Stirile din ziua: 8 octombrie 2017

Cum stau cu averea consilierii lui Robu. Nasleu se lupta cu executorii, Ravasila a parasit-o pe Elena Udrea

Dorel Borza, Cătălin Iapă, Ionuț Nasleu, Florin Răvășilă: cei patru consilieri personali ai primarului Nicolae Robu. Cel mai bine, la capitolul venituri, a stat, anul trecut, Iapă, care este și cel mai tânăr dintre ei. Pe de altă parte, pe Nasleu, care pare strâmtorat financiar, îl urmăresc… portăreii!

Harta santierelor din Timisoara, facuta de USR. Puteti pune poze despre sapaturile de la voi de pe strada

Primăria Timișoara a inventariat oficial, în septembrie, peste 100 de șantiere mici și mari în oraș. Cei de la USR Timiș le-au adunat pe toate într-o hartă interactivă, de unde oricine poate afla care este stadiul lucrărilor. Sunteți invitați să contribuiți, iar inițiatorii cred că însuși primarul Nicolae Robu ar putea deveni un utilizator frecvent.

Mare-i gradina Coalitiei PSD-ALDE si multi i-au sarit gardul

Dacă nu ar fi chiar dramatic și de plâns, cam tot ce fac și spun guvernanții în ultimul timp ar fi de râs. O comedie proastă, ce-i drept, dar comedie. Doar din ultimele câteva zile am face o colecție de perle a celor pe care alegerile din iarna anului trecut i-au adus la putere.

„Micul infern”: Ileana Stana Ionescu revine dupa multa vreme la Timisoara

Un spectacol-eveniment are loc luni, 9 octombrie, de la ora 19, la Timișoara. Va fi… o seară plăcută în oraș, cu bună dispoziție, râs și un strop de melancolie, pentru o incursiune într-un București din alte vremuri. Spectacolul „Micul infern” va însemna reîntâlnirea timișorenilor cu actrița Ileana Stana Ionescu.

Targ transfrontalier de joburi la Kikinda

Târg transfrontalier de joburi, Kikinda, Serbia. Atât companiile, cât și alte entități interesate de a angaja personal din Republica Serbia sunt așteptate să participe la primul târg de joburi organizat în cadrul proiectului LaborNet – Rețea pentru mobilitatea forței de muncă în zona transfrontalieră. Târgul se va desfășura o zi, în perioada 23-27 octombrie, la

Top