Stirile din ziua: 5 octombrie 2017

poli

Se putea mai mult, se putea mai putin! Poli vine cu un punct de pe terenul Stelei

Se putea mai mult, se putea mai putin! Poli vine cu un punct de pe terenul Stelei

Steaua a început excelent campionatul, obţinând patru victorii în primele 5 jocuri, şi era favorită în meciul cu Poli Timişoara, care a evoluat în nota anului trecut: meciuri bune cu echipele mai slabe şi complicate cu cele de aceeaşi valoare.

5 ani de cand Politehnica Timisoara face echipa cu angajatorii, ca sa stie ce vrea piata muncii

Universitatea Politehnica Timişoara a sărbătorit cinci ani de activitate a uneia dintre cele mai utile structuri pentru activitatea instituţiei. Este vorba de Comitetul Director, care reuneşte reprezentanţi ai UPT şi ai firmelor care angajează personal din rândul studenţilor absolvenţi.

Nicolae Robu cu steagul

Robu, despre procesul pierdut cu Curtea de Conturi: Nu e vorba despre vinovatia cuiva

Primăria Timișoara a pierdut procesul legat de finanțarea, în perioada 2012-2015, a cluburilor sportive, intentat Curții de Conturi, în urma unui raport al acestei instituții. Primarul Nicolae Robu spune că, înainte de toate, prejudiciul care ar trebui recuperat ar trebui, în primul rând, calculat.

evaziune

Evaziune fiscala de 29 de milioane de lei, zeci de perchezitii, inclusiv in Timis

Polițiștii Direcției de Investigare a Criminalității Economice a Politiei Române au făcut, joi dimineață, 53 de perchezitii in Bucuresti si in 22 de judete, într-un dosar de evaziune fiscală cu un prejudiciu de aproximativ 29 de milioane de euro. Conform Poliției Române, percheziții s-au făcut și în Timiș.

Echipamentele barajelor de la Giarmata si Ianova, schimbate cu ajutorul scafandrilor de la Salvo

Echipamentele hidromecanice ale barajelor din Giarmata şi Ianova au fost înlocuite de cei de la Direcţia Apelor Banat pentru prima dată din anii 70. Având în vedere vechimea acestora, operaţiunea realizată înseamnă şi o mai bună protecţie a populaţiei împotriva inundaţiilor.

sorin drăgoi

Dupa Grindeanu, un alt Sorin din Timisoara, ispitit de promisiunile lui Dragnea

Gazeta Sporturilor a publicat un articol potrivit căruia președintele lui ACS Poli, Sorin Drăgoi, ar fi susținut la președinția LPF de Liviu Dragnea și PSD. Această informație n-a ieșit tocmai din senin, în unele cercuri din Timișoara vorbindu-se de acest lucru din urmă cu o săptămână.

Primaria cauta firma care sa intretina vestigiile si mobilierul urban din centrul istoric. 150.000 euro pentru 4 ani

Curățate cu jet de apă și șterse manual cu pâslă – este tratamentul la care vor fi supuse, în următorii patru ani, obiectele de artă urbană din bronz din centrul Timișoarei. Primăria scoate la licitație serviciile de întreținere a vestigiilor și a altor obiecte de artă din centrul istoric, cu un contract valabil pe 4 ani, pentru care este dispusă să plătească aproape 150.000 de euro.

Festivalul European de Teatru Eurothalia: o saptamana despre limite, la Timisoara

E toamnă, trebuie să fie o nouă ediție a Festivalului European de Teatru Eurothalia, organizat de Teatrul German de Stat Timișoara (TGST). Cea de-a șaptea! Aceasta va avea loc în perioada 6-13 octombrie și aduce aici companii importante de teatru și dans din Europa, unele dintre ele în premieră pentru România.

Top