Stirile din ziua: 23 octombrie 2017

Protest sindical la Timisoara

După ce au fost la Timişoara primii reprezentanţi ai mediului sindical care au protestat împotriva trecerii contribuţiilor sociale exclusiv în sarcina angajaţilor, reprezentanţii Blocului Naţional Sindical au protestat luni în faţa Palatului Administrativ din Timişoara. În jur de 60 de reprezentanţiu ai filialei Timiş şi-au prezentat nemulţumirile şi în stradă, protestul fiind parte a unuia

Trotuare pe jumatate, dupa trei luni de santier, aproape de centrul Timisoarei / FOTO

La doi pași de centru, pe una dintre cele mai aglomerate artere din Timișoara, pietonii trebuie să meargă pe carosabil pe anumite porțiuni. Pe strada Gheorghe Lazăr, lucrările de modernizare au început acum câteva luni, dar încă nu sunt gata, iar trotuarele au rămas neterminate.

Steop părăsește „corabia” Ripensiei după cele 5 eșecuri la rând

Când treaba nu merge bine întotdeauna este schimbat antrenorul, nu echipa. Este o regula nescrisă a fotbalului din ziua de astăzi. Unul dintre cei mai apreciaţi tehnicieni timişoreni a pus astăzi stop colaborării cu un nume mare al fotbalului românesc, Ripensia. 5 înfrângeri la rând, după un început de senaţie în liga secundă l-a făcut

Primaria Timisoara are buget participativ, dar nu la… primarie! FITT cauta proiecte de la tineri

Primăria Timișoara finanțează buget participativ, dar nu la… primărie. Un proiect al FITT își propune să strângă proiecte de la tineri, să le scoată la vot și să le finanțeze, în funcție de popularitatea lor. Cea mai mare parte a banilor vine de la bugetul local! Un proiect derulat de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș

Nicolae Robu cu steagul

Robu, dupa 0-7 cu FCSB: Haideti sa ne adunam! Nu va luati dupa tot felul de idioti

Primarul Nicolae Robu, cel mai înfocat suporter al lui ACS Poli, n-a putut sta deoparte după umilința de duminică seara. A postat, de această dată pe pagina clubului, un mesaj de mobilizare și susține că nu e timp de reproșuri. El dă totuși vina pe „idioții” care intoxică fanii.

Cele 128 de terenuri de casa pentru tineri, inca in asteptare. A mai aparut un blocaj

Cei 128 de tineri, printre care și colaboratori apropiați ai primarului Nicolae Robu, care ar trebui să primească gratis teren de casă trebuie să mai aștepte. Felul în care au fost repartizate parcelele a stârnit nemulțumire, așa că este în derulare o anchetă, deși edilul nu știe exact cine o face. E cert însă, spune acesta, că se fac audieri.

Suparat ca numele i-a fost implicat in alegerile de la LPF, Dragnea sugereaza ca tine cu Iorgulescu

Abia cu o zi înainte de alegerea președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Liviu Dragnea a ieșit la rampă pentru a susține că nu are nicio implicare în acest scrutin. El s-a arătat foarte deranjat că numele lui a fost vehiculat drept susținător al lui Sorin Drăgoi, sugerând că favoritul său ar fi Gino Iorgulescu.

Trafic inchis pe DN76, la Soimus. Soferii fie asteapta cate jumatate de ora, fie aleg rute alternative

DRDP anunță că luni, 23 octombrie, din cauza unor lucrări la Lotul 4 al Autostrăzii Lugoj – Deva, circulația pe DN 76, în zona Șoimuș, câte 30 de minute la fiecare două ore. Sunt instituite de asemenea unele restricții pe DN76 și în localitatea Bejan.

Rata somajului in Timis continua sa scada

Rata şomajului din Timiş nu dă semne de creştere. Numărul persoanelor aflate oficial fără loc de muncă rămâne în continuare la un nivel extrem de scăzut, la doar 1,8% din totalul populaţiei ocupate.Rata şomajului din Timiş nu dă semne de creştere. Numărul persoanelor aflate oficial fără loc de muncă rămâne în continuare la un nivel extrem de scăzut, la doar 1,8% din totalul populaţiei ocupate.

Descopera Praga in 10 povesti. Orasul de Aur te asteapta si in aceasta toamna / FOTO

Supranumit și „Orașul de Aur”, Praga este una dintre cele mai spectaculoase destinații turistice de pe bătrânul continent. De la cochetele străduțe pietruite din Mala Strana, trecând prin istoria ce răzbate din zona cartierului evreiesc Josefov sau zăbovind la o cafea, capitala Cehiei este o bijuterie care merită descoperită la pas, indiferent de anotimp.

Jiu-Jitsu brazilian in mediul rural, la Maureni

Căminul cultural din Măureni a fost, la finalul săptămânii trecute, gazda unui eveniment inedit pentru sătenii din localitatea cărăşană. La iniţiativa lui Ovidiu Socol şi a primăriei, comuna din Caraş Severin a găzduit un seminar de Jiu-Jitsu brazilian, cu prilejul deschiderii clubului din localitate.

aquatim

Apa rece oprita in zona Barnutiu

Aquatim anunță că luni, 23 octombrie, între orele 10 și 14, se vor executa lucrări de extindere la reţeaua de apă la magazinul Lidl din bd. S. Bărnuţiu, la intersecţia străzilor S. Micu cu S. Bărnuţiu. Lucrarea se execută din fonduri private. Apa rece va fi sistată, în perioada lucrărilor, pe străzile S. Bărnuţiu, Samuil

Top