Stirile din ziua: 18 octombrie 2015

Nu e actrita de comedie, dar i-a iesit: premiu important pentru Claudia Ieremia

Nu e actrita de comedie, dar i-a iesit: premiu important pentru Claudia Ieremia

A plâns prin parcuri până să-i iasă rolul, dar acum începe să adune premiile. Claudia Ieremia a fost desemnată cea mai bună actriță într-un rol principal la Festivalul Național de Comedie, de la Galați. Ortansa, din „Proștii sub clar de lună”, i-a adus vedetei Teatrului Național Timișoara această distincție.

Turul lui Poli in cifre si statistici

ACS Poli debutează luni în returul campionatului, întâlnind în ultimul meci al etapei pe Pandurii Târgu Jiu la Turnu Severin. Poli începe a doua parte a campionatului de pe poziția a noua, un loc sub pretențiile inițiale de clasare pe un loc de play-off. Având însă în vedere condițiile în care s-a jucat acest tur, se poate spune că locul este mai mult decât satisfăcător.

poluare

Teoretic, scoatem poluatorii din oras! Practic, aproape imposibil

Nu reduc nivelul noxelor la jumătate din maximul permis de legislația în vigoare, fabricile care poluează trebuie, în șase luni, să înceapă demersurile pentru relocare în afara Timișoarei! Asta prevede o hotărâre adoptată în ultimul plen al CL, care însă va fi foarte greu, dacă nu imposibil de pus în practică.

parcări

Inelul 1 a trecut de faza de… SF! Pana la santier mai e insa cale lunga

Studiu de fezabilitate avem, primarul e convins că prețul va fi la jumătate, așa că… verde pentru pasajul subteran din Piața Victoriei, parcarea de 700 de locuri de sub „palmieri” și reorganizarea integral a traficului în zona centrală! De unde vor veni banii rămâne de văzut.

Top