Stirile din ziua: 11 octombrie 2015

O noua promisiune pentru corpul de pe Doja de la Liceul Moisil: luna noiembrie

Corpul Liceului „Grigore Moisil” de pe strada Gh. Doja este aproape gata să-i primească pe cei mai mici elevi ai școlii. Lucrările trebuie terminate până pe 1 noiembrie, după care urmează efectiv mutarea copiilor. Termenul inițial de finalizare a acestei lucrări a fost… anul trecut.

Piatra cubica de pe 14 strazi se trece pe inventar! Nu e sigur ca in Piata Unirii e nevoie de ea

Piatra cubică de pe 14 străzi din Timișoara va fi sigur scoasă, dar nu se știe dacă ea va fi utilizată pentru completarea pavajului din Piața Unirii. Urgența a fost însă motivarea vitezei cu care s-a votat, acum trei săptămâni, un proiect în CL. Piatra va fi păstrată pe… inventar.

Blocul IML va fi gata pana de Craciun, 48 de apartamente vor primi chiriasi noi

Blocul în care a funcționat Institutul de Medicină Legală va fi gata să-și primească noii chiriași, poate chiar de Crăciun. Sunt aproape doi ani de când imobilul a fost preluat de CJ Timiș, care a alocat aproximativ 500.000 de euro pentru această investiție. În bloc sunt 48 de apartamente în care vor locui, contra unei chirii modice, angajați ai Spitalului Județean și ai CJ.

Soferii care parcheaza in Piata Unirii vor fi amendati… candva

Îi vede toată lumea care trece prin zonă, dar nu și polițiștii locali. Șoferii care își parchează mașinile în Piața Unirii, unde pavarea nu este încă finalizată, n-au fost deranjați până acum de vreun reprezentant al legii. Primarul Nicolae Robu promite însă că vor curge amenzile. Într-o zi.

Zilele Dovleacului de la Kikinda: o ludaie de peste 400 de kilograme si mult… strudel / FOTO

Plăcintă. Ștrudel. Cu mălai. Copt în cuptor, cu zahăr sau miere. Țuică. Dulceață. Pictat. Sunt doar câteva dintre „întrebuințările” dovleacului, căruia i-au fost dedicate, la Kikinda, nu mai puțin de patru zile. E dovada că, dacă vrei, se poate: orășelul de nici 40.000 de locuitori și-a găsit o marcă înregistrată și, timp de trei decenii, a crescut-o… mare și frumoasă.

Top