Stirile din ziua: 21 octombrie 2017

Timisoara Saracens, victorie importanta in Continental Shield

Timisoara Saracens, victorie importanta in Continental Shield

Le prieşte aerul european. După 29-25 cu italienii de la Petrarca, astăzi Timişoara Saracens a obţinut o victorie mult mai clară în deplasare. A fost 45-10 cu CDU Lisabona, formaţie ce obţinea o victorie în runda de debut, pe terenul celor de la Rugby Viadana, tot din Italia.

De ce stati la cozi imense in trafic pe strazi sparte peste noapte? Pentru ca SDM are probleme de comunicare

Se repară intens diverse străzi din Timișoara, dar nimeni nu știe după ce program. Șoferilor nu le rămâne decât să constate pe propriii nervi ce arteră a intrat peste noapte în reparații. Primarul Nicolae Robu spune că va muștrului SDM, pentru că nu dă comunicate, lucru pe care, de altfel, firma nu l-a făcut niciodată.

Nu va fi scapare pentru niciun garaj dintre blocuri! Robu: Niciun proprietar nu a castigat in instanta, nu are cum

Primăria Timișoara va continua campania de demolare a garajelor dintre blocuri, o piedică în calea lucrărilor de modernizare. Proprietarii de garaje care nu vor să renunțe la ele vor ajunge, în cele din urmă, spune primarul Nicolae Robu, să facă acest lucru obligați de instanțe.

Circulam pe calea ferata cu 160 km /h, dar numai intre Curtici si Ghioroc

La Timişoara a ajuns, zilele trecute, un vagon reabilitat cu ajutorul căruia ceferiştii încearcă să demonstreze că transportul feroviar de călători se poate desfăşura în condiţii de calitate şi în România. Deşi acesta poate merge şi cu peste 100 km/h, infrastructura de cale ferată nu permite asemenea viteze.

Top