Stirile din ziua: 20 octombrie 2017

Titan, un robot… romantic la Timisoara

Titan, un robot… romantic la Timisoara

Studenţii şi elevii de la câteva licee timişorene au fost primii care au reuşit să intre în contact cu Titan – The Robot, un personaj extrem de popular la evenimentele IT şi Tech din America şi Europa de vest. Personaj cu spirit muzical, Titan cântă, dansează și interacţionează cu publicul.

Timisoara, premiata pentru Internet gratis in autobuz. Robu promite parcare inteligenta pentru 11.000 de locuri

Internetul gratuit din centrul istoric și mijloacele de transport în comun au adus un premiu în „portofoliul” Primăriei Timișoara. De această dată, este, spune Nicolae Robu, unul de excelență pentru promovarea conceptului de smart city. Edilul promite, în viitor, și parcare inteligentă pentru 11.000 de locuri.

#OamenidinUber: Alin, omul care aduce zambete

Pasionat de echitație și airsoft, Alin este un tânăr tătic care conduce cu Uber în timpul liber. A descoperit serviciul Uber din întâmplare, în apropierea Crăciunului trecut, și s-a alăturat comunității din dorința de a câștiga venituri suplimentare pentru a cumpăra noi jucării pentru Albert, băiețelul lui.

Se lucreaza in sens la AEM! O banda din sensul giratoriu este inchisa

Încă o dimineață cu haos în trafic în Timișoara. De această dată, la AEM, unde, noaptea trecută, s-au făcut reparații pe o bandă a sensului giratoriu. Aceasta va fi închisă până la prânz, așa că în zonă sunt cozi interminabile. Se vor face lucrări și noaptea următoare.

Timisoara intalneste din nou Dinamo. De aceasta data la volei, de doua ori in cinci zile

Nici bine nu s-au stins ecourile victoriei extraordinare a handbaliştilor de la Poli pe terenul campioanei Dinamo, că o altă echipă se pregăteşte să întâlnească tradiţionalul adversar. Este vorba despre fetele de la Agroland, care vor juca împotriva trupei bucureştene sâmbătă în campionat şi miercuri în Cupa României.

Weekend plin la mall: targuri, biliard si… un asalt al armatei

Mămici, tătici și pitici – cu toți vor găsi, la acest final de săptămână, ceva de făcut la Iulius Mall Timişoara. Târg de accesorii fashion sau de sănătate, teatru de păpuși, concurs spectaculos de biliard, dar și Ziua Armatei sunt pe „agenda” de weekend a celui mare mare centru comercial din vestul României.

Targ transfrontalier de joburi la Kikinda, in 24 octombrie

Companii și entități din județul Timiș interesate de a angaja personal din Republica Serbia sunt așteptate să confirme participarea la primul târg de joburi organizat în cadrul proiectului LaborNet. Târgul se va desfășura pe parcursul zilei de 24 octombrie. Ziua de 23 octombrie este dedicată creării și dezvoltării rețelei Labor-Net – Rețeaua pentru mobilitatea forței

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 20 octombrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Romulus (p), Bd. Constantin Brâncoveanu (p), Odobescu (p), Corbului (p), N. Labiș, C. Grofșoreanu, orele 9 – 17; Petrovaselo, Vigna Vii I+II, Autostrada Servicii, Ictar, Sacoșu Mare (p), Periam (p), Sânmihaiu German (p), Parța nr. 220, orele 9 – 17.

Top