Stirile din ziua: 5 octombrie 2015

Fiindca asa a vrut Alexandru Tudor, Poli a terminat doar la egalitate jocul cu Petrolul

Fiindca asa a vrut Alexandru Tudor, Poli a terminat doar la egalitate jocul cu Petrolul

Poli Timișoara a fost aproape de o victorie importantă pe terenul Petrolului Ploiești. Din păcate elevii lui Florin Marin nu au putut păstra diferența de un gol stabilită în minutul 70 prin golul lui Llorente. În plus, timișorenii au avut un gol valabil înscris de Elek și nevalidat de Alexandru Tudor.

Art Encounters pregateste viitorii iubitori de frumos, cu programe speciale pentru copii

Luna octombrie este, la Timișoara, luna Art Encounters, un eveniment unic care-și propune să aducă arta contemporană românească mai aproape de public. Art Encounters nu se va concentra doar asupra amatorilor de artă, ci și asupra copiilor care vor putea să descopere capodoperele contemporane.

Oferta Angajatori de TOP: Salarii de top plus tot felul de bonusuri

Au rămas câteva zile până la debutul celei de-a șaptea ediții a Angajatori de TOP Timișoara. Cei interesați de găsirea unui loc de muncă vor avea ocazia să discute cu reprezentanții unora dintre cele mai mari companii din țară, dar și de la nivel internațional. În urma recrutărilor de la acest târg, timișorenii se vor putea alege cu salarii substanțiale.

Copiii care nu se vad! Expozitie despre tragediile traite de micutii din Romania

În luna octombrie, timișorenii sunt invitați la un eveniment artistic, care luptă pentru o adevărată cauză. Este vorba despre „Copiii care nu se văd”, expoziție care pune accentul pe micuții din România ce provin din medii defavorizate și a căror luptă pentru supraviețuire este adesea ignorată.

A fost trasa linia de tramvai la viitorul mall din Calea Sagului! / FOTO

Amenajarea sensului giratoriu de la mallul din Calea Șagului și „tragerea” liniilor de tramvai către centrul comercial se derulază pe repede înainte. Lucrările sunt plătite de investitorii sud-africani de la NEPI și vor fi finalizate în această toamnă, când, teoretic, ar trebui deschisă o parte a Timișoara Shopping City.

Noua milioane de euro, in pericol de a fi pierduti la Spitalul Judetean

CJ Timiș anunța, în vară, demararea unui proiect pe fonduri europene care ar fi trebuit să schimbe radical înfățișarea mai multor ambulatorii ale Spitalului Județean. Cu nouă milioane de euro ar fi trebuit cumpărată aparatură medicală de ultimă oră. La prima licitație nu s-a prezentat nimeni, iar termenul este 31 decembrie…

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel nu a programat luni întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Lugoj – bl. Zona Țesătorilor 1-16, str. Episcop Bălan, L. Rebreanu, D. Cantemir, A. Vlaicu (p), orele 8 – 16; Jebel (p), orele 10 – 18; Recaș (p), Pietroasa Mare, Dobrești, Sacoșul Mare – zona Grindu P., orele 8

Top