Stirile din ziua: 23 octombrie 2015

ACS Poli, la a treia infrangere la rand

ACS Poli, la a treia infrangere la rand

Încă un meci, tot fără niciun punct pentru echipa lui Florin Marin. Șocul produs după venirea „domnului Flocea” pare să fi fost depășit, astfel că ACS Poli a bifat a treia partidă consecutivă încheiată cu o înfrângere. Vineri seară, cele trei puncte puse în joc au plecat la Cluj.

poluare

ANAF si Garda de Mediu, solicitate sa intervina impreuna la potentialii poluatori

Operatorii economici care dețin mari instalații de incinerare ar putea ajunge în atenția ANAF, care să-și coreleze acțiunile cu Garda de Mediu. Est solicitarea deputatului PSD Cătălin Tiuch, după ce a primit mai multe plângeri de la timișoreni și locuitori din comunele de lângă oraș, exasperați de mirosurile insuportabile.

Curs de agricultura ecologica la CCIAT

Pentru a doua oară în Timişoara, în perioada 31 octombrie – 3 noiembrie, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT se va desfăşura un curs acreditat de agricultură ecologică. Acesta este organizat de agenția Creative Business Management, în colaborare cu Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş.

Nicolae Robu

Robu: Cand veti avea cariera mea, puteti sa va apropiati de sireturile mele!

Primarul Nicolae Robu nu mai vrea să discute decât cu oameni care au ajuns la performanțele lui! Dacă n-aveți doctorate și nu sunteți membri ai unor academii, dar puneți întrebări, sigur sunteți oameni care vor răul Timișoarei sau ziariști aserviți unor forțe oculte! Oricum ar fi, nu sunteți demni nici măcar să vă apropiați de… șireturile edilului șef!

Demisia, Oprea! Petitie pentru demiterea vicepremierului

Pe site-ul petitieonline.com. a fost postată o petiție prin care se cere demisia din funcție a vicepremierului Gabriel Oprea. Demersul vine după moartea într-un accident de circulație a polițistului Bogdan Gigină care făcea parte din coloana oficială a vicepremierului și ministrului de Interne. Trebuie spus că timp de două zile s-a încercat mușamalizarea adevărului în acest accident.

Grapini vrea sa stie daca Robu va duce palmieri in Piata Libertatii

Filiala locală a Partidul Puterii Umaniste, condusă de europarlamentarul Maria Grapini, se teme că Nicolae Robu are în plan să aducă palmieri și în Piața Libertății. Reprezentanții organizației politice județene spun că au primit informații în acest sens și doresc un răspuns din partea municipalității.

Concurs cu dedicatie pentru sefia Aviatiei Utilitare

Dacă vreți să fiți șef la Aviația Utilitară Timișoara, acum e momentul: se caută un director! Anunțul a stârnit controverse între membrii consiliului de administrație al societății, care susțin că președintele CA nu s-a consultat cu ei. Totuși, nu vă faceți prea mari speranțe, oricât de mult v-ați pricepe la… avioane! Postul ar fi pregătit special pentru un PSD-ist de soi.

Cumparati dovleci roz, salvati vieti! Acum, de la mall

Pare o joacă să vopsești un dovleac, dar, la Timișoara, joaca s-a transformat în ceva serios. Pentru al treilea an la rând, Help25 invită oamenii cu inimă mare să facă un gest nobil. Cumpărați un dovleac pictat, contribuiți la o campanie generoasă. Bostanii pot fi găsiți de sâmbătă, 24 octombrie, la mall.

De 31 de ori Romanesti: duminica se canta din nou in pestera

Concertul din peștera Românești împlinește 31 de ani, iar speo-melomanii sunt așteptați din nou în număr mare la eveniment. Va fi un singur concert, așa că luați-vă rezerva de timp necesară pentru a admira atât peisajul superb, cât și pentru a ajunge la peșteră înainte de ora anunțată de începere a concertului.

Rezidentiat: Aproape 350 locuri, impartite intre Arad, Caras-Severin, Hunedoara si Timis

Înscrierile la concursul naţional de intrare în rezidenţiat se pot face până vineri, 23 octombrie. Examenul propriu-zis va avea loc în 15 noiembrie, în şase centre universitare. La Timișoara sunt 346 de locuri, împărțite pe patru județe. Cele mai multe sunt la ATI, în timp ce la Radioterapie, de exemplu, specialitate unde este mare nevoie de medici, nu este niciunul.

Curatenia de toamna: unde intervin echipele Retim

Primăria Timișoara și RETIM Ecologic Service SA organizează, în perioada 19 octombrie – 3 noiembrie, campania de curățenie generală de toamnă. În prima săptămână (19-25 octombrie) se acționează în zona situată la nord de Canalul Bega. Este interzisă scoaterea şi depozitarea pe domeniul public a obiectelor de uz casnic și gospodăresc și a deşeurilor vegetale

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Liniștei nr. 10, orele 9 -17; Giroc (p), Pădureni, orele 9 – 17; Pietroasa Mare, orele 9 – 18; Deta – Mecanica Ghilad, IAS Minda, IAS Besa, orele 8 – 18.

Top