Stirile din ziua: 22 octombrie 2015

Modul halucinant prin care a vrut sa se sinucida un lider al UNPR Timis!

Modul halucinant prin care a vrut sa se sinucida un lider al UNPR Timis!

Șefa Organizației de Femei a UNPR Timiș, Brigitte Sfăt Năstase, își continuă cu dezinvoltură aparițiile în media bulevardieră, nefăcând niciun rabat la inepțiile pe care le scoate pe bandă rulantă. Recent, ea a povestit cum a vrut să se sinucidă prin… întreruperea respirației.

Neamu’ prost si „interesul national” te mai baga si-n mormant

Un polițist bucureștean a murit marți seara, în timpul programului, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă. Poate nu ar fi nimic senzațional aici. E o știre dramatică, dar se mai întâmplă din păcate. Ieșită din comun a fost însă secretomania care a învăluit acest caz.

Institutul Regional Oncologic de la Timisoara va fi un spital… verde

O parte din cele 100 de milioane de euro necesare pentru realizarea viitorului Institut Regional Oncologic de la Timișoara vor veni de la Ministerul Mediului, care dorește ca unitatea medicală să fie un adevărat spital ecologic. Afirmația îi aparține deputatului PSD Florică Bîrșășteanu, conform căruia construcția efectivă va dura patru ani.

Dezbaterile publice: la CJ Timis, obligatorii, la Primaria Timisoara… doar daca situatia o impune

Liberalul Marian-Constantin Vasile a anunțat organizarea, luni, la CJ Timiș, a două dezbateri publice pe marginea unor proiecte care vor apărea pe ordinea de zi a viitorului plen. El folosește însă unități de măsură diferite când vine vorba despre atitudinea primăriei la acest capitol.

Birsasteanu ar intra in lupta cu Robu pentru Primaria Timisoara, dar mai trebuie sa vrea si PSD

PSD încă tace în ceea ce privește candidatul pe care-l pregătește pentru Primăria Timișoara, însă deputatul Florică Bîrsășteanu anunță public că nu i-ar displăcea această variantă. El susține, pe de altă parte, că în partid nu s-a discutat la modul foarte concret despre contracandidatul lui Nicolae Robu.

Cu bicicleta, pe langa drumurile judetene! Ultima propunere liberala pentru CJ

Piste de biciclete de-a lungul drumurilor județene, în special în zona periurbană a Timișoarei. Aceasta este propunerea liberalului Marian-Constantin Vasile, care consideră că astfel ar fi rezolvată, parțial, și problema transportului pentru cei care fac naveta la Timișoara. Liberalul are în vedere și realizarea unor piste către Serbia.

primaria timișoara

Procurorii DNA au ridicat din nou de la PMT acte despre finantarea lui Poli in perioada Iancu

DNA a mers, din nou, joi dimineaţă, la Primăria Timişoara. Procurorii caută alte probe în dosarul finanţării clubului Politehnica, în perioada în care era patronat de Marian Iancu. Reprezentanții PMT spun că nu este vorba despre o percheziție.

Targul Regional de Inovare: 30.000 de euro premii pentru trei tineri… inventivi

Zeci de inovatori şi inventatori au participat la cea de-a treia ediţie a Târgului Regional de Inovare, organizat de Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest şi Asociaţia Tehimpuls, la Expo Arad. Zece proiecte au fost premiate, iar primii trei clasați au primit câte un grant de 10.000 de euro, din partea Innovation Norway.

Austria mentine controalele la frontiera

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care călătoresc pe teritoriul Republicii Austria că măsura reintroducerii controalelor la frontierele cu Ungaria, Slovenia şi Italia s-a prelungit până în 4 noiembrie. Restricţiile au fost introduse după ce şi Germania a prelungit controalele la frontiera cu Austria.

Curatenia de toamna: unde intervin echipele Retim

Primăria Timișoara și RETIM Ecologic Service SA organizează, în perioada 19 octombrie – 3 noiembrie, campania de curățenie generală de toamnă. În prima săptămână (19-25 octombrie) se acționează în zona situată la nord de Canalul Bega. Este interzisă scoaterea şi depozitarea pe domeniul public a obiectelor de uz casnic și gospodăresc și a deşeurilor vegetale

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Lidia (p), Calea Martirilor (p), Ulpia Traiana (p), Traian Vuia (p), Mangiuca (p), Bd. Liviu Rebreanu (p), orele 9 – 17; Giroc (p), Pădureni (p), orele 9 – 17; Pietroasa Mare, orele 8 – 19.

Top