Stirile din ziua: 8 octombrie 2015

Cu bicicleta ba, cu masina da! Interdictiile din Cetate se aplica doar pentru unii / FOTO

Cu bicicleta ba, cu masina da! Interdictiile din Cetate se aplica doar pentru unii / FOTO

Primăria a interzis accesul bicicletelor în zona Cetate, dar închide ochii cu grație în ceea ce privește mașinile lăsate pe unde au chef șoferii. Piața Unirii, cu pavajul neterminat încă, s-a transformat deja în parcare ad-hoc și nimeni nu pare să observe…

Cu firma bagata in insolventa, Ovidiu Branzan va gestiona banii PSD Timis

În următorii ani, finanțele PSD Timiș vor fi administrate de fostul ministru al Sănătății, Ovidiu Brânzan, singurul care s-a înscris în cursa pentru funcția de trezorier. Cunoscut om de afaceri, numele lui Brânzan se confundă cu firma de construcții Saif Tim, el fiind administratorul acesteia, plus acționar cu 10,33% din acțiuni.

Raducanu ii bate obrazul lui Robu: trebuie sa mai moara cineva ca sa existe Politie Locala in Complex?

În luna august, un tânăr a murit după ce a fost bătut în Complexul Studențesc. Social-democrații i-au cerut atunci primarului Nicolae Robu înființarea unui post de Poliție Locală în zonă, pentru ca tinerii să fie mai în siguranță. Pentru că apelul a fost ignorat complet, Sebastian Răducanu revine cu o nouă solicitare.

Victorie de etapa pentru Primaria Timisoara, in dosarul Strandului Termal

Dosarul „Ștrandul Termal” va fi rejudecat. Este decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție, care l-a retrimis către Curtea de Apel Timișoara. Primăria scapă astfel, temporar, de executarea silită pe care au vrut s-o pună în practică, la finele lunii august, cei de la firma care a investit în ștrandul ultracentral.

psd timis

Membri da, competitie ba! Social-democratii din Timis nu vor functii

Dacă în spatele ușilor închise la PSD există diferite tabere care se luptă pentru putere, în realitate, social-democrații nu prea au curaj să se întreacă oficial atunci când vine vorba de funcțiile de partid. Cel puțin așa stau lucrurile în cazul alegerilor pentru Biroul Permanent Județean, unde există doar câte un candidat pentru majoritatea funcțiilor.

Ehegartner: ALDE ar putea sustine un independent la Primaria Timisoara

Alegerile locale din 2016 au început să pună pe jar mai toate partidele politice. Printre acestea se numără și ALDE. În Timiș lucrurile sunt încă în ceață, iar liderul filialei, Petru Ehegartner, spune că nu s-a luat o decizie în ceea ce privește candidatul la Primăria Timișoara. Mai mult, se ia în calcul varianta susținerii unui independent.

CJ Timis mai da niste bani pentru strafulgerari de gand, pionieri si utecisti

Agenda cultural-sportivă a județului Timiș continuă să fie o vacă bună de muls pentru tot felul de acțiuni care de care mai ciudate. În ultimul plen a fost aprobată o listă de evenimente suplimentare care se adaugă celor aproximativ 900 stabilite la începutul anului. Printre acestea, simpozioane și… „Străfulgerări de gând”.

Prima intalnire Timisoara – Arad pe tema metropolei va avea loc in noiembrie

Oficialitățile din Arad și Timișoara se întâlnesc în luna noiembrie, pentru o primă discuție despre viitoarea metropolă. Primarul Nicolae Robu susține că singurele diferențe de opinie pe această temă între el și edilul șef al Aradului, Gheorghe Falcă, țin de… ordinea alfabetică. Pentru ca planurile să devină realitate este nevoie însă și de o lege.

In turneu, la 80 de ani! Florin Piersic isi incepe aniversarea la Timisoara

Oricât de greu de crezut ar fi, Florin Piersic împlinește, nu peste multă vreme, 80 de ani. Și cum ar putea sărbători altfel, decât în locul în care se simte cel mai bine, adică pe scenă? Îndrăgitul actor pleacă într-un turneu de două luni și jumătate, iar startul se dă la Timișoara, orașul pe care Piersic a declarat în repetate rânduri că îl iubește din tot sufletul.

Expozitie inedita de pictura cu spray

La sediul Clubului Helion, sala Orizont a Uniunii Scriitorilor, filiala Timișoara (Piața Sf. Gheorghe nr. 3, deasupra Băncii Transilvania) se deschide vineri, 9 octombrie, la ora 17, o expoziție inedită de pictură cu spray, „Space Art – Mesaje”. Lucrările expuse vor fi prezentate de Florin Leodor Dănilă. Artista Laura Ceica va citi o povestire fantastică.

Cariera ta incepe azi – studentii UPT fata in fata cu cei mai valorosi absolventi

Tinerii care studiază la Universitatea Politehnica Timișoara vor avea ocazia să stea de vorba cu unii dintre cei mai importanți absolvenți ai unității de învățământ. Totul va fi posibil în cadrul evenimentului „Cariera ta începe azi”, care-și propune să le dea studenților șansa să descopere ce-i așteaptă după terminarea facultății, dar și să-și creeze conexiuni cu profesioniști.

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. 16 Decembrie (p), orele 9 – 17; Dumbrăvița (p), Lugoj – str. Bocșei (p), Cernabora, Crinilor, Nuferilor, Liliacului, Pădureni (p), orele 9 – 17; Ghiroda (p), Moșnița Nouă (p), Moșnița Veche (p), Paniova, Babșa, Târgoviște, Balint, Păru, Țipari, Criciova, Dragomirești, Ohaba Lungă, Ohaba

Top