Stirile din ziua: 2 octombrie 2015

Protest pasnic cu… biciclisti rai in centrul Timisoarei! / FOTO

Protest pasnic cu… biciclisti rai in centrul Timisoarei! / FOTO

Câteva sute de bicicliști au făcut, vineri seară, o plimbare pe jos, prin centrul Timișoarei, protestând astfel împotriva deciziei primăriei de a interzice total pedalarea în această zonă a orașului. Totul, acompaniat în clinchete de sonerie și decorat cu stickere haioase de… „biciclist rău” și nu numai. În plus, s-au dat pe săturate ture cu bicicleta în Piața Libertății.

Ireversibil: rauri de emotii la concertul de ramas bun al lui Teo Milea / FOTO

Un om și un pian. Nimic mai simplu și, în același timp, nimic mai complicat. Concertul de lansare a albumului „Open Minds”, semnat Teo Milea, a dat frâu liber emoțiilor atât pentru artistul aflat în fața unei mari aventuri, cât și pentru publicul care a umplut la refuz sala Filarmonicii Banatul.

colterm

N-avem apa calda, pentru ca… E.ON n-a mai avut putina intelegere! Colterm avea 7 milioane de lei de platit urgent

E.ON Gaz a închis robinetul la Colterm fără… să mai aibă un pic de răbdare, deși avea șapte milioane de lei scadente de primit! Primarul Nicolae Robu spune că vineri s-a achitat jumătate din sumă și speră ca furnizarea gazului să fie reluată. Edilul nu poate garanta că episodul nu se va repeta și spune că n-are cum să destituie conducerea Colterm.

Drumurile judetene sunt facute praf de camioanele de mare tonaj, consilierii se cearta pe competente

Cântarele care să măsoare mașinile de mare tonaj care distrug drumurile județene nu sunt decât subiect de ceartă în plenul CJ Timiș. Culmea, asta chiar dacă proiectul inițiat de liberalul Marian-Constantin Vasile nici măcar n-a „prins” ordinea de zi.

Robu: Candidez din nou in 2016, majoritatea populatiei imi este favorabila

Suspansul pur teoretic pe care liberalii doreau să-l mențină în ceea ce privește o nouă candidatură a lui Nicolae Robu s-a spulberat vineri, într-un moment cât se poate de prost. Edilul a anunțat că vrea un nou mandat pe Bd. CD Loga, pentru că are mai multe realizări decât eșecuri în cei trei ani și jumătate de când ocupă această funcție. Între timp, Timișoara nu are apă caldă de aproape 24 de ore, după ce E.ON a oprit furnizarea gazului către Colterm, pe motiv de datorii.

Robu: Cine spune ca se taie pomi in Padurice nu e de buna credinta! / FOTO

Timișorenii reclamă tăierea fără noimă a copacilor din Parcul Pădurice, primarul Nicolae Robu spune că numai oamenii de rea-credință pot susține așa ceva. Deși în fotografii se văd arbori tineri doborâți de drujbe, edilul afirmă că sunt copaci bătrâni, loviți de… furtună! Reabilitarea parcului costă peste 1,2 milioane de euro și ar trebui să fie gata în șase luni.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat vineri întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Pădureni (p), orele 9 – 17; Izvin, Pietroasa Mare, Dobrești, Lăpușnic, Dubești, Ohaba Lungă, Dragomirești, Bulza, Nițchidorf (p), ferme Smithfield Nițchidorf (I, II, III), ferma pomicolă Steaua Banatului Nițchidorf, orele 8 – 20.

Top