Stirile din ziua: 16 octombrie 2017

Play-off? In niciun caz! Poli pierde la scor de neprezentare impotriva Chiajnei

Play-off? In niciun caz! Poli pierde la scor de neprezentare impotriva Chiajnei

Dacă oaspeţii aveau victorii la rând după numirea lui Ion Moldovan pe banca tehnică, echipa lui Ionuţ Popa obţinea doar două puncte în ultimele patru etape. În plus, timişorenii nu se puteau baza pe cinci jucători, dar o victorie îi putea duce pe loc de play-off, peste Viitorul.

Avarie majora. „Dorel” a lasat fara apa rece mii de oameni in Timisoara, Giroc si Chisoda

Mii de timișoreni care locuiesc în zona de sud a orașului, dar și cei din Giroc și Chișoda s-au trezit luni seară fără apă rece. A fost avariată o conductă din Calea Martirilor, zonă în care este în derulare, de mai multe luni, un șantier finanțat de la bugetul local. Remedierea durează între 2 și 5 ore.

Marilen Pirtea

Deputatul PNL Marilen Pirtea, despre un an de guvernare PSD: Vor veni zile grele

Liberalul Marilen Pirtea, deputat de Timiș, face inventarul unui an de guvernare PSD și nu-i iese cu plus. Secretar al Comisiei pentru buget, finanțe și bănci din Camera Deputaților, Pirtea crede că România este pur și simplu „întoarsă pe dos” de politicile economice ale PSD.

Podul si pasarela pietonala de la Isho vor schimba total malul Begai / VIDEO

Zona canalului Bega unde vor fi construite noul pod și pasarela pietonală se va schimba total. Faleza va fi reamenajată, trecerea se va face pe sub podul destinat traficului rutier şi a celui destinat celui pietonal, iar acolo va fi deschisă şi o staţie de vaporetto. Un nou film arată cum va arăta zona după reamenajare.

Cristian Ispravnic DRDP Timisoara

PSD Timis contraataca in problema sefiei DRDP Timisoara

Clasicul derby Poli – UTA nu se dispută doar pe gazon, ci și pe teren administrativ și politic, „terenul” fiind prin ministere, cancelarii, coridoare, unghere sau chiar restaurante. Se știe, PSD Timiș a repurtat săptămâna trecută o mare „victorie” în fața PSD Arad, prin numirea la șefia DRDP Timișoara a unui arădean.

Praga: invitatie la calatorie in timp, in culori aurii de toamna sau sub primii fulgi de nea / FOTO

Oraș regal. Cetatea celor 100 de clopotnițe. Orașul de aur. Altfel spus, Praga, unul dintre cele mai frumoase orașe din lume, inclus de UNESCO în patrimoniul cultural mondial. E atât de frumos acest loc de pe malurile Vltavei, încât merită să-l vizitați și toamna, și iarna.

Targ transfrontalier de joburi la Kikinda, in 24 octombrie

Companii și entități din județul Timiș interesate de a angaja personal din Republica Serbia sunt așteptate să confirme participarea la primul târg de joburi organizat în cadrul proiectului LaborNet. Târgul se va desfășura pe parcursul zilei de 24 octombrie. Ziua de 23 octombrie este dedicată creării și dezvoltării rețelei Labor-Net – Rețeaua pentru mobilitatea forței

Top