Stirile din ziua: 28 octombrie 2017

Totul e bine cand ai noroc si se termina cu bine. Poli castiga in fata Astrei

Totul e bine cand ai noroc si se termina cu bine. Poli castiga in fata Astrei

Cu 10 goluri primite în ultimele două jocuri de Liga 1, Poli a întâlnit o formaţie care, de asemenea, nu a mai câştigat de etape bune, Astra Giurgiu. Moment prielnic pentru oricare din echipe să se trezească.

Tocanite de sa te lingi pe degete la Muzeul Satului. A fost asa mare cererea, ca s-a terminat… painea! / FOTO

Papricaș, sarmale, tot felul de tocănițe care de care mai îmbietoare, plăcinte ca-n copilărie, cu brânză, măr sau dovleac. Acesta a fost „meniul” zilei la Timișoara, la Festivalul Culinar Multietnic de la Pădurea Verde. A fost așa de bună mâncarea, că, la un moment dat, s-a terminat… pâinea!

Robu cere Consiliul Concurentei sa verifice toate cluburile de fotbal. De ce finantarea in sport e ajutor de stat doar la Timisoara?

De ce în Voluntari sau la Chiajna se poate, dar la Timișoara nu? Primarul Nicolae Robu cere Consiliului Concurenței să se pronunțe dacă, în toată țara, finanțarea cluburilor sportive profesioniste din fonduri publice este – sau nu – ajutor de stat. Robu reclamă discriminarea la care este supusă Timișoara, și nu doar în sport.

Ripensia, primul punct in 6 runde, in fata Calarasiului, echipa cu 10 victorii la rand

Pe hârtie, Dunărea Călăraşi era marea favorită. Trupa lui Dan Alexa, care tocmai a împlinit 38 de ani, a obţinut 10 victorii la rând şi juca împotriva unei formaţii cu o serie neagră de 5 jocuri soldate cu înfrângere. Pe dreptunghiul verde din Ciarda Roşie însă, partida a arătat echilibru.

Top