Stirile din ziua: 4 octombrie 2015

Cupa Romaniei la rugby ramane la Timisoara!

Cupa Romaniei la rugby ramane la Timisoara!

Cu echipa decimată prin prezența a nouă jucători la Campionatul Mondial, RCM Saracens a reușit să obțină o nouă mare performanță, câștigarea Cupei Româției. De fapt, timișorenii și-au păstrat acest trofeu pe care l-au cucerit și în 2014.

Samartinean: Nu vom ezita sa facem schimbari in partid, PNL trebuie sa fie 100% pregatit de alegeri

PNL Timișoara face ultimele pregătiri din punct de vedere organizatoric pentru alegerile din 2016. Liberalii vor ca, în momentul în care va începe campania electorală, organizația municipală să funcționeze ceas. Copreședintele Cornel Sămărtinean vorbește despre schimbările care trebuie făcute, deși, ca orice schimbări, acestea implică și unele supărări.

Fantana cu Pesti si cea din Parcul Dacia vor fi reparate! Primaria cauta proiectanti

Elimină stresul, au efect relaxant și purifică aerul! Sunt beneficiile Fântânii cu Pești și ale celei ornamentale din Parcul Dacia, pe care primăria vrea să le refacă, pentru ca timișorenii să se bucure din plin de ele. Momentan, caută proiectanți care să întocmească documentațiile necesare, contra sumei de aproximativ 1.400 de euro. Firmele interesate pot depune oferte în această perioadă.

Care dintre doctorii din politica timiseana ar putea striga „doctorat fara plagiat!”

Nu mai e un secret că în România ultimului sfert de veac doctoratele s-au tranzacționat ca la piață. Numai cine nu vrea sau n-are bani nu apucă să nu-și „tragă” un doctorat în CV. Au ajuns să aibă doctorate oameni care întâmpină mari dificultăți să citească un text sau să se exprime cât de cât coerent.

Galben, rosu, portocaliu, nimeni nu e albastru de suparare

Supărată că i-a picat moțiunea anti-Ponta, Alina Gorghiu, copreședinta PNL, a declarat, ca o Ecaterină Teodoroiu a politicii românești, că, gata, pe aici nu se mai trece, Mărășești, București, Băilești, ce-o fi. Și că dumneaei și Vasile Blaga, acest ostaș total necunoscut al opoziției, au luat o decizie eroică, la urma urmelor.

Inelul I e gata pe hartie: centru exclusiv pietonal, transport in comun gratis, piste duble de biciclete

De la Parcul Catedralei până spre Bastion, respectiv Parcul Botanic, toată zona centrală a Timișoarei va deveni, într-un orizont de timp neprecizat, exclusiv pietonală, iar transportul în comun pe anumite porțiuni va deveni gratuit. Asta prevede noul concept al Inelului 1 prezentat de primarul Nicolae Robu. Teoretic, lucrările ar trebui să înceapă în 2016.

Top