Stirile din ziua: 27 octombrie 2017

Haosul legislativ gaureste bugetul timisenilor chiar si dupa cinci ani

Haosul legislativ gaureste bugetul timisenilor chiar si dupa cinci ani

Zeci de administratori, femei de serviciu sau alte persoane care au lucrat pentru asociaţiile de proprietari din Timişoara s-au trezit în aceste zile cu plicuri de la ANAF. Ei au fost anunţaţi că au de plătit o grămadă de bani pentru datorii care provin din anul 2012.

Restrictii pe mai multe sosele din vestul Romaniei, in weekend, dar si saptamana viitoare

Dacă aveți drum pe șoselele din vestul țării, trebuie să fiți pregătiți. Sunt diverse restricții, atât din cauza executării unor lucrări de reparații, cât și pentru că se montează, în mai multe locuri, parapete de separare a sensurilor de mers, în vederea prevenirii accidentelor.

E bezna pe strazile din Timisoara, Robu anunta: Voi face de ras E-Distributie in Europa

Străzile Timișoarei continuă să se scalde în beznă noapte de noapte. Municipalitatea recunoaște că are mâinile legate și reclamă monopolul pe rețelele de distribuție a energiei electrice. Ce se poate face? Aproape nimic, dar Nicolae Robu anunță că… va face de râs E-Distribuție.

c

In aprilie 2018 ar trebui sa avem 30 de Armonii. Ultimele tramvaie din contract pleaca in fabrica in aceste zile

În aprilie 2018, Timișoara ar trebui să aibă toate cele 30 de tramvaie modernizate. Ultimul contract cu asocierea Electroputere VFU Pașcani – Astra Vagoane Arad a fost semnat în aceste zile. Încă 8 garnituri vor pleca în ateliere. Până acum, în depoul RATT s-au întors 15.

aquatim

Apa rece oprita in Deta

Aquatim anunță că vineri, 27 octombrie, între orele 9 și 15, va întrerupe furnizarea apei reci în Deta, pentru spălarea și igienizarea rețelei de distribuție a apei. „La reluarea alimentării cu apă rece în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm să

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat vineri, 27 octombrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Mureș 8, orele 9 – 17; Sânmihaiu German, Periam, orele 9 – 17; Bencecu de Sus, nr. 92, orele 9 – 17; Dobrești, orele 9 – 17; Buziaș – str. Principală 14/20, 6 Martie, 22 Decembrie, magazin Profi, UPC, orele 12

Top