Stirile din ziua: 1 octombrie 2015

colterm

Timisoara, fara apa calda, din cauza datoriilor Colterm

Timisoara, fara apa calda, din cauza datoriilor Colterm

Timișorenii racordați la sistemul centralizat de termoficare au rămas, de joi după-amiază, fără apă caldă. Asta, după ce E.On Gaz a sistat, din nou, furnizarea gazului către Colterm, din cauza datoriilor acumulate de companie. Primarul Nicolae Robu, care anunța triumfător la bilanțul de trei ani că a salvat Colterm de la faliment, nu a putut fi contactat pentru a oferi o explicație pertinentă.

Strada Podeanu nu va fi gata inainte de luna decembrie / FOTO

Amenajarea străzii Dr. A.P. Podeanu, cu termen de finalizare luna septembrie, nu este gata încă. Pe modelul întâlnit tot mai frecvent la lucrările finanțate de Primăria Timișoara, în zonă sunt, din nou, probleme cu rețelele de utilități. Și de această dată, este vorba tot despre Enel. În Ciarda Roșie, întârzierea a fost de aproape un an!

Campanie privind beneficiile kinetoterapiei

Centrul de Kinetoterapie şi Masaj Banat SRL organizează în perioada 2 – 4 octombrie 2015 a doua campanie de conștientizare a publicului larg privind beneficiile kinetoterapiei și masajului în diferite patologii. Campania se desfășoară în Timișoara, în Piața Victoriei (între sucursala BRD și farmacia FARMADO), într-un cort special amenajat și dotat cu echipamente medicale ce

cinematografe

Vrem ultimul cinema! Timisorenii, chemati sa sustina singurul cinematograf din oras

Dacă în 1980 Timișoara se putea mândri cu 13 cinematografe, acum… a mai rămas doar unul. Este vorba despre Cinema Timiș, spațiu aproape complet neglijat de autoritățile locale. Cel puțin asta susțin mai multe asociații și ONG-uri, care se tem că Timișoara ar putea să rămână și fără această ultimă „redută”.

Peste o mie de profesori susțin examenul de titularizare la Timișoara

Sunt sau nu liberi elevii pe 5 octombrie? Timisul e la mana Ministerului Educatiei

Pe 5 octombrie, de Ziua Educației, elevii ar trebui să nu meargă la cursuri. Asta teoretic, deoarece școlile ar trebui să organizeze diferite activități. În București, inspectoratul școlar a anunțat însă că lasă copiii acasă. Timișul ar vrea să facă la fel, dar încă n-a primit acordul ministerului.

Bojin: Dam bani la sport numai daca ne asumam finantarea toti cei 36 de consilieri

Fără un răspuns clar de la Curtea de Conturi, CJ Timiș nu mai dă niciun leu pentru cluburile sportive la care este asociat, decât dacă toți aleșii își asumă în bloc o astfel de finanțare. Asta susține președintele Titu Bojin, interpelat în ultimul plen de liberalii Cosmin Costa și Marius Martinescu.

Ambulante, masini de pompieri si… un sustinator celebru al biciclistilor, de Ziua Serviciilor Publice

Timișorenii sunt așteptați sâmbătă la cea de-a doua ediție a Zilei Serviciilor Publice. Ei vor putea vedea utilajele și dotările deținute de instituții, regii și societăți comerciale. Invitatul special este un fost primar al orașului München, recunoscut pentru politica sa de susținere a… bicicliștilor.

aquatim

Fara apa rece

Aquatim anunță că joi, 1 octombrie, între orele 9 și 14, va întrerupe funizarea apei reci pe străzile Stejarul și Prof. Dr. Aurel Păunescu-Podeanu, pentru legarea unor conducte noi de apă, la rețeaua existentă. „La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Deoarece această perturbare

Intreruperi de curent

Enel a programat joi întreruperi de energie astfel: Timișoara – str. Zurich (p), Bastilia (p), orele 9 – 17; Beregsău Mic (p), Pădureni (p), orele 9 – 17; Remetea Mare (p), Pietroasa Mare, Dobrești, Găvojdia, Lugojel, Groși, Sârbova, Hitiaș, SP Hitiaș – Aquatim Buziaș, Lucons Sârbova, Lucareț (parc fotovoltaic Sold Energy), Buziaș (parc fotovoltaic Bissi

Top