Stirile din ziua: 19 octombrie 2015

Timishort si-a desemnat premiantii, dupa patru zile si peste 100 de filme

Timishort si-a desemnat premiantii, dupa patru zile si peste 100 de filme

Peste 2.000 de cinefili au urmărit, la finele săptămânii trecute, proiecțiile de la Festivalul Internațional de Film Timishort. Duminică seară, în prezența a peste 500 de spectatori, au fost decernate și premiile celei de-a șaptea ediții a festivalului.

Poli a intrat in „Hora” Pandurilor si a pierdut

Poli Timişoara a înregistrat prima înfrângere în campionat cu Florin Marin pe banca tehnică. Cu excepţia primelor zece minute, echipa timişoreană a fost egala celor de la Pandurii Târgu Jiu, dar cele două goluri primite în minutele 4 şi 9 au fost decisive. A contat şi excelenta formă a atacantului oltean Ioan Hora, care a înscris două goluri.

CJ cauta tipografie pentru ziarul propriu! Plateste 1.400 de euro pe luna, daca sunt destule articole

Consiliul Judeţean Timiş caută tipografie pentru ziarul instituției. Județul e însă mult mai cumpătat decât Primăria Timișoara și ia în considerare inclusiv posibilitatea ca „foaia” să nu apară, din lipsă de materiale. Suma pusă la bătaie: aproape 17.000 de euro pe an. Primăria dă însă peste 44.000 de euro doar pentru distribuție.

Apel din Israel de la Robu catre suporteri: Dati un leu pentru sport!

Cu toate cluburile sportive la care municipalitatea este asociată aflate în pragul colapsului financiar, din cauza unui raport al Camerei de Conturi, care a considerat ilegală finanțarea de la bugetul local, primarul Nicolae Robu face apel la iubitorii sportului din oraș. Timișorenii sunt rugați să facă donații!

alfred simonis psd timis

Simonis ii tine partea lui Sturzu, dupa ce liderul TSD a cerut invalidarea alegerii lui Dragnea

Alegerea lui Liviu Dragnea ca președinte al PSD a generat și reacții paradoxale, cum ar fi cea a liderul TSD, Mihai Surzu, care a cerut în congres anularea alegerilor. Motivul? În stil comunist, Dragnea nu a avut contracandidat. Gestul lui Sturzu nu a fost privit cu ochi buni de unii pesediști, dar alții, precum Alfred Simonis, președintele TSD Timiș, cred că a existat o sămânță de adevăr în discursul acestuia.

Marilen Pirtea

Pirtea, catre politicieni: Nu stiti sa faceti o tara ca afara, dar nici nu lasati pe altii sa va invete

Rectorul UVT, Marilen Pirtea, iese din nou la atac împotriva clasei politice. El critică deschis mentalitatea de tip „Da, șefu’…”, preferată în continuare de cei aflați în funcții de decizie. Pirtea readuce în discuție și problema diasporei, ignorată în continuare de puterea de la București.

Constientizarea beneficiilor kinetoterapiei pentru patologia neurologica

Centrul de Kinetoterapie şi Masaj Banat SRL organizează în data de 20 octombrie 2015, cu începere de la ora 1230, în Sala Continental a Hotelului Continental din Timişoara, B-dul Revoluţiei 1989 nr. 5, cel de-al 4-lea simpozion medical cu tema: Conştientizarea beneficiilor kinetoterapiei pentru patologia neurologică Perioade favorabile și momente decisive ale recuperării bolnavilor cu

Praga, calatorie in timp in Orasul de Aur / FOTO

E de ajuns să ştii că este situată în Boemia centrală şi deja gândul la o localitate aflată într-o regiune cu un asemenea nume primeşte brusc un aer melancolic. Praga este una dintre cele mai cochete şi mai atractive capitale europene, un vechi oraş regal care atrage anual peste patru milioane de turişti și reuşeşte să-şi păstreze aerul de măreţie de demult.

Top