Stirile din ziua: 24 octombrie 2017

Sorin Grindeanu

„PSD-ist pe viata”, Sorin Grindeanu se bucura de statutul de apolitic. Cu un salariu potential de peste 10.000 de euro

„PSD-ist pe viata”, Sorin Grindeanu se bucura de statutul de apolitic. Cu un salariu potential de peste 10.000 de euro

Nu este nici banc și nici o piesă amintind de Caragiale, dar PSD și Liviu Dragnea i-au făcut un mare bine lui Sorin Grindeanu când l-au exclus din partid. Dacă era membru, fostul premier nu se putea lăuda acum cu apolitismul său, astfel că poate prelua șefia ANCOM, unde salariul lunar depășește 10.000 de euro.

Adio, piatra cubica! Cele 14 strazi vor fi asfaltate incepand din primavara lui 2018

Va trece ultima iarnă peste străzile cu piatră cubică din Timișoara. La primăvară, primăria se apucă de asfaltarea acestora, așa cum consilierii locali au votat încă din urmă cu doi ani. Până acum, municipalitatea a fost blocată în instanță, dar procesele s-au terminat cu sentințe în favoarea sa.

Se lucreaza intens in zona Holdea. Cand ar putea fi deschis acest tronson de pe Lugoj – Deva / FOTO

Deja celebrul nod Holdea, de pe lotul 3 al Autostrăzii A1 Lugoj-Deva, începe să se vadă și fizic. Ultimele fotografii făcute în zonă arată sensul giratoriu și bretelele de acces în girație de pe DN68A. Cei de la Pro Infrastructură apreciază că acest tronson va fi deschis traficului în vara lui 2018.

Tehnologie si arta: cadran solar de 400 de kilograme, pe fatada celei mai noi cladiri din Openville

Un cadran solar de mari dimensiuni decorează faţada de sud a UBC 1, una dintre clădirile de birouri din Openville. „Spinul” cu cap de aur este realizat din bronz de un sculptor timișorean și cântărește 400 de kilograme. UBC 1 are 12 etaje și va fi dată în folosință integral în scurt timp.

Întreruperi de curent

Intreruperi de curent

E-Distribuție a programat marți, 24 octombrie, întreruperi de energie electrică astfel: Timișoara – str. Martir Constantin Vîlceanu, G. T. Popa (p), Ion Barbu, orele 9 – 17; Lugoj – str. Bojinca, N. Titulescu (p), orele 9 – 17; Carani, orele 9 – 17; Nădrag, Periam, orele 9 – 17.

Top