Stirile din ziua: 11 octombrie 2017

Au mintit ca au masina, dar e alta culoare! Zeci de timisoreni, tepuiti pentru ca au avut ghinionul sa vrea un Suzuki

Au mintit ca au masina, dar e alta culoare! Zeci de timisoreni, tepuiti pentru ca au avut ghinionul sa vrea un Suzuki

Cumpărarea mașinii mult visate se poate transforma, în România, în cel mai urât coșmar. Așa s-a întâmplat la Timișoara, unde RS Sara Motors, dealer autorizat Suzuki, și-a bătut joc de câteva zeci de oameni de la care a luat banii, dar a „uitat” să le comande și mașinile. Între timp, a rămas fără licență, însă asta nu-i ajută cu nimic pe cei trași pe sfoară.

CJ Timis are 6 proiecte pregatite pentru PNDL. Pana in 31 octombrie trebuie depuse toate 10

CJ Timiș a aprobat documentația pentru cinci din cele 10 proiecte aprobate la finanțare din PNDL. În total sunt șase până acum, iar celelalte patru vor fi aprobate, cel mai probabil, săptămâna viitoare. În decembrie ar trebui semnate contractele de finanțare, iar șantierele ar putea începe anul viitor. Sunt însă mai multe necunoscute.

Meteo-dependenta. Cand s-ar putea deschide doua benzi la Popa Sapca și toate cinci la Jiul / VIDEO

S-a intrat în linie dreaptă la ambele lucrări care au dat peste cap traficul din Timișoara în ultimul an și jumătate. Primarul Nicolae Robu cere încă puțină răbdare din partea timișorenilor și aduce din nou în discuție vremea. Dacă nu plouă, în două săptămâni, s-ar putea circula parțial și pe la Popa Șapcă.

ISC a ridicat de la Primaria Timisoara 70 de file despre poarta de pe Calea Lugojului. Nu si proiectul

La peste trei săptămâni de la furtuna din 17 septembrie, Primăria Timișoara nu a oferit nicio informație oficială legată de poarta de intrare de pe Calea Lugojului, care a căzut în timpul furtunii și a ucis un tânăr. Tăcerea are ca motivație ancheta în desfășurare.

Targ transfrontalier de joburi la Kikinda

Târg transfrontalier de joburi, Kikinda, Serbia. Atât companiile, cât și alte entități interesate de a angaja personal din Republica Serbia sunt așteptate să participe la primul târg de joburi organizat în cadrul proiectului LaborNet – Rețea pentru mobilitatea forței de muncă în zona transfrontalieră. Târgul se va desfășura o zi, în perioada 23-27 octombrie, la

aquatim

Apa rece oprita la Jimbolia

Aquatim anunță că miercuri, 11 octombrie, între orele 8 și 17, va întrerupe furnizarea apei în Jimbolia, pe străzile Banat, Calea Kikindei, Calea Mărășești, pe tronsonul cuprins între numerele 2 și 18. Vor fi afectate și blocurile de apartamente de pe str. Constantin Brâncoveanu și de pe Calea Mărășești. În acest interval orar, se vor

Top