Stirile din ziua: 6 octombrie 2015

Facebook bate Monitorul Primariei: Robu si-a facut televiziune in birou!

Facebook bate Monitorul Primariei: Robu si-a facut televiziune in birou!

Brainstorminguri. Știri. Dezbateri. Doar într-un singur loc: la televiziunea Facebook a Primăriei Timișoara! E ultima găselniță a lui Nicolae Robu. Angajații Direcției Comunicare se vor transforma, probabil, în ziariști… buni, care să-i fie pe plac primului edil al urbei.

Festivalul Minoritatilor si Festivalul Gastronomic, din nou in Parcul Rozelor / PROGRAM

Două festivaluri într-unul singur, la sfârșit de săptămână, în Parcul Rozelor. Primăria îi așteaptă pe timișoreni la un eveniment destinat pofticioșilor și celor interesați de meșteșugurile tradiționale. Festivalul Folcloric al Minorităţilor Etnice şi Festivalul Gastronomic sunt la a doua ediție.

Urmeaza exemplul Ioanei Vartosu! Doneaza-ti ziua de nastere pentru o cauza nobila

Medicul Ioana Vârtosu, cea care a înființat Școala Mamei Junior, a decis să-și doneze… ziua de naștere. Totul, pentru a putea să ajute copiii care suferă de diferite dizabilități. Timișorenii cu inimă mare sunt îndemnați și ei să urmeze exemplul, cerându-le prietenilor ca, în loc să le cumpere cadouri de ziua lor, să facă o donație către proiectele Școlii Mamei Junior.

Poli va primi bani de pe agenda cultural-sportiva a primariei! Dar trebuie sa depuna un proiect

Poli, RCM Saracens, BC Timișoara și CH CSU Politehnica vor primi bani pe proiecte depuse pe agenda cultural-sportivă a PMT, nu direct de la bugetul local. Este propunerea susținută de Nicolae Robu, care vrea și modificarea, pe viitor, a legii, pentru clarificarea modului în care Curtea de Conturi se poate pronunța asupra unor decizii ale administrației publice.

In sase luni vin vaporasele! Nu se stie insa de cand vor circula efectiv pe Bega

A doua oară a fost cu succes: licitația pentru cumpărarea celor șapte vaporetto destinate transportului pe Bega s-a finalizat în sfârșit. O firmă din Galați va furniza Primăriei Timișoarei ambarcațiunile, la un preț redus semnificativ față de cel cu care s-a pornit licitația.

Adrian Orza

Adrian Orza, cale deschisa spre Primaria Sag: Venus Oprea nu mai candideaza

Șansele lui Adrian Orza de a candida la fotoliul de primar al comunei Șag au crescut considerabil. În urmă cu o săptămână, deBanat relata faptul că Orza și-ar dori să candideze la primăria din Șag pe lista PNL. Avea însă o piedică mare, și anume actualul edil Venus Oprea, tot liberal provenit din fostul PDL. Vestea bună pentru Orza este că a scăpat de Oprea.

Dan Popa: Nu sunt prea multumit de parlamentarii pe care ii avem acum

Deputații și senatorii liberali de Timiș nu sunt prea apreciați de unul dintre liderii filialei. Copreședintele PNL Timiș, Dan Popa, crede că prea puțin din activitatea parlamentarilor se reflectă în județ și susține că viitorii candidați trebuie să aibă alt profil. Mai apropiat de… al primarului Nicolae Robu.

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – Str. Divizia 9 Cavalerie (p), Albinelor, Olanda, Dr. Koch, orele 9 – 16; Gătaia (p), Deta (p), orele 9 – 16; Lugoj – bl. Zona Țesătorilor 1-16, orele 8 – 16; Jurești (p), orele 10 – 18; Recaș (p), Giroc (p), Pietroasa Mare, Dobrești,

Top