Stirile din ziua: 4 octombrie 2017

Nebunie de meci! „Leii din Banat” pierd returul din Cupa, dar merg mai departe, la cosaveraj

Nebunie de meci! „Leii din Banat” pierd returul din Cupa, dar merg mai departe, la cosaveraj

După 82-76 în Bănie, BC SCM Timişoara era favorită certă în returul cu Craiova, meci contând pentru primul tur al Cupei României. Doar că în baschet orice situaţie se poate răsturna şi astfel a ieşit un meci de poveste, cu peste 200 de puncte marcate.

Drept la replica

Dragi locuitori ai Timișoarei, vă mulțumim pentru primirea ospitalieră cu care ne-ați întâmpinat. Timișoara este absolut superbă, așa cum ne-am așteptat. Ne-am dorit foarte mult să venim în acest oraș pentru că ne place aerul vestic pe care îl deține, străzile largi și parcurile verzi și să nu uităm, Banatu-i fruncea.

Nicolae Robu

Primaria a pierdut procesul cu Curtea de Conturi. Peste 35 de milioane de lei de recuperat, finantare ilegala la Poli si nu numai

Peste 35 de milioane de lei. Atât trebuie să recupereze Primăria Timișoara de la cluburile sportive pe care auditorii Camerei de Conturi consideră că le-a finanțat ilegal. Curtea de Apel Timișoara a respins recursul municipalității, decizia fiind definitivă.

Universitatea de Vest a deschis anul tot cu un presedinte. Invitat special, Kolinda Grabar-Kitarović / FOTO

Noul an universitar a început la Universitatea de Vest Timişoara în prezenţa președintelui Croaţiei, Kolinda Grabar-Kitarović. UVT are, în total, 17.000 de studenți, din care un sfert sunt „boboci”. Din acest an, la Timișoara va funcționa un lectorat croat, al zecelea de la UVT.

Catalin Drula

Catalin Drula stie de ce n-avem autostrazi: gastile de partid si cumetriile sufoca CNAIR

Deputatul USR de Timiș, Cătălin Drulă, a declarat miercuri, în plenul Camerei Deputaților, că România nu are autostrăzi fiindcă PSD a umplut CNAIR cu „pile de partid de la rude, fii și fiice, gineri și cumetri”. Intervenția a avut loc în timp ce se discuta moțiunea simplă pe tema infrastructurii de transport depusă de PNL și USR.

Hai la concert pentru Timisoara! Phoenix, Pro Musica si Cargo, pe aceeasi scena, in scop nobil

Multe trupe, inclusiv cele trei „grele” ale Timișoarei, Phoenix, Pro Musica și Cargo. O zi de concert cum mulți iubitori ai rock-ului doar au visat. Se întâmplă duminică, 8 octombrie, în Piața Libertății și este într-un scop cât se poate de nobil: reabilitarea spitalelor afectate de urgia din 17 septembrie.

Primaria Timisoara cauta urmas pentru Ioan Cojocari. In sfarsit, postul de secretar e scos la concurs

Postul de secretar al Primăriei Timișoarei este vacant de la 1 august 2016, când Ioan Cojocari, cel supranumit „nea Jean”, a ieșit la pensie. El a fost ocupat până acum, cu numire, de Simona Drăgoi, însă în câteva zile la Prefectura Timiș va avea loc concursul.

Pasajele Jiul si Popa Sapca, gata la primavara. Cine nu intelege cum e cu termenele si vremea are mintea in intuneric

Termenele de finalizare pentru pasajele Jiul și Popa Șapcă sunt la primăvară și oricine nu înțelege acest lucru este cu „mintea în întuneric”. Este declarația primarului Nicolae Robu, care spune că vremea este cea care prelungește mereu durata șantierelor. Lucrările merg bine, dar termenele anunțate la începerea lucrărilor sunt doar orientative.

aquatim

Apa rece oprita la Jimbolia

Aquatim anunță că în perioada 4-6 octombrie, între orele 9 și 17, va întrerupe furnizarea apei în Jimbolia, în cartierul Futok și pe Calea Mărășești. Întreruperea apei este necesară pentru derularea unor lucrări de modernizare ale rețelei de canalizare, care necesită intervenții pe anumite tronsoane ale rețelei de alimentare cu apă. „La reluarea alimentării cu

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat miercuri, 4 noiembrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Romulus (p), Bd. Constantin Brancoveanu (p), Odobescu (p), Corbului (p), N. Labiș, Constantin Grofșoreanu, orele 9 – 17; Sânmihaiu German (p), orele 9 – 17; înlocuire contoare Smart Meter – Periam (p), Chizătău, Belinț, orele 9 – 17; Dumbrăvița – str.

Top