Stirile din ziua: 31 octombrie 2017

Membru al trupei Cargo, facut cetatean de onoare la doi ani dupa colegii lui. Urmeaza o pauza la aceste distinctii

Membru al trupei Cargo, facut cetatean de onoare la doi ani dupa colegii lui. Urmeaza o pauza la aceste distinctii

Membrii trupei Cargo sunt cetățeni de onoare ai Timișoarei de aproape doi ani, dar… nu chiar toți! Alin Achim primește acest titlu abia acum, pentru că, în 2015, s-ar fi strecurat o eroare. CL Timișoara va lua o pauză de câteva luni de la decernarea acestor distincții, pentru a stabili mai exact criteriile pe baza cărora pot fi ele acordate.

Robu, catre grupul PSD: Vreti razboi? Nicio problema! Marul discordiei este SDM

Război total în CL Timișoara, după ce, a doua oară în două săptămâni, proiectul prin care SDM ar fi trebuit să primească banii pentru încredințare directă întreținerea sistemului de management al traficului a căzut la vot. Primarul Nicolae Robu a vorbit din nou de boicot. Tot 13 voturi a adunat proiectul, la fel ca data trecută.

Cea mai scumpa parcare din Timisoara, pentru un doljean: aproape 300 de euro si 6 puncte la permis

Un doljean venit să-și ia de la Poliția Locală procesul-verbal pentru că a parcat în loc nepermis a încasat o nouă amendă, pentru același comportament! Peste 3.000 de șoferi nesimțiți au fost amendați, de la începutul anului, pentru că și-au lăsat mașinile în locuri rezervate sau blocând diverse căi de acces.

dezinsectie

N-o sa ne mai atace tantarii! Cel putin pana in 2021, promite Robu, dupa ce primaria a castigar procesul cu Romprest

Aproape 4 ani. Atât a durat lupta în instanță între primărie și firma Romprest Servicii, pe tema contractului de dezinsecție-deratizare din Timișoara. Municipalitatea are, în sfârșit, sentință definitivă și va urma o nouă licitație, care să acopere acest serviciu până cel puțin în 2021.

Cata vreme da 55.000 de euro pe luna catre ANAF, Poli poate sta linistita

Are de dat în data de 15 a fiecărei luni câte 55.000 de euro către ANAF, dacă vrea să-și păstreze certificatul fiscal pe zero. Clubul ACS Poli nu are datorii către bugetul de stat și, cel puțin pentru noiembrie, are deja banii de rată. Primarul Nicolae Robu spune că nu va fi nicio problemă cu licența pentru Liga I.

La spitalul de copii se lucreaza, dar nimeni nu stie cand va fi gata. E promis de 5 ani

Clădirea viitorului spital de copii mai are mult până să poată fi inaugurată. Ultimele promisiuni înseamnă „închiderea” și executarea de amenajări interioare, pe durata iernii. Când va fi gata unitatea sanitară promisă încă din 2012 nu poate preciza nimeni în acest moment.

Un timisorean, sef al TVR 1. Raico Cornea e interimar la principalul canal al televiziunii publice

Jurnalist cu o experiență de peste 20 de ani, timișoreanul Raico Cornea a fost numit director interimar a TVR 1. El ocupă locul lăsat liber de Cristi Coman, care și-a dat demisia, invocând „nepotriviri de caracter”, în contextul numirii Doinei Gradea ca director al TVR, în locul Irinei Radu.

Cel mai bun acordeonist din Franta canta pentru a doua oara la Timisoara

De peste 20 de ani este unul dintre cei mai apreciați muzicieni din Franța, iar acum revine la Timișoara pentru un concert special. Pascal Contet va urca pe scenă alături de orchestra Filarmonicii Banatul, iar programul dirijat de maestrul Gheorghe Costin va conține 8 lucrări, din care 7 în primă audiție.

Cumperi si faci economii! Hai sa vezi cum e sa fii client fidel la mall

Îți place să faci cumpărături, așa că acum e momentul ca pasiunea ta să-ți aducă și premii speciale. Cel mai mare mall din vestul României îți oferă vouchere la magazinele tale preferate, grație unei aplicații inedite pentru telefonul mobil. Cu cât cumperi mai mult, cu atât faci economii mai mari.

apa calda

Fara apa calda si caldura

Colterm anunță că, în vederea remedierii unei defecțiuni tehnice apărute la rețeaua primară, va întrerupe marți, 31 octombrie, între orele 8 și 16, furnizarea apei calde și a căldurii la PT 10D. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor I. Creangă, Rovine și Timocului.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat marți, 31 octombrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Sf. Rozalia, Filaret Barbu (p), Bd. Mihai Viteazu (p), orele 9 – 17; Sânmihaiu German (p), Fibiș, Mașloc, Remetea Mică, Charlottenburg, Buzad, Altringen, Bogda, Sintar, Comeat, Periam (p), orele 9 – 17; Giroc – str. Rozelor nr. 1 și 1 A,

Top