Stirile din ziua: 25 octombrie 2017

“Goliat” a invins, dar nu a convins. Diferenta de un gol intre cele doua Poli

“Goliat” a invins, dar nu a convins. Diferenta de un gol intre cele doua Poli

Un eşalon distanţă şi un gol diferenţă. Aceasta este cea mai scurtă statistică după un meci care nu s-a ridicat la nivelul aşteptărilor, din niciun punct de vedere. Spectatori puţini, probabil că unii erau ocupaţi cu comentariile pe forumuri şi fotbal nu de înaltă clasă. Fanii „Echipei suporterilor” au văzut meciul ca o înfruntare epică

Tinerii americani pot veni sa studieze Fizica la Timisoara. Un clasament din SUA include in premiera UVT

Prin intermediul Fizicii, Universitatea de Vest Timişoara a fost clasată într-un top realizat de US News & World Report, special pentru studenţii americani care vor să studieze în străinătate. Instituţia timişoreană a fost una dintre cele patru universităţi româneşti clasate, ocupând locul 305 din 600.

Ziua Armatei la Timisoara, intre ceremonial militar si-o gafa de subprefect / FOTO

Brigada 18 Cercetare Supraveghere „Decebal” a celebrat, miercuri, la Timișoara, Ziua Armatei Române. A fost atmosferă de sărbătoare în Piața Libertății, iar timișoreni curioși și oficialități au asistat deopotrivă la ceremonialul militar. S-a remarcat, cu o gafă de zile mari, subprefectul de Timiș.

Tanar snopit in bataie de tigani, in fata iubitei sale. Desi cu antecedente, romii sunt liberi

Un tânăr timișorean a fost bătut crunt de niște țigani chiar în fața iubitei sale, alegându-se cu o dublă fractură de maxilar. „Vina” lui a fost că a încercat să-i potolească pe golanii care îi hărțuiau pritena. Deși țiganii violenți sunt cunoscuți ca vechi infractori, polițiștii încă bâjbâie în acest caz.

Casa Muhle

Casa Muhle, tot in bataia vantului. Primaria sta, proprietarul vrea sa se apuce de lucrari in miez de iarna

Cu o sentință definitivă care ar fi trebuit să salveze de la distrugere ce se mai putea salva, Casa Mühle moare în fiecare zi câte un pic. Primăria Timișoara a lăsat să treacă degeaba aproape un an de când Curtea de Apel a decis că proprietarul trebuie să aducă imobilul la starea în care se afla în 2012. Singurul demers a fost intenția de a apela la un executor.

turism

Iarna aduce la Timisoara curse spre Tel Aviv si Frankfurt-am-Main, dar si 10 curse in plus spre Bucuresti

Două destinaţii noi, Tel Aviv şi Frankfurt-am-Main, şi 10 curse suplimentare spre Bucureşti, acestea sunt noutăţile de iarnă de la Aeroportul Internaţional Timişoara. Orarul de iarnă al AIT intră în vigoare duminică, 29 octombrie.

Copil de 11 luni, mort dupa a fost trimis acasa cu tratament de raceala. Diagnosticul postmortem: soc septic

Un copil de câteva luni a murit acum câteva săptămâni, la Spitalul „Louis Țurcanu”, după fusese văzut de medicii de la Urgențe și trimis acasă cu tratament pentru răceală. Diagnosticul postmortem este însă șoc septic. Sunt în derulare două anchete.

arhivar

13 pentru 53 de milioane de euro. Pentru ce vrea Primaria Timisoara bani de la UE

Primăria Timișoara a stabilit cele 13 proiecte pentru care vrea bani de la UE, pe Axa 4 a POR. Nu mai intră aici, cel puțin momentan, Pasajul Solventul sau Inelul 4. Se va cere finanțare pentru linii de tramvai, modernizări în Kuncz și Ronaț, construcția de creșe sau amenajarea unui parc și a unui loc de relaxare în Pădurea Verde.

Arhitecta Printului Charles, la un atelier antikitsch in Gladna Romana. Lemn da, termopan ba

Termopanul și plasticul care înlocuiesc tot mai des lemnul porților și al ferestrelor nu sunt semne de bunăstare, ci de kitsch. De asta încearcă să- i convingă pe timișeni cei de la „Poartă Artă!”. Ei au, în această perioadă, un aliat puternic: Silvia Demeter Lowe, arhitecta Prințului Charles pentru casele din Transilvania.

Punct castigat de Informatica in duelul cu Deva

În etapa a 7-a a Ligii I de fotbal în sală, formațiile ce și-au împărțit trofeele din ultimul sezon au remizat în meci direct. Câştigătoarea Cupei, dar şi a Supercupei României, Informatica Timişoara, a întâlnit campioana la zi, Autobergamo Deva, iar după un meci cu scântei, cele două echipe au fost de nedespărţit, 2-2.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție nu a programat miercuri, 25 octombrie, întreruperi de energie electrică în Timișoara, ci doar în județ, astfel: Giarmata Vii – str. Teilor (p), orele 9 – 17; Diniaș, orele 9 – 17; Buziaș – str. Gării, Principală (colț cu C. Brediceanu), orele 9 – 17, str. Cartier IAS F6 spre Silagiu, orele 11 –

Top