Stirile din ziua: 13 octombrie 2015

Impozitele locale pe 2016, intre taxa pe paragina si reducerile pentru cladiri istorice

Impozitele locale pe 2016, intre taxa pe paragina si reducerile pentru cladiri istorice

Consilierii locali vor vota vineri impozitele şi taxele locale pe 2016, după noul Codul Fiscal. De anul viitor, cei care-și lasă clădirile și terenurile în paragină vor plăti impozite cu până la 500% mai mari! Paradoxul este că posesorii de clădiri istorice, vizați, în primul rând, de așa-zisa taxa de paragină, beneficiază, conform aceluiași proiect, de reduceri de impozite.

Recuperarea fizica si medicala in afectiuni reumatismale

Centrul de Kinetoterapie şi Masaj Banat SRL, are deosebita plăcere de a vă invita la Simpozionul cu tema: “Recuperarea fizică şi medicală în afecţiuni reumatismale. Sclerodermia sistemică, la graniţa dintre specialităţi.” susţinut de Dr. Alexandru CARABA, medic primar medicină internă, medic specialist nefrolog, doctor în științe medicale, în prezent, Şef Lucrări la Clinica Medicală IV, UMF

Campanie despre beneficiile kinetoterapiei si masajului terapeutic

Centrul de Kinetoterapie şi Masaj Banat SRL organizează în perioada 16 – 18 octombrie 2015 cea de-a 4-a campanie de conștientizare a publicului larg privind beneficiile kinetoterapiei și masajului terapeutic în diferite patologii. Campania se desfășoară în Timișoara, Str. Doctor Ioan Mureşan (în faţa Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara), într-un cort special amenajat și

Iti cauti loc de munca? CV-ul tau e asteptat la Angajatori de TOP

La sfârșit de săptămână, timișorenii care sunt în căutarea unui loc de muncă vor putea descoperi oferta câtorva zeci de companii, atât din țară, cât și din străinătate. Ei vor putea să lase angajatorilor CV-uri, iar candidații potriviți pentru un anumit job vor fi chemați, în aproximativ două săptămâni, la interviuri.

RCM Saracens are probleme cu banii si e aproape de retragerea din Challenge Cup

După mai bine de trei luni de sistare a finanțării de la bugetul local pentru cluburile sportive, veștile rele încep să se adune. Întâi a „căzut” clubul de baschet, iar acum sunt probleme și la rugby. RCM Saracens ia în considerare retragerea din Challenge Cup.

Anunt cu repetitie: incepe santierul in Calea Martirilor! Poate chiar si practic

Pesemne mulțumit nevoie mare, pentru a doua oară în ultima lună, primarul Nicolae Robu a anunțat că a semnat contractul pentru lărgirea la patru benzi a Căii Martirilor. Șantierul va începe din această toamnă, dar, promite edilul, nu vor fi săpate șanțuri care să rămână neacoperite peste iarnă.

Robu cel bun si Robu cel rau

De la primarul Nicolae Robu am aflat că există bicicliști buni și bicicliști răi. Așa o fi, dar pe aceeași logică există șoferi buni și șoferi răi, pietoni buni și pietoni răi. Cine și cum îi clasifică însă? De exemplu, la categoria șoferi răi îi putem pune și pe cei care parchează mașinile în locuri interzise.

Ioan Cojocari a recuzat procurorul DNA din dosarul Poli!

Secretarul Primăriei Timișoara, Ioan Cojocari, îl acuză pe procurorul DNA Ciprian Dorobanțu că nu este imparțial în instrumentarea dosarului finanțării echipei Poli, deoarece a avut în trecut un conflict cu municipalitatea. Prin urmare, marți a depus o cerere oficială de recuzare a acestuia.

Cu 51 de milioane de euro si peste patru ani de santier: asa se va inchide Inelul I de circulatie

Consilierii locali vor avea pe ordinea de zi a plenului de vineri studiul de fezabilitate pentru „Reorganizarea circulaţiei rutiere pe inelul I de circulaţie şi reproiectarea infrastructurii rutiere şi de transport public (Pasaj Piața Victoriei)”. Lucrarea este estimată la aproape 51 de milioane de euro, exclusiv de la bugetul local.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

Enel a programat marți întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Șt. O. Iosif (p), Ștefan cel Mare (p), Gloriei, Bd. Eroilor de la Tisa (p), Lunei (p), orele 9 – 18; Nădrag, Pietroasa Mare, orele 9 – 18; Stamora Română (p), orele 8 – 20.

Top