Stirile din ziua: 20 octombrie 2015

Centrul de Kinetoterapie si Masaj al CCIAT, la o noua intalnire cu medicii si pacientii

Centrul de Kinetoterapie si Masaj al CCIAT, la o noua intalnire cu medicii si pacientii

Centrul de Kinetoterapie și Masaj al CCIAT a organizat o nouă întâlnire între medici și pacienți care au putut să afle mai multe despre serviciile de care pot dispune în cadrul centrul. Persoanele care provin din grupurile vulnerabile pot beneficia de terapie gratuită.

Politehnica Timisoara si-a tras sponsor cu multi cai putere

Politehnica Timisoara va culege roadele fotbalistice cu un sponsor specializat în maşini şi utilaje agricole. Într-o perioadă în care sportul timişorean aproape a intrat în colaps, echipa a reuşit să transforme parteneriatele caritabile făcute în comun cu compania Mewi într-un parteneriat în care firma de maşini şi utilaje agricole va fi şi sponsor, până la finalul acestui sezon.

A avut muschi mai tari ca primaria in instanta: Florin Teodorescu ramane in Sala „Olimpia” inca trei ani

După aproape un an și jumătate de procese, Curtea de Apel Timișoara i-a dat dreptate culturistului Florin Teodorescu în procesul cu primăria. El va putea rămâne în Sala „Olimpia” până în 2018, la expirarea contractului inițial încheiat cu Direcția Județeană de Sport și preluat ulterior de PMT.

Poveste despre curaj si vointa: Vasile Adamescu, scriitorul nevazator si surdomut, vine la Timisoara

Timișorenii au ocazia, marți, să-l cunoască pe unul dintre cei mai fascinanți oameni din România: Vasile Adamescu, un bărbat nevăzător și surdomut, care în ciuda dizabilităților sale a reușit să-și întemeieze o carieră. Adamescu este și autorul singurei autobiografii din România scrisă de o persoană cu astfel de deficiențe.

Curatenia de toamna: unde ajung echipele RETIM

Primăria Timișoara și RETIM Ecologic Service SA organizează, în perioada 19 octombrie – 3 noiembrie, campania de curățenie generală de toamnă. În prima săptămână (19-25 octombrie) se acționează în zona situată la nord de Canalul Bega. Este interzisă scoaterea şi depozitarea pe domeniul public a obiectelor de uz casnic și gospodăresc și a deşeurilor vegetale

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, având în vedere o notificare transmisă de Enel, care a programat marți, 20 octombrie, între orele 9 și 18, lucrări la rețeaua de medie tensiune, va întrerupe furnizarea apei calde, a celei reci hidrofor și a încălzirii la PT 10A. Vor fi afectați consumatorii arondați zonelor A. Șaguna (parțial), Barbu Delavrancea și

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Andrei Șaguna (p), Barbu Delavrancea (p), Iorgovici (p), orele 9 – 18; Pietroasa Mare, Stamora Română (p), orele 8 – 19; Cenei, orele 12 – 15; Giarmata (p), Săcălaz (p), Livezile (p), orele 9 – 16.

Top