Stirile din ziua: 12 octombrie 2015

CS Informatica, in cautarea victoriei cu numarul patru in Liga I de futsal

CS Informatica, in cautarea victoriei cu numarul patru in Liga I de futsal

CS Informatica Timişoara echipă aflată pe locul patru în Liga I de futsal, joacă marți seară cu CSMS Iași. După patru etape, timișorenii au trei victorii, un meci fiind amânat din cauza programului echipei naționale.

Anunt de angajare

RETIM Ecologic Service SA angajează electrician auto, cod COR 723101 Cerințele postului: • Studii de specialitate; • Experiență în domeniu 5 ani; • Cunoștințe în electronică auto și automatizări constituie un avantaj. Se oferă un salariu atractiv și tichete de masă. CV-urile se depun la adresa Timișoara, str. Oituz nr. 3/A sau prin e-mail: bru.retim@gmail.com.

TelVerde pentru biciclisti: reclamati non-stop bizonii care blocheaza pistele!

Bicicliștii din Timișoara pot reclama, de acum încolo, toate neregulile pe care le observă în trafic. Ca să nu se mai spună că are ceva cu iubitorii mersului pe două roți, primarul Nicolae Robu a anunțat deschiderea unei linii de telefon speciale pentru aceștia.

Lambrino sau Cepeha? Agentia de Mediu Timis are teoretic… doi directori!

Situație incredibilă la Agenția pentru Protecția Mediului Timiș, unde sunt doi pretendenți la scaunul de director. Pe de-o parte, este vorba despre Mihai Dănuț Cepeha, care și-a obținut prin concurs funcția, iar de cealaltă, Gabriela Lambrino, care și-a câștigat în instanță dreptul de a reveni pe postul pe care l-a ocupat până în 2012.

Sala de consiliu a primariei e aproape gata, dar… a pierdut niste ferestre!

Sala de consiliu a Primăriei Timișoara e în șantier de trei luni. Lucrările avansează, dar n-au putut fi terminate atât de repede pe cât și-ar fi dorit oficialii PMT. Reabilitarea sălii și instalația de sonorizare scot de la bugetul local peste 145.000 de euro și au fost acoperite niște ferestre, pentru a face loc unui ecran.

CS Timisoara, patru medalii de aur la Cupa Ungariei la taekwon-do / FOTO

La Budapesta a avut loc, în ultimul weekend, Cupa Ungariei la taekwon-do, artă marțială tot mai practicată în utltima perioadă. La competiție au aparticipat 272 de sportivi din 12 țări. Lotul României a avut în componența sa practicanți de taekwon-do de la patru cluburi, printre care și CS Timișoara.

Festivalul International de Dans Timisoara: cinci zile in care n-aveti timp de plictiseala

Timișoara dansează! Ediția a treia a Festivalului Internațional de Dans din Timișoara, cel mai amplu eveniment de dans din partea de vest a țării, stă să înceapă. Veți putea vedea competiții de tango argentinian, dans contemporan, dans de societate, dansuri caraibiene sau dansuri sportive, dar vor avea loc și seminarii tematice, concerte, flash-mob-uri și petreceri dansante.

Cel mai bun caine din Jandarmeria Romana „lucreaza” la Timisoara / FOTO

Infractorii care vor să-și facă de cap prin oraș trebuie să aibă mare grijă! Cel mai bun câine din Jandarmeria Română este la Timișoara! Este, de fapt, o cățelușă pe nume Olota, care a câștigat, recent, două medalii la Campionatul național de dresaj al câinilor de serviciu din Ministerul Afacerilor Interne.

Jocuri periculoase, cu proiectii 3D la Timisoara: show total marca Lord of the Dance

Dans perfect sincronizat, explozie de bucurie și multă, multă energie! De toate acestea și nu numai au avut parte timișorenii care, duminică seară, au urmărit cu sufletul la gură cel mai nou spectacol din seria „Lord of the Dance”. Regizat de faimosul Michael Flatley, show-ul „Dangerous Games” a smuls ropote de aplauze.

Intreruperi de curent

Enel a programat luni întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. I. Slavici (p), Nottara (p), orele 9 – 16; Giroc – str. Ecoului, Neptun, orele 9 – 16; Nădrag, Pietroasa Mare, orele 9 – 18; Margina Colonie (p), orele 10 – 18; Pișchia (p), orele 8 – 20.

Top