Stirile din ziua: 1 octombrie 2017

Cateva zeci de timisoreni, din nou in strada. In Piata Victoriei s-a strigat iarasi „Dragnea, demisia” / FOTO

Cateva zeci de timisoreni, din nou in strada. In Piata Victoriei s-a strigat iarasi „Dragnea, demisia” / FOTO

La Timișoara s-a strigat, din nou, „Dragnea, demisia!”. Câteva zeci de oameni au ieșit în Piața Victoriei, pentru a face „Scut în jurul justiției”. Unii dintre ei au participat la toate evenimentele organizate până acum, începând de astă-iarnă, și spun că, probabil, românii care stau în case sunt fericiți de felul în care trăiesc.

Parcul Natural Portile de Fier, groapa de gunoi pentru „turisti” / FOTO

Avem o țară frumoasă și locuri superbe de vizitat, dar ne batem joc de ele cu fiecare ocazie. O plimbare prin Parcul Natural Porţile de Fier, între Coronini și golful Mraconia, demonstrează deopotrivă cât de „civilizați” sunt turiști, dar și cât de „interesate” sunt de păstrarea acestei zone autoritățile locale.

Prioritizare la Primaria Timisoara: bani de la UE pentru tramvaie, Pasajul Solventul si piste de biciclete

Reabilitarea unor linii și cumpărarea de tramvaie, modernizarea stațiilor RATT sau Pasajul Solventul – pentru acestea vrea, printre altele, Primăria Timișoara bani de la UE. În total, sunt 11 proiecte care vor fi depuse pentru finanțare prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa 4, Dezvoltare urbană.

Nou infiintata Comisie Nationala a Colegiului Fizioterapeutilor din Romania isi alege liderii nationali si locali

Constituită în urmă cu o lună, Comisia Națională a Colegiului Fizioterapeuților din Romania se află în fața primelor alegeri ale organelor de conducere. A fost adoptat un regulament electoral, care acum se află în dezbatere publică, și a fost stabilit și un calendar.

S-a deschis circulatia si pe FC Ripensia. Robu lauda „marea asfaltare 2017” / VIDEO

Se circulă fără restricții de duminică și pe Aleea FC Ripensia, porțiunea care a intrat în șantier la finele lunii august. Sunt trei benzi, plus o bandă de preselecție pentru viraj la stânga. Primarul Nicolae Robu spune că, de acum, traficul pe axa sud-nord va fi mult mai fluid.

Cadou de 1 octombrie de la guvern. Un plin de combustibil costa mai mult

Începând de duminică, guvernul a băgat şi mai adânc mâna în buzunarul românilor. De la 1 octombrie a intrat în vigoare a doua etapă a majorării accizelor la benzină şi motorină. Creșterea nu este atât de mare, dar nu trebuie pierdut din vedere faptul că multe benzinării au reduceri de weekend.

Desi e trecut de 60 de ani, Nicolae Robu poate face podu’

După o grămadă de vești bune a mai venit una. Am aflat că Timișoara va avea sală polivalentă, că un campus sportiv cu tot cu stadion nou se va ridica în zona „Dan Păltinișanu”, ba chiar pe Torontalului, că va avea spital făcut de americani la Giroc, ca urmare a priceperii CJ Timiș, spital regional nu vom avea pentru că deja avem Județeanul, dar important e că se va termina ăla de copii.

Top