Stirile din ziua: 28 octombrie 2015

topul firmelor

Cei mai buni dintre cei buni! Peste 1.000 de firme premiate la Topul CCIAT / Lista castigatorilor

Cei mai buni dintre cei buni! Peste 1.000 de firme premiate la Topul CCIAT / Lista castigatorilor

De peste două decenii, cele mai bune firme din Timișoara sunt premiate de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură. Ca în fiecare an, reprezentanții companiilor de top sunt așteptați la Gala Excelenței în Afaceri. Peste 1.000 de firme vor primi diverse distincții.

Fratia penalilor din Camera Deputatilor a salvat-o si pe Elena Udrea

Trăind în propria lor țară, deputații nu s-a dezmințit și au mai făcut o dată scut în jurul unuia de-al lor. De această dată de protecția colegilor s-a bucurat Elena Udrea, probabil cel mai corupt politician al ultimului deceniu. Deputații au respins cererea DNA privind reținerea Elenei Udrea în două dosare de corupție, doar 119 votând în acest sens.

Nu v-ati platit darile catre bugetul local? Ati putea scapa de majorari

Rău-platnicii din Timișoara ar putea scăpa de majorările pe care le au de suportat, în mod normal, pentru neachitarea impozitelor și taxelor. Totul, datorită unei inițiative a consilierilor locali PSD, care vor să propună un proiect în acest sens. Cei care nu sunt la zi cu plățile ar putea să scape de aproximativ 70% din majorări.

Ion Raducanu are dreptate: toti murim. Unii fizic, altii doar politic

Deputatul UNPR de Timiș Ion Răducanu era până acum câteva zile un ilustru necunoscut. Nu mă refer la Timișoara, unde are o anumită notorietate, candidând de două ori la scaunul de primar și fiind chiar prefect o perioadă de timp. Vă mai amintiți faza cu „Codoi”, când a dat alarma că o jumătate de oraș poate sări în aer?

colterm

Solutie de la PSD pentru salvarea Colterm: credit luat de primarie, pentru achitarea datoriilor

Consilierul local PSD Alfred Simonis a găsit o soluție în ceea ce privește datoriile Colterm. Acestea ar putea fi achitate printr-un credit accesat de Primăria Timișoara, care ar urma să primească înapoi banii eșalonat de la compania de termoficare. Simonis susține că datoriile Colterm sunt de aproximativ 70 de milioane de lei.

Pensionarul Pompiliu Stanciu, noul director al Aviatiei Utilitare

Fostul, de acum, consilier județean Pompiliu Stanciu a ajuns director la Aviația Utilitară pentru că are experiență administrativă și juridică! Asta susține Titu Bojin, președintele CJ Timiș, care recunoaște că, momentan, instituția nu are niciun plan pentru salvarea aeroportului de la Cioca.

Debut promitator la Zilele Carierei UPT! Mii de oferte de cariera de la companii de top

Studenții UPT vor putea să descopere, în următoarele două zile, cele mai atractive oferte de locuri de muncă de pe piața bănățeană. Totul se datorează unei noi ediții a târgului Zilele Carierei, eveniment care reunește peste 50 de firme dispuse să ofere mii de joburi și de stagii de practică.

Aceeasi Marie, cu alta palarie: consilierii judeteni platesc parcarea la Comisariat, apoi o deconteaza!

Consilierii judeţeni din Timiş au votat, în sfârșit, regulamentul de parcare de la fostul comisariat judeţean. Ei vor avea rezervate numai cinci locuri de parcare, dar își vor putea lăsa mașinile acolo, în final, tot pe gratis. Pe bază de… decont.

Doi consilieri judeteni nou-nouti: Balint Petrescu si Filip Stancu

Consiliul Județean Timiș e pe cale să funcționeze, din nou, în formula completă. Aleșii par să fi împăcat și capra, și varza, astfel că și social-democrații, și liberalii sunt pe cale să-și întregească „garniturile”. Pompiliu Stanciu a fost votat director la Aviația Utilitară, funcție incompatibilă cu aceea de consilier județean.

Radu Beligan aduce din nou „Egoistul” la Timisoara

Doar trei ani îl mai despart de centenar, însă nimic nu-l poate ține departe de scenă. Maestrul Radu Beligan, artistul care deține recordul de a fi cel mai longeviv actor în activitate încă în teatru, revine la Timișoara cu un spectacol de colecție. „Egoistul” se va juca luni, 9 noiembrie, de la ora 19, pe scena Operei Naționale Române.

Curatenia de toamna: unde intervin echipele Retim

Primăria Timișoara și RETIM Ecologic Service SA organizează, în perioada 19 octombrie – 3 noiembrie, campania de curățenie generală de toamnă. În cea de-a doua săptămână (26 octombrie-3 noiembrie) se acționează în zona situată la nord de Canalul Bega. Este interzisă scoaterea şi depozitarea pe domeniul public a obiectelor de uz casnic și gospodăresc și

Intreruperi de curent

Enel a programat miercuri întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Lidia (p),Calea Martirilor (p), Chimiștilor (p), Calea Buziașului (p), str. Aeroport (blocuri), orele 9 – 17; Giroc (p), Giarmata – Poligon Tir, Aeroport, blocuri zona Aeroport, orele 9- 17; Giarmata Vii – str. Înfrățirii, Viorelelor (p), Magnoliei (p), Izlaz, Bisericii, Parcului, Teilor, Cerna,

Top