Stirile din ziua: 15 octombrie 2017

Duel violet sub panou castigat de Pitesti, dupa o evolutie slaba a banatenilor

Duel violet sub panou castigat de Pitesti, dupa o evolutie slaba a banatenilor

BCMU FC Argeș Pitești a învins BC SCM Timișoara, scor 78-64, într-un meci contând pentru etapa a doua din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin. Violeţii bănăţeni au oferit o prestaţie slabă într-un joc în care au avut 23 de posesii pierdute şi în care le-au intrat doar 4 „triţe” din 20 încercate.

Arta sau ofensa? Apocalipsa de la Timisoara, vazuta de un artist din Cluj

Art Encounters stârnește controverse după ce una dintre lucrările expuse pe o stradă foarte circulată invită trecătorii la o vizită în Timișoara post-Capitală Europeană a Culturii. Panoul este realizat de un artist din Cluj, care propune o „viziune apocaliptică asupra viitorului” orașului de pe Bega.

Inca o bijuterie din centrul Timisoarei, scoasa la lumina. E aproape gata santierul de la Casa Cuza / FOTO

Una dintre cele mai frumoase clădiri din centrul istoric al Timișoarei a revenit la gloria de altă dată. Pânzele protectoare și schelele sunt date jos rând pe rând, iar Casa Cuza se dezvăluie în toată splendoarea. Lucrările au durat jumătate de an.

Pregatiri de Ziua Mortilor. Ce trebuie sa faca toti cei care vor sa vanda candele si coronite

Comercianții care vor să vândă lumânări și flori de Ziua Morților trebuie să aibă avize de la primărie. De miercuri, 18 octombrie, ei pot depune cereri la Camera 12 a PMT. Fiecare solicitant poate primi un singur spațiu, de doi metri pătrați.

Din dragoste de analogic. Doua festivaluri pentru nostalgici, intr-un secol ultradigital, la Timisoara

Suntem ultratehnologizați, dar există îndeajuns de mulți nostalgici care, indiferent că este vorba despre imagine sau despre sunet, se întorc, încet-încet, la tehnologia analogică. Pentru ei, dar și pentru curioșii care încă nu se știu cu ce se „mănâncă” aceasta, au loc, la Timișoara, două festivaluri speciale.

Targ transfrontalier de joburi la Kikinda, in 24 octombrie

Companii și entități din județul Timiș interesate de a angaja personal din Republica Serbia sunt așteptate să confirme participarea la primul târg de joburi organizat în cadrul proiectului LaborNet. Târgul se va desfășura pe parcursul zilei de 24 octombrie. Ziua de 23 octombrie este dedicată creării și dezvoltării rețelei Labor-Net – Rețeaua pentru mobilitatea forței

Top