Stirile din ziua: 21 octombrie 2015

Orar de iarna la Aeroportul International Timisoara

Orar de iarna la Aeroportul International Timisoara

De duminică, 25 octombrie, intră în vigoare noul orar al zborurilor de pe Aeroportul Internaţional Timişoara, valabil până în 26 martie. În perioada sărbătorilor de iarnă, pot apărea modificări legate de suplimentarea unor curse sau anularea acestora, în funcţie de cerere.

Fostul senator PSD Viorel Matei s-a inscris in UNPR Timis si a devenit al treilea om din filiala

UNPR Timiș a mai făcut o achiziție importantă, după ce l-a înrolat în rândurile sale pe fostul senator PSD Viorel Matei. Acesta a și fost recompensat imediat cu funcția de secretar general al filialei, a treia ca importanță după Ion Răducanu, președinte, și deputatul Adrian Diaconu, prim-vicepreședinte.

Nu merge cu buldozerul, ci doar prin instanta! O cladire construita ilegal intr-o curte nu poate fi demolata / FOTO

Construiești pe lângă autorizație doar pentru că ai drept de folosință asupra terenului și nu pățești mare lucru! Deși primarul Nicolae Robu susține că pregătise buldozerul pentru demolarea unui case ridicate ilegal în curtea unui alt imobil, intervenția este imposibilă.

CJ Timis, in formula completa: Balint Petrescu i-ar putea lua locul, in sfarsit, lui Sorin Cociobea

Epopeea completării locului rămas vacant în CJ Timiș după excluderea lui Sorin Cociobea, se apropie de final. În plenul din octombrie, pe ordinea de zi se va afla un proiect de hotărâre privind validarea mandatului unui consilier județean. Acesta ar trebui să revină liberalului Balint Petrescu.

După ce a lasat orasul fara apa calda, Colterm promite o iarna fara probleme

La începutul lunii octombrie, aproximativ 70.000 de familii din Timișoara au rămas fără apă caldă. De vină au fost datoriile Colterm către furnizorul de gaz, al cărui contract expiră oricum în câteva săptămâni. Reprezentații societății de termoficare spun că în timpul iernii nu vor fi probleme.

Povestea fascinanta a lui Vasile Adamescu, nevazatorul surdomut care a cucerit lumea / FOTO

În liniște și în întuneric total! Așa își trăiește viața, de peste 60 de ani, Vasile Adamescu. Nevăzător și surdomut, el a reușit să facă mai mult decât unii oameni considerați perfect… normali. A înfruntat orice obstacol și nu a lăsat nimic să stea în calea evoluției sale. Mai mult, și-a scris autobiografia, pentru a le putea povesti și altora cum a trăit.

Lucrarile la autostrada Lugoj – Deva, blocate de lilieci si-un cimitir ilegal

Constructorii autostrăzii Lugoj – Deva au oprit lucrările și se pregătesc să-și mute utilajele în alte locuri. Totul, după ce s-a descoperit faptul că… nu există autorizație de construire pentru această lucrare, care are nevoie și de un nou acord de mediu care să protejeze, printre altele, o peșteră cu lilieci.

Ingerii Galbeni, liber la ridicat masini! Curtea de Apel le-a dat dreptate in razboiul cu primaria

Timișoreni, mare atenție pe unde și cum vă parcați mașinile! „Îngerii Galbeni” au învins în instanță primăria, care este obligată să anuleze ambele hotărâri votate în 2014, în scopul de a limita într-un fel acțiunile firmei de tractări auto. Curtea de Apel a dat dreptate firmei reclamate de sute de șoferi pentru comportament abuziv.

aquatim

Apa rece oprita in zona centrala a Timisoarei

Aquatim anunță că miercuri, 21 octombrie, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei reci pe strada Augustin Pacha, la centrul Comercial Bega și la Sala 2 a Teatrului Național Timișoara, pentru lucrări de refacere a rețelei de apă, în zona Parcului Civic. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă

apa calda

Fara apa calda

Colterm anunță că, pentru remedierea unei defecțiuni apărute la rețeaua termică, va întrerupe miercuri, 21 octombrie, între orele 8 și 15, furnizarea apei calde la PT 43A și 43M. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele dinzonelor Cetății (parțial), Balta Verde, Calea Bogdăneștilor (parțial) și Mircea cel Bătrân.

Curatenia de toamna: unde ajung echipele Retim

Primăria Timișoara și RETIM Ecologic Service SA organizează, în perioada 19 octombrie – 3 noiembrie, campania de curățenie generală de toamnă. În prima săptămână (19-25 octombrie) se acționează în zona situată la nord de Canalul Bega. Este interzisă scoaterea şi depozitarea pe domeniul public a obiectelor de uz casnic și gospodăresc și a deşeurilor vegetale

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Vlădeasa, Salcâmilor (p), Ștefan Stâncă (p), Chimiștilor (p), Calea Buziașului (p), orele 9 – 17; Giroc (p), Bazoș, orele 9 – 17; Giulvăz (p), orele 9 – 15; Pietroasa Mare, Crivina, Jena, Găvojdia, Stamora Română (p), orele 8 – 19.

Top