Stirile din ziua: 16 octombrie 2015

Clubul Poli ar putea lua credit de la banca pentru salarii!

Clubul Poli ar putea lua credit de la banca pentru salarii!

Consilierii locali au votat vineri noua modalitate de finanțare a cluburilor sportive. Acestea vor fi nevoie să depună proiecte pentru a primi bani, însă Legea 350, în baza căreia se va face finanțarea, nu permite plata salariilor. Situația este delicată, iar în cazul lui Poli salvarea ar putea veni de la… bancă.

Robu, huiduit in plen: functionarii de la Directia Fiscala, revoltati ca nu li s-au majorat salariile

Situație fără precedent în Consiliul Local Timișoara. Angajații Direcției Fiscale au protestat față de refuzul primarului de a le majora salariile cu 12%, așa cum s-a întâmplat în cazul celorlalți angajați din primărie. Proiectul inițiat de social-democrați, un liberal și doi independenți a căzut la vot, dar nu fără scandal.

S-a votat „metroul”! Robu spune ca va fi… spectacol

Studiu de prefezabilitate avem, deci primul pas spre metrou a fost făcut. Proiectul numit „reconfigurarea traseului de cale ferată pe teritoriul municipiului Timişoara prin introducerea liniilor CF în subteran” a trecut vineri de plen, cu doar câteva abțineri. Acesta prevede un tunel lung de peste 10 kilometri.

Hotarare anti-paranghelii avem, ramane de vazut la ce e buna

Vor să blocheze străzile, pentru a-și etala bolizii? O pot face, dar numai cu aviz de la Comisia de circulație a primăriei. Asta au votat vineri consilierii locali, conștienți că o astfel de măsură nici nu poate opri parangheliile și nici nu poate produce efecte legale. Au fost de acord totuși pentru a… da un semnal.

Tariceanu: Romania poate deveni a saptea putere a UE, dar Iohannis trebuie sa se implice

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, nu renunță la ideea de a transforma România într-una dintre cele șapte puteri economice ale UE. Tăriceanu susține că, în momentul de față, țara s-a complăcut cu situația în care se află, iar președintele Klaus Iohannis trebuie să fie mai implicat.

Romanii muncesc prea mult, pe bani putini! Iovescu vrea program de lucru de sase ore

Senatorul UNPR Ioan Iovescu e convins că românii muncesc prea mult, pe salarii mult prea mici! Fostul instructor auto are de gând să propună diminuarea programului de lucru la șase ore pe zi. Parlamentarul spune că ideea i-a venit cu ani în urmă și că s-a lăsat inspirat de faptul că în Suedia s-a introdus acest sistem.

Cine-o fi fostul sef al RAR Timiș, „smecher omu’”, care plasa prostituate pan’ la Arad?

Stenogramele Dosarului „Mită la vârful CJ Arad” scot la iveală detalii extrem de picante care, ce-i drept, n-au nicio legătură cu faptele incriminate. Menționăm că în acest dosar sunt urmăriți pernal Nicolae Ioțcu, președintele suspendat al CJ Arad, Adrian Nedelciu, fost director tehnic al CJA, și Alin Mircea Pătrașcu, director al unei firme de aparatură medicală.

SOMAŢIE DOSAR NR. 126/261/2015

JUDECĂTORIA MOLDOVA NOUĂ JUDEŢUL CARAŞ SEVERIN DOSAR NR. 126/261/2015 Emisă la 15.10.2015   În temeiul art. 1052 C.p.c.   Potrivit dispoziţiilor instanţei, în cauza civilă cu nr. de mai sus, privind pe reclamantul Creţa Ion, domiciliat în comuna Sichevița, jud. Caraş-Severin şi pârâta Unitatea Administrativ Teritorială Moldova Nouă – reprezentată prin Primar, având ca obiect

Top