istoric al Timișoarei în șantier și cu lucrări care ar trebui finalizate, teoretic, până la 31 decembrie, președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu, crede că vin vremuri grele pentru oficialii primăriei. Pentru că finanțarea proiectului e făcută în mare parte din fonduri europene, întârzierile s-ar putea lăsa cu probleme de natură penală asupra celor responsabili.

Vizita de studiu a CCIAT in landul austriac Styria (P)

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în calitate de beneficiar al proiectului „RuralNet – Centru de orientare în carieră şi consultanţă non-agricolă”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, a organizat, în septembrie, o vizită de studiu în Austria.

Top