Conflict la AJOFM Timis. Gina Grigorie: Poate eram mai buna ca director decat ca adjunct

Situație mai puțin obișnuită la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Timiș. Directorul adjunct Georgina Grigorie este în conflict deschis cu directorul general Marcel Miclău și susține că este împiedicată să-și desfășoare activitatea. Miclău îi transmite colegei sale să se reevalueze singură. Pe 11 aprilie, cele două părți se întâlnesc în instanță.

Georgina Grigorie, director adjunct la AJOFM Timiș, a primit, anul trecut, din partea șefului său direct, Marcel Miclău, calificativul „bine” pentru activitatea desfășurată. Femeia, care, la un moment dat, a fost superiorul lui Miclău în aceeași instituție, primind, la vremea respectivă, din partea acestuia, calificativul „foarte bine”, s-a considerat nedreptățită și a contestat decizia. „Din punctul meu de vedere, situația e puțin aberantă. Ca director, lucram «foarte bine», iar ca director adjunct lucrez «bine». Cum vi se pare asta? Eu ce pot să spun? Poate eram mai potrivită ca director… Lăsând gluma la o parte, consider că a fost o decizie arbitrară și am decis s-o contest în instanță”, afirmă Georgina Grigorie. Aceasta susține că are parte și de o atmosferă de lucru greu de suportat, fiindu-i interzis, printre altele, accesul la documente ale instituției din a cărei structură de conducere face, teoretic, parte. „Mi-au spus unii colegi că li s-a interzis să-mi prezinte anumite acte. Asta, după ce am încercat, în mai multe rânduri, să obțin diverse documente de care aveam nevoie și colegii nu știau cum să-mi transmită care este, de fapt mesajul: la mine trebuie să ajungă cât mai puțin”, spune Grigorie. Conform acesteia, nici măcar acces la e-mailul instituției nu are! „Suntem în secolul XXI și comunicarea se face rapid, prin e-mail. Teoretic, pentru că la AJOFM Timiș, pot accesa contul de poștă electronică al instituției doar directorul Marcel Miclău și încă o persoană. Dacă aceștia lipsesc din instituție, ghinion! Nu ai cum să vezi mailurile, degeaba ți se spune că este o urgență”, povestește Georgina Grigorie. Femeia nu știe ce l-ar fi putut determina pe șeful ei să aibă această atitudine față de ea. Asta, dacă nu luăm în considerare apartenența politică a celor doi: Grigorie – PNL, Miclău – PSD. Cei doi sunt colegi de mai multă vreme, iar relația de subordonare actuală dintre ei datează din 2013, când Miclău a fost detașat, timp de jumătate de an, ca director adjunct. În primăvara lui 2014, Georgina Grigorie și-a dat demisia din funcția de director „plin” al AJOFM Timiș, rămânând pe un post de adjunct. În toamna aceluiași an, Miclău a promovat concursul de director organizat de Ministerul Muncii.

„Este un proces pe rol, nu mă pot pronunța. Așa am considerat eu, că trebuie să-i acord calificativul «bine». I-am dat «bine», nu i-am dat «rău». Aștept să văd cum se va desfășura procesul și vreau să văd ce instanță ar putea obliga un manager să schimbe un calificativ. Cred că Georgina Grigorie ar trebui să se gândească mai bine de ce a primit calificativul respectiv”, a declarat, pentru deBanat.ro, Marcel Miclău. Acesta susține că nici vorbă să-i limiteze subalternei sale prerogativele. „Fiecare lucrează în stilul propriu. Poate lucra în limitele fișei postului pe care îl ocupă. Toate documentele de care are nevoie pentru a-și exercita atribuțiile le primește. E dreptul fiecărui angajat să conteste ce vrea. Profesia e profesie, politica e politică. Nu facem politică în instituție. Eu am fost profesor, am experiență în acordarea de calificative”, mai spune Miclău. Următorul termen în procesul Georgina Grigorie – AJOFM Timiș este programat pe 11 aprilie. Este cel de-al doilea, după ce, la primul, AJOFM a solicitat acte suplimentare. „Este vorba despre niste documente legate de calitatea mea de membru în consiliul de administrație al unei societăți, calitate care, chipurile, conform domnului Miclău, m-ar împiedica să-mi văd de treabă la AJOFM”, susține Georgina Grigorie.

Marcel Miclău a deținut, de-a lungul timpului, mai multe funcții: a făcut parte din Corpul de Control al Ministerului de Interne, secretar general în Ministerul Integrării sau consilier în Ministerul Învățământului. S-a apucat de facultate la 33 ani și este licențiat în management. În 2008, a candidat, din partea PSD, pentru un fotoliu de deputat, pierzând categoric în fața lui Gheorghe Ciobanu, decedat în 2015. În vara lui 2016, fostul premier Dacian Cioloș l-a numit director al Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă. N-a făcut însă prea mulți purici acolo, pentru că, în ianuarie 2017, abia instalat la Palatul Victoriei, premierul Sorin Grindeanu l-a eliberat din funcție. Miclău a fost unul dintre primii șefi de instituții schimbați de noul guvern. El este și autorul unei cărți pentru copii denumite „Creionel și Roboțel”. Ar mai trebui spus că pe holurile AJOFM e plin de poze cu directorul Miclău, în diverse ipostaze de… lucru.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

40 comentarii pentru acest articol

victor a spus: (aprilie 7th, 2017 at 11:31 )

Miclau, omul lui Ciolos, nu e agreat deloc de presedintele pesedist Dobra, care are o afi nitate fata de doamna Gergina. Basca fatul ca Miclau e omul MAI, institutie care-i provoaca lui Dobra frisoane, pe modelul predecesorului sau Titu.

ben a spus: (aprilie 7th, 2017 at 11:49 )

sotul acestei gergina este angaj la cabinetul pocaitului ben oki?

Marius a spus: (aprilie 7th, 2017 at 12:18 )

Feriti-va de miclau, omul e robotel si da cu creionelul. La pis domnul Grindeanu cu botul pe labe si acum isi varsa frustarea pe cei din jur? Oare cum or traii oamenii aia in ajof, cu frica si teroare?

barcu a spus: (aprilie 7th, 2017 at 12:28 )

tare asta cu „eu am fost profesor, am experienta la acordarea de calicative”! Pe bune? Nu va mai saturati de abuzuri! Ajungem iar ca pe vremea lui ceasca! De bataie de joc!

Ps eu am fost educator, oare pe cine ar trebui sa educ, ca doar am experienta!?

Andi a spus: (aprilie 7th, 2017 at 13:04 )

Miclau….s-a plimbat de colo colo si n-a reusit sa faca ” pui” pe niciunde…CONCLUZIA, NU ESTI BUN PE NICI UN POST DAR MAI SA DAI CALIFICATIVE

Vlai a spus: (aprilie 7th, 2017 at 13:07 )

Domnu Miclau, daca ai fost profesor la vremea ta nu inseamna ca esti bun ca director, plus ca esti doar licentiat !!!!!!

Alex a spus: (aprilie 7th, 2017 at 13:16 )

HE HE HE HE HE un mare pamflet acest articol. Gina este prea cu scaun la cap ca sa mai intre in scandaluri cu oameni de speta acestui pupincurist de al lui Bojin

Roxana a spus: (aprilie 7th, 2017 at 13:17 )

Domnule director Miclau, o sedinta foto v-ar interesa? :)))) Pe bune cred ca sunt mai importante noutatile de prin agentie decat poze cu mutra ta….sau esti narcisist :)))

Daniela a spus: (aprilie 7th, 2017 at 13:17 )

Doamna tine-ti capul sus ca acesti oameni nu fac pui pe niciunde fiindca nu sunt oameni de treaba si acei oameni de treaba permanent triumfeaza

mario a spus: (aprilie 7th, 2017 at 13:18 )

Ultimul paragraf este relevant. Deci acest domn a inceput facultatea la 33 ani !!!, clasic deja pentru PSD. Faptul ca in institutia pe care o conduce au aparut tablouri cu el, ma duce cu gandul la ceasca si ma face sa cred ca respectivul are niste probleme la mansarda. Oare „Creionel și Roboțel” chiar a scris-o el ??? Este trist ca in 2017 avem astfel de „manageri”.

BertyS a spus: (aprilie 7th, 2017 at 13:20 )

Creionel pune mana si ia notite. Modelul de lider ceausist nu mai functioneaza. Nu asa se conduce o institutie…RUSINE

Paulachea a spus: (aprilie 7th, 2017 at 13:20 )

Baietii buni o sa fie si mai atenti acum cand acest om in loc sa stea in banca lui face pe viteazul, aceasta bruneta mi se pare mai potrivita pentru acel post fiindca este o femeie mai calculata, priviind la ce a facut si asta reiese cand dai pe acel prieten al tuturor GOOGLE si vezi actele de caritate facute. agariciul ce a facut?

Roxi a spus: (aprilie 7th, 2017 at 13:23 )

Acest director mai bine sa taca din gura ca daca era capabil ramanea la Bucuresti, doar este PSD la guvernare dar cum el le-a dat cu jet pe vreme tehnocratiilor acum si ei nu l-au tinut cu toate ca poate actualul/actuala este mai varza. Concluzionam acelasi om a fost in stare ca sa inghita alte chestii numai sa fie SEF ;D

Mihalumiclau a spus: (aprilie 7th, 2017 at 13:25 )

Un fustangiu si jumatate acest om, el numai dupa fuste stie ca sa se uite in acea institutie. vai si amar de capul lui mai bine tacea si ramanea destept, tu care faci facultatea la 33 de ani ce poti sa mai ceri daca erai capabil o faceai pe vremea lui ceasca :))))

calin a spus: (aprilie 7th, 2017 at 13:26 )

Intamplarea face sa o cunosc pe dna Gina de cel putin 10 ani. O persoana deosebita, cu un fond uman mult peste ce gasim la alte persoane, tot ce pot sa spun este ca un astfel de om ar trebui promovat si sustinut oriunde si oricand. Este pacat ca enclave cu idei comuniste pun piedici unor astfel de oameni. Este grav ca aceste enclave se mai gasesc in functii de conducere, probabil de aia tara asta bate pasul pe loc

Laura a spus: (aprilie 7th, 2017 at 13:27 )

Miclau tu nu vezi ca lumea se intelege, mai putin tu care esti cel mai zorro din psd ca esti protejat. Prietene in caz de erai acum erai ministru si nu un papagal. aceste text este un pamflet si se va trata ca atare ? 😛

Simona a spus: (aprilie 7th, 2017 at 13:29 )

Gina este o femeie cu coloana vertebrala si poate oricand sa isis spuna punctul de vedere, a facut multe pentru femeie. Jos palaria stimata!

Mirela a spus: (aprilie 7th, 2017 at 13:39 )

Miclau e pamant de flori…

Ardeleanca a spus: (aprilie 7th, 2017 at 13:57 )

Domnule Miclau cand v-am cunoscut acum 3 ani deabaea aveti tupeu sa va uitati in ochii mei ca tot in decolteu v-ati uitat si acuma dupa ce ati fost pus pe pres de peste tot vreti sa faceti lege si ordine aici in institutie? Pacat de lumea care a garantat oentru dumneavoastra!

Mari Robotel a spus: (aprilie 7th, 2017 at 14:09 )

Caracterul acestui Miclau este indoielnuc. Este o persoana care in fata te lauda , dar te injunghie pe la spate.Conduce institutia dupa bunul plac , fara a tine cont de angajati , care in marea lor majoritate sunt profesionisti.
A da calificative la scola primara , nu este acelasi lucru cu calificativele acordate intr-o institutie asa cum este AJOFM.

Florica a spus: (aprilie 7th, 2017 at 14:17 )

Un om care nu stie decat sa ceara unele lucruri pentru a face bine cuiva, este dezastru acest lucru pentru natura. Tu omule nu mai bine ai face sa taci si sa te retragi in banca ta decat sa mormai prin presa ca si asa altceva nu esti bun sa faci.

Wintel a spus: (aprilie 7th, 2017 at 14:58 )

Gina tine piept acestui om fără caracter, el face orice numai sa tina de această funcție deoarece alta nu mai primește. Jenantule daca ai tupeu sa mă contrazici te aștept să mă contactezi! 076m843123

Oana a spus: (aprilie 7th, 2017 at 15:02 )

Toata lumea stie despre tine PSD-istule ca aceasta functie iti este pusa in pres de cei de sus si tu nu mai ai puterea sa faci nimica bun pentru aceasta institutie. Lasa macar pe verisoara lui Dragnea acolo sa faca ea ceva ca tu esti expirat!

Gogu a spus: (aprilie 7th, 2017 at 15:36 )

Așa au făcut tot timpul cei de la psd. Cine nu e cu ei e împotriva lor chiar dacă sunt competenti. Din păcate au fost puși de psd tot felul de oameni care pe lângă faptul ca sunt incompetenți mai sunt și plini de ei. D-na Grigorie este o femeie corecta pregătită profesional și poate de aceea este și incomoda pentru directorasul asta.

gaudeamus a spus: (aprilie 7th, 2017 at 16:11 )

Marcel este un tip de nota 10. Carismatic , serios , om de caracter. Cu multa experienta in managementul institutiilor publice. Degeaba incearca ciumetii portokklii sa-l maculeze pe acest forum de postari. Cine-l cunoaste nu pune botu’. Despre penelista aia boccie ? Tupeu si nesimtire. Este o mare ZERO cu aere. Pute !

Mircea Barbu a spus: (aprilie 7th, 2017 at 17:34 )

Cât de incompetent să fii ca propriul tău partid să te retrogradeze când ajunge la guvernare?! :))

Iar referitor la ”stilul” de lucru, nu mă miră, doar așa sunt educați pesedeii: cine nu vine la PSD, primește la gioale.

Tatica tigancusa a spus: (aprilie 7th, 2017 at 17:47 )

Tatica asta tigancusa ce studii are?? A treia facultate la privat deabia a terminat! O semianalfabeta! Primul ei loc de munca, pe cartea de munca, a fost sefa la ajofm, ca pana atunci a vandut oje si creme la avon! La pnl numai intrigi si circuri tiganesti face! Ca sefa la muheress o indepartat toate femeile cu scoala! Rusinee ca partidul Bratienilor sa sustina asa creatura!

Alin a spus: (aprilie 7th, 2017 at 17:49 )

Nu are legatura cu politica, doar cu realitatea,…de cand este domnul Miclau director executiv, Ajofm Timis s-a schimbat radical in bine. Institutia arata la standarde europene, angajatii si-au schimbat atitudinea fata de persoanele in cautarea unui loc de munca, domnul Miclau a reusit sa-i motiveze si sa formeze o echipa unita, pe care o conduce ca un adevarat lider, muncind cot la cot cu ei. Rezultatele nu au intarziat sa apara, Ajofm Timis a ajuns in fruntea ierarhiei in ceea ce priveste nr. de someri, avand cei mai putini din tara, datorita managementului de calitate oferit de acest director, apropiat de oamenii propri si orientat catre nevoile clientilor. Chiar si in perioada scurta cat a fost presedinte ANOFM, a incercat sa resusciteze institutia si sunt convins ca reusea daca jocurile politice nu-l retrogradau din functie. Tipic romanesc sa indepartam oamenii buni, competitivi, care incearca sa faca ceva, care aduc plus valoare. Doamna care a generat conflictul, parerea mea este ca ar trebui sa focalizeze pe interesele institutiei si a cetatenilor, sunt convins ca domnul Miclau nu ii poarta ranchiuna pentru ca, din cate il cunosc, singurul lucru pe care si-l doreste, este ca Ajofm Timis sa functioneze la parametrii normali si sa ofere cele mai bune servicii persoanelor in cautarea unui loc de munca, care nu vin acolo de placere, ci pentru ca sunt necajiti si au mari probleme cu integrarea pe piata muncii. Lasati oamenii care vor sa munceasca sa-si faca treaba!

Olimpia a spus: (aprilie 7th, 2017 at 18:19 )

Dna la cat de incompetentă e ar fi trebuit data afara de mult. Nu poate lega o fraza logică si coerenta despre piata muncii. Calificativul bine e prea bun pentru ea .Primeste lectii de management de la dnul Miclau dar ar fi bine sa i deie si lectii de gramatica . Ce ar fi daca cei de la debanat i-ar lua un interviu pe teme de somaj sau managementul pietei muncii sa vedeti ce competenta e.A implicat Ajofm ul si implicit pe angajați intr un scandal doar din frustrare si răutate.

Colectiv a spus: (aprilie 7th, 2017 at 18:29 )

Ca și manager adjunct, dna Grigorie ar fi trebuit sa țină la imaginea instituției la a carei conducere este. Ar fi trebuit sa tina la colectivul instituției care muncește din greu pentru a tine „Banatul fruncea”. Felicitări dl. Miclau pentru eleganta în răspunsuri. Dumneavoastră dovediți calități de lider. Țineți echipa aproape și unită. Felicitări dl Miclau pentru performantele echipei AJOFM .

ion a spus: (aprilie 7th, 2017 at 18:46 )

serios? 🙂 ” Institutia arata la standarde europene” „Ajofm Timis sa functioneze la parametrii normali si sa ofere cele mai bune servicii” „managementului de calitate” „managementul pietei muncii ” „A implicat Ajofm ul” ” imaginea instituției” ” performantele echipei AJOFM” „ANOFM, a incercat sa resusciteze institutia „……. mai rasfirati baieti, mai rasfirati!

Cred ca au auns acasa de la intalnirea cu Grindeanu si au inceput treaba (ca nu cred ca a postat comentul ala lung si „institutional” Miclau in persoana, probabil un lingusitor a avut timp)

ion a spus: (aprilie 7th, 2017 at 18:47 )

aaaa. si sa nu uit: „dna, dnul” peste tot …. pe bune? Bine ca nu suntem in Moldova, ca era dansul, dansa…. mama ei de atitudine

Olimpia a spus: (aprilie 7th, 2017 at 19:01 )

Dnu si dna e dovada de respect sau ar fi bine sa vorbim ca la usa cortului ? Parerea mea e ca o grămadă de conturi sunt ale „dnei ” ca in comentarii sunt frustrările ei .

ion a spus: (aprilie 7th, 2017 at 19:16 )

@olimpia Pai ori e respect ori nu mai e…. nu e ciudat ca in loc de „suge-o” sa te simti linistita moral cu ” te rog sa-mi faci o felatie”?

Ps. numai functionarii publici pun spatiu inainte de semne de punctuatie! Asta fost bonus, poti sa-mi multumesti, urmatoarea tura e cu „te rog”.

Olimpia a spus: (aprilie 7th, 2017 at 19:33 )

Ca la usa cortului ,nu am nici o îndoială cine scrie.Mesajul tot din frustrare e scris.?

Colectiv a spus: (aprilie 7th, 2017 at 19:48 )

Se vede clar draga Olimpia de cine este susținută dna Georgina … cine seamănă se aseamănă.

Frantzi a spus: (aprilie 7th, 2017 at 22:35 )

fățosul ăsta e șef la brațele de muncă? nu l-aș angaja nici măturător de stradă.

Crina a spus: (aprilie 7th, 2017 at 23:49 )

Doamne ce oameni ! Voua nu va e frica de Dumnezeu ??? sunteti in postul Pastelui !!! Cum puteti sa mintiti in halul asta ? (inclusiv dna care a scris articolul – pe ce va bazati cand scrieti acest articol ?) Cum puteti sa jigniti in halul asta? Va bate Dumnezeu, oameni uraciosi ce sunteti ! Habar nu aveti ce vorbiti ! Vreau sa stiu cati dintre voi cunoasteti AMBELE persoane ? cati dintre voi ati lucrat cu ambele persoane ? Nu ma intereseaza ca ati fost colegi in clasa 1, colegi de partid sau colegi de vandut produse cosmetice !

Ionel a spus: (aprilie 8th, 2017 at 08:46 )

Da oare o persoana licențiată in „purici de trandafir” e potrivita sa conducă o instituție publică?Ca parca in asta e pregatita Gina?Ca doar nu tot politic or fi pus-o acolo?

Dana a spus: (aprilie 8th, 2017 at 09:56 )

Din acest articol mizerabil inteleg ca oricine poate sa mearga la acest ziar si sa ofere un interviu in care sa manjeasca cu noroi pe cine doreste. Aceasta femeie daca are ceva de dovedit sa o faca cu documente, cu probe nu cu vorbe goale aruncate in vânt. In nici o propoziție nu am vazut mentionat ce realizari „marete” a avut ea pe plan profesional. A implicat imaginea instituției, din a carei conducere face parte, intr-un conflict personal, ceea ce prin natură postului pe care il ocupă îi este interzis.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

isho.ro
isho.ro

Cele mai citite articole


gauss-topografie-timisoara_728x90px

Administratie vezi arhiva Administratie

Expoziție de reptile vii 13 - 22 mai
Expoziție de reptile vii 13 - 22 mai

Politica vezi arhiva Politica

dermaskin-orizontal

Sport vezi arhiva Sport

Timişoara va fi gazdă pentru un meci oficial al Vulturilor

„Vulturii” lui Dragan Petricevic vor susţine următorul examen în precalificările FIBA EuroBasket 2025 în sala „Constantin Jude” din Timişoara. Meciul cu Luxemburg, al treilea cu antrenorul Dragan Petricevic pe banca tehnică, va avea loc în data de 30 iunie, fiind urmat, în 3 iulie, la Durres, de cel cu Albania. Vor fi ultimele partide disputate...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Timişoara va fi gazdă pentru un meci oficial al Vulturilor
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Economic vezi arhiva Economic

Antreprenorii din zona de vest a României vor beneficia de un program de perfecționare realizat prin intermediul ADR Vest

Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest și Institutul de Excelență în Antreprenoriat au anunțat că lansează un accelerator dedicat start-up-urilor din Regiunea Vest. Antreprenorii din Regiunea Vest vor beneficia de un program de accelerare modern și dinamic. ”ADRVEST Accel by IdEA” își propune să contribuie la dezvoltarea regiunii, printr-un program implementat altături de echipa Institutului de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Antreprenorii din zona de vest a României vor beneficia de un program de perfecționare realizat prin intermediul ADR Vest

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

O importantă delegație din Germania, reprezentată la nivel academic, politic și economic, formată din reprezentanți ai mediului academic, oameni de afaceri, condusă de secretarul de stat Malte Krückels, s-a aflat miercuri, 25 mai 2022, în vizită la Universitatea Politehnica Timișoara. La sediul Bibliotecii UPT au fost semnate două acorduri de cooperare cu instituții de învățământ...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Universitatea Politehnica Timișoara a semnat două acorduri de colaborare cu instituții de învățământ superior din Germania/FOTO
Consiliul Local Timișoara a avut de dezbătut și aprobat, marți, bilanțul societății Horticultura SA, care aparține municipalității. Primarul Fritz a anunțat că acolo situația nu e deloc una bună, că s-au descoperit probleme în ceea ce privește raportarea profitului din anii trecuți și că va cere un control amănunțit a activității de anii trecuți. Desigur,...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Administrația Fritz caută bube din bilanțurile din anii trecuți la Horticultura. Se va face un audit extins
Polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au reținut un bărbat, de 33 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de furt în formă continuată. Cel în cauză a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. La data 24 mai, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 1 Poliție...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Hoţ „conştiincios”! A furat mai multe luni de la locul de muncă
Cinci școli din Timișoara vor fi ajutate de Primăria Timișoara să acceseze fonduri europene în vederea oferirii elevilor de pregătire profesională adaptată la cererile de pe piața muncii. Municipalitatea va suporta din bani de la buget coparticiparea proprie a școlilor la proiectele europene. Școlile respective sunt angajate în parteneriate în două proiecte importante pentru pregătirea...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Cinci școli timișorene vor primi, cu sprijinul primăriei, bani europeni pentru a pregăti elevi după cerințele de pe piața muncii
Președintele Bundesratului, Bodo Ramelow a continuat seria întâlnirilor din Timișoara, după primarul Dominic Fritz el s-a întâlnit cu reprezentanții administrației județene și ai Prefecturii Timiș. Vicepreședintele Alexandru Proteasa a reprezentat Consiliul Județean Timiș la întâlnirea cu delegația germană condusă de președintele Bundesratului, Bodo Ramelow, demnitar german cu cel mai înalt rang dintre cei care au...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Președintele Bundersratului s-a întâlnit cu reprezentanții Consiliului Județean Timiș și ai Prefecturii
Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest și Institutul de Excelență în Antreprenoriat au anunțat că lansează un accelerator dedicat start-up-urilor din Regiunea Vest. Antreprenorii din Regiunea Vest vor beneficia de un program de accelerare modern și dinamic. ”ADRVEST Accel by IdEA” își propune să contribuie la dezvoltarea regiunii, printr-un program implementat altături de echipa Institutului de...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Antreprenorii din zona de vest a României vor beneficia de un program de perfecționare realizat prin intermediul ADR Vest
Top