Stirile din ziua: 30 octombrie 2015

Perfuzie pentru sport: primaria isi face club sportiv municipal

Perfuzie pentru sport: primaria isi face club sportiv municipal

Autoritățile locale au găsit o nouă formulă pentru finanțarea sportului de performanță. CL Timișoara a aprobat, vineri, înființarea unui club sportiv municipal prin care să poată fi asigurați bani pentru baschet, handbal și rugby. La fotbal, creditul rămâne, pentru moment, singura soluție, până la o eventuală decizie favorabilă a Curții de Conturi.

Conflictul de la Loga continua! Profesorii s-au saturat sa fie umiliti de director

Colegiul Național „C. D. Loga” stă pe un butoi cu pulbere, din cauza conflictului dintre majoritatea profesorilor titulari și directorul instituției. Dascălii acuză faptul că Mariea Ștefan îi jignește constant, în timp ce aceasta spune că totul i se trage de la faptul că este exigentă și urmărește doar binele școlii.

Reguli pentru joaca in parc: nu va dati pe tobogan cu capul inainte si nu tipati!

Fără câini, fără afrodisiace, fără biciclete și… fără țipete! Așa arată noul regulament pentru locurile de joacă din Timișoara, adoptat vineri, fără discuții, de consilierii locali. Amenzile se aplică însă numai dacă… distrugeți toboganele și leagănele! În rest, sunt multe interdicții, dar nicio sancțiune.

Relocare sau de-poluare! Mesajul lui Robu catre Continental si Azur

Marii poluatori din Timișoara n-au decât o singură variantă, dacă mai vor să funcționeze în oraș: reducerea disconfortului pe care îl suportă oamenii. Asta susține primarul Nicolae Robu, care admite că nu are pârghii legale să-i mute. Mizează însă pe faptul că firmele internaționale sunt… sensibile la imagine.

Sportul timisorean are sanse sa iasa din colaps! In judetul lui Liviu Dragnea s-a putut

Primăria Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş așteaptă o decizie a Curţii de Conturi România în ceea ce privește finanțarea sportului din bani publici. În luna octombrie, instituția a dat un răspuns favorabil în ceea ce priveşte deblocarea finanţării sportului din judeţul controlat de liderul PSD Liviu Dragnea, speţa fiind similară celei din Timiş!

Incredibil: Ponta, pe bani publici la Formula 1 in Mexic

Premierul Victor Ponta a plecat miercuri în Mexic, pentru a participa la o întâlnire internațională a funcționarilor publici și ONG-urilor. Inițial, arată site-ul cetateanul.net, delegația română trebuia condusă de Radu Puciu, secretar de stat în Cancelaria premierului, de asemenea șef al Departamentului de servicii online și design din cadrul Guvernului.

maria grapini

Pe motiv de sacosa cu bani in campanie, Maria Grapini se gandeste sa-l dea in judecata pe Traian Basescu

Europarlamentarul Maria Grapini este foarte nemulțumită de declarațiile făcute în ultima perioadă de Traian Băsescu și de Elena Udrea. Cei doi au spus că, în campanii, politicienii au dat bani „cu sacoșa”, iar această practică a fost aplicată la toate partidele. Grapini se gândește serios să-l dea în judecată pe fostul președinte al României.

Instalart/ Obiect/ 003 ajunge la Timisoara! Creatiile unui faimos designer, reinterpretate

Are în portofoliu peste 600 de obiecte, concepute pentru cele mai mari companii din lume. Marcel Klamer e atât de bun încât a devenit sursă de inspirație pentru alții. Șase arhitecți și designeri și-au ales câte un obiect conceput de Klamer și au construit instalații care vor ajunge la Timișoara grație proiectului Instalart/ Obiect/ 003. Inspired by BASF.

Scandal la un liceu de prestigiu din Timisoara! Profesorii se plang de atitudinea agresiva a directoarei

Zeci de profesori de la Colegiul Național „C. D. Loga” se plâng de comportamentul neadecvat al directorului școlii, Mariea Ștefan. Dascălii susțin că aceasta îi jignește și i-a amenințat de mai multe ori. Ștefan neagă acuzațiile și spune că, de fapt, problema este presiunea care vine din partea unui partid politic.

Curatenia de toamna: unde intervin echipele Retim

Primăria Timișoara și RETIM Ecologic Service SA organizează, în perioada 19 octombrie – 3 noiembrie, campania de curățenie generală de toamnă. În cea de-a doua săptămână (26 octombrie-3 noiembrie) se acționează în zona situată la nord de Canalul Bega. Este interzisă scoaterea şi depozitarea pe domeniul public a obiectelor de uz casnic și gospodăresc și

Intreruperi de curent

Enel a programat vineri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Matei Basarab nr. 10A, sc. B, orele 9 – 17;Giroc (p), Peciu Nou, Pădureni (p), orele 9 – 17; Lugoj – blocuri zona Timișorii C1-6; D1-5, orele 8 – 16; Ferma Birda, COMTIM Sculea, ferma vaci Gătaia, antena Orange Gătaia, orele 8 –

Top