Stirile din ziua: 10 octombrie 2017

Cristian Ispravnic DRDP Timisoara

PSD-istul aradean Cristian Ispravnic, numit oficial sef la DRDP Timisoara

PSD-istul aradean Cristian Ispravnic, numit oficial sef la DRDP Timisoara

La numai o zi după demiterea lui Horațiu Simion, Consiliul de Administrație al CNAIR s-a întrunit și a numit un nou director. Așa cum deBanat.ro anunța încă de luni, acesta este arădeanul Cristian Ispravnic, până acum consilier județean din partea PSD.

Concert pentru Timisoara a adunat 35.000 de euro. Intre dezamagire si schimbare de mentalitate

Exact 703 bilete, inclusiv cele 100 cumpărate de un lanț de supermarketuri, s-au vândut pentru Concertul pentru Timișoara. S-au adunat, în total, în jur de 35.000 de euro, cu tot cu donații și sponsorizări. Primarul Nicolae Robu spune că evenimentul a fost bine promovat și vorbește despre mentalități care trebuie schimbate.

curtea de conturi

Primaria Timisoara cauta expert sa vada cati bani are de recuperat de la Poli si celelalte cluburi

Primăria Timişoara va contracta o firmă de audit care să stabilească prejudiciul cauzat bugetului local prin finanţarea cluburilor de fotbal, handbal, rugby şi baschet. Nicolae Robu crede că dracul nu e chiar atât de negru în cazul lui ACS Poli, care ar avea una dintre cele mai bune situații financiare, și reclamă unitățile diferite de măsură ale Justiției.

Melescanu: Nu cred ca se pune problema aderarii Romaniei la Grupul de la Visegrad

România trebuie să ajute ţările din Balcani să se integreze în Uniunea Europeană și, pe de altă parte, nu se pune problema aderării la Grupului de la Vișegrad. Este declarația făcută, la Timișoara, de ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, la conferința internațională „Security challenges in the Balkans”, organizată de Universitatea de Vest.

Incep doua santiere, chiar daca suntem in prag de iarna: pe Versului si pe Quinet

Două lucrări așteptate și promise de multă vreme de Primăria Timișoara stau să înceapă. Este vorba despre amenajările de pe strada Versului, unde a durat peste jumătate de an mutarea rețelei de gaz, și strada Quinet, care a mai fost licitată o dată, dar executantul și-a bătut joc de lucrare.

Evaziune fiscala cu pixuri si carioci! Prejudiciu de peste 2 milioane de lei

Poliţişti de la Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti fac 22 de percheziţii la persoane fizice şi juridice, în Capitală şi în judeţele Călăraşi şi Timiş. Trebuie puse în aplicare și şase mandate de aducere, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul produselor de papetărie şi birotică.

aquatim

Apa rece oprita la Hitias, Racovita si Ficatar

Aquatim anunță că întrerupe marți, 10 octombrie, între orele 9 și 17, furnizarea apei în Hitiaș, Racovița și Ficătar, din cauza întreruperii alimentării cu energie electrică a stației de tratare a apei care deservește aceste localități. Furnizorul de energie electrică a planificat lucrări de mentenanță ale rețelei. Pentru orice probleme legate de serviciile de alimentare

Concert de pian intr-o hala, un magazin de biciclete sau un service auto. Inclusiv la Timisoara

Turneul național Classic Unlimited, care promovează muzica clasică în locuri atipice, ajunge toamna aceasta în mai multe orașe, în perioada 26 octombrie – 11 noiembrie. Se va cânta într-o hală, într-un service auto, o tipografie sau un magazin de biciclete, iar lista este deschisă.

Targ transfrontalier de joburi la Kikinda

Târg transfrontalier de joburi, Kikinda, Serbia. Atât companiile, cât și alte entități interesate de a angaja personal din Republica Serbia sunt așteptate să participe la primul târg de joburi organizat în cadrul proiectului LaborNet – Rețea pentru mobilitatea forței de muncă în zona transfrontalieră. Târgul se va desfășura o zi, în perioada 23-27 octombrie, la

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat marți, 10 octombrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Mureș (p), Pius Brânzeu (p), Aida (p), Nicolae Ivan, Jose Silva (p) Ana Lugojana (p), Anișoara Odeanu, M. Sadoveanu, E. Cioran, I. Sârbu (p), orele 9 – 17, str. Victor Gaga (p), Mircea Neamțu (p), Miresei nr. 10, orele 9 –

Top