Stirile din ziua: 15 octombrie 2015

A venit si prima infrangere! Poli pierde dupa un hent dubios in careu al lui Sarmov

A venit si prima infrangere! Poli pierde dupa un hent dubios in careu al lui Sarmov

Steaua a scăpat de „complexul Flocea”, învingând pe ACS Poli în sferturile de finală ale Cupei Ligii cu 1-0. Cel mai important ajutor pentru steliști a venit însă de la bulgarul Sarmov, care a făcut un henț necurat în propriul careu.

Samartinean: parlamentarii de Timis promoveaza haotic proiecte si nu au o lista de prioritati

Deputatul PNL Cornel Sămărtinean este în continuare nemulțumit de faptul că Timișul și Timișoara sunt ignorate aproape complet de Guvernul Ponta. Liberalul recunoaște însă că o parte de vină le revine și parlamentarilor timișeni, care nu sunt destul de bine organizați atunci când susțin proiectele de interes major.

Simonis a aflat cine sunt adevaratul primar al Timisoarei si presedintele PNL! Robu e in plus

Cine a trăit cu impresia că Nicolae Robu este primarul orașului sau liderul PNL Timiș se înșală amarnic. Consilierul local PSD Alfred Simonis e convins că adevăratul primar al orașului e city managerul Sorin Drăgoi, iar în fruntea PNL Timiș e Dan Popa. În toată ecuația… Robu e în plus.

Un milion de euro pentru cinci scoli din Timisoara: reparatii si dotari, in 2016

Un milion de euro pentru cinci unități de învățământ din Timișoara, pentru dotări și renovări, de la bugetul local! Concursul anunțat anul trecut de viceprimarul Dan Diaconu și-a desemnat câștigătorii. Interesant este însă că foarte puține școli și grădinițe s-au înscris în această competiție.

Steaua – Poli, derby-ul celor mai urmarite echipe din Liga I

Poli Timișoara va juca joi seară în deplasare în sferturile Cupei Ligii un meci de care pe care cu campioana României, dar și câștigătoarea la zi a competiției, Steaua București. Neînvinsă de la venirea lui Florin Marin pe banca tehnică, ACS Poli se deplasează în Capitală pentru probabil cel mai greu meci de până acum.

Perchezitii la clanuri tiganesti, intr-un nou dosar de evaziune fiscala

Polițiștii au descins, joi dimineață, la mai multe adrese din județele Alba, Mehedinți, Timiș și Vâlcea, într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani. Persoanele călcate de oamenii legii sunt suspectate de afaceri necurate cu fier vechi și alte materiale refolosibile. Polițiștii au descins, joi dimineață, la mai multe adrese din județele Alba, Mehedinți, Timiș și Vâlcea, într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani. Persoanele călcate de oamenii legii sunt suspectate de afaceri necurate cu fier vechi și alte materiale refolosibile. UPDATE: Printre locuințele percheziționate se numără și cea a Cameliei Vela, contabilă la firmele clanului Novacovici. Vela este fiica lui Vasile Hurduzeu, șef al Serviciului Inspecție Fiscală din cadrul Direcției de Finanțe Timiș.

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Intrarea Zidului nr. 1, Calea Dorobanților (p), Palmierilor (p), Mătăsarilor (p), orele 9 – 16; Variaș – Agroplant, Variatim, Ranch Pascal, orele 9 – 18; Pădureni (p), orele 9 – 18; Nădrag, Pietroasa Mare, V. V. Delamarina, Honorici, Herendești, orele 9 – 20.

Top